Redningshuset i Gl. Skagen er genopbygget

Redningshuset i Gl. Skagen er genopbygget

2. marts 2010 - kl. 18:04 - af

Redningshuset i Gl. Skagen, står klar til indvielse i løbet af foråret 2010. Vinteren har været brugt til at færdiggøre renoveringen samt indrette bygningerne. Det gamle redningshus er genopbygget en anelse tættere på Jeckelsvej end der, hvor det gamle redningshus oprindeligt lå. Bagved det gamle redningshus er bygget en kopi af bygningen, og de to bygninger er forbundet af et smukt glasparti, der gør at begge bygninger får et dejligt lysindfald.

Det oprindelige redningshus skal indrettes som galleri / museum, hvor udstillingen fortæller kystfiskeriets historie, historier om diverse strandinger i Højen / Gl. Skagen, og selvfølgelig historien om familien Dahler.

Den bagvedliggende bygning indrettes som mødelokale / selskabslokale, hvor det vil være muligt at leje sig ind til private selskaber. Ved større udstillinger kan begge huse bruges samlet. Begge bygninger kobles sammen til et stort samlet udstillingslokale. Som et lille ekstra plus er den bagerste bygning indrettet med kælderetage, hvor planen er at Ruths Wellness lejer sig ind og bruger rummet til en del undervisningsaktiviteter f. eks. pilates, qi gong og yoga. Forskellige workshops vil også være at finde på programmet. Ruths Wellness tager medio marts, som de første, lokalet i redningshuset i brug.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Redningshuset i Gl. Skagen er genopbygget' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger