Kommune info : Information om start i SFO

Kommune info : Information om start i SFO

2. marts 2010 - kl. 9:57 - af

I den kommende til vil kommuens daginstitutioner informere forÌldrene om overgangen mellem børnehave og SFO/fritidstilbud.

 

Start i SFO / fritidstilbud den 1. juni 2010
Byrådet vedtog den 29. april 2009 at rykke tidspunktet for børnehavebørns start i SFO / fritidstilbud til juni mod tidligere august måned. Ændringen træder i kraft i 2010 og betyder derfor, at jeres barn skal begynde i SFO / fritidstilbud den 1. juni.

Ændringen gælder de fleste børn, der forlader børnehaven og begynder i folkeskole og i privatskole. Der er dog få undtagelser:

Ændringen gælder ikke børn, der skal begynde i specialklasse eller andet specialtilbud. De bliver i deres børnehave frem til august 2010.

Hedeboskolen og pü HünbÌkskolen har allerede nu tidlig overgang fra børnehave til SFO / fritidstilbud, og børn som skal starte pü disse skoler følger skolernes optagedatoer.

Der kan i enkelte tilfÌlde gives dispensation fra den nye praksis. Hvis du ønsker dispensation skal din børnehave rette henvendelse til Institutionschefen.

Barnets overgang til nyt tilbud
I vurderer sammen med børnehaven m.fl. om Jeres barn er modent og parat til at begynde i skolen og i SFO / fritidstilbud i juni 2010. I kan ansøge Byrüdet om at fü udsat skolestarten. Hvis I für godkendt en senere skolestart, vil jeres barn først skulle begynde i SFO / fritidstilbud i juni det ür, barnet begynder i skolen.

Børnehaver og SFO / fritidstilbud er naturligvis opmÌrksomme pü at fü en god dialog med Jer og Jeres barn om overgangen til det nye tilbud. Børnehaver og SFO / fritidstilbud samarbejder om overgangen, og SFO / fritidstilbud tilrettelÌgger hverdagen, aktiviteterne og pÌdagogikken i forhold til de nye børn. Der er kontrolleret fremmøde, og dermed opsyn med jeres barn, i SFO og fritidstilbud.

SFO / fritidstilbud tilbyder den fornødne støtte til de børn, der har behov for det. Husk, at fortÌlle til SFOen / fritidsordningen, hvis dit barn hidtil har modtaget støtte i hverdagen.

Til- og udmelding
Som forÌldre skal I huske at tilmelde jeres barn til SFOen / fritidstilbuddet, som er tilknyttet barnets kommende skole, ligesom I skal udmelde jeres børn af børnehaven. I kan tilmelde jeres barn til SFO / fritidstilbud ved at henvende jer til jeres barns skole.

Hvis I vil melde jeres barn ud af SFO / fritidstilbud, kan I gøre det til pr. den 15. eller den 30. / 31. i müneden og med 1 müneds varsel.

I kan fü hjÌlp af børnehaven, skolen eller Pladsanvisningen med til- og udmeldinger.

Pris
I betaler fuld pris i SFO / fritidstilbud i juni mĂĽned og juli mĂĽned er betalingsfri. Hvis I vil ĂŚndre pasningsmodul pr. 1. august, skal I henvende jer direkte til jeres SFO / fritidstilbud senest den 1. juli 2010.

Taksterne er:
• SFO, fuldtidsplads: 1470,- kr.
• Fritidstilbud, fuldtidsplads: 985,- kr.

Der kan søges om friplads til SFO / fritidstilbud pü Pladsanvisningen. Hvis I har friplads nu, fortsÌtter ordningen automatisk.

Hvis du vil vide mere
Jeres børnehave og kommende skole kan naturligvis hjÌlpe Jer med de spørgsmül I har.

I er ogsü velkomne til at kontakte Pladsanvisningen pü 9845 9026 9845 9026 eller Børne- og Kulturforvaltningen pü 9845 5000 9845 5000.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kommune info : Information om start i SFO' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
Š 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger