En aften med Povl Dissing & Benny Andersen

En aften med Povl Dissing & Benny Andersen

3. marts 2010 - kl. 0:33 - af

Povl Dissing har sammen med Benny Andersen henrykket danskere i alle aldre siden 1973, hvor pladen ”Svantes Viser” lagde nye alen til, hvad der kan synges om – og til hvordan det synges!

Et poetisk partnerskab blev født og det var starten på en af de mest folkekære konstellationer på den danske musikscene og et udødeligt repertoire af sange og viser.

Povl Dissing har i sine fortolkninger en ligefremhed og en ærlighed der rammer publikum lige midt i sjælen. Og ingen kan, som Benny Andersen dreje det danske sprog i nye og uventede retninger. Og ikke mindst fortælle om vores allesammens hverdag, så det lyder som et eventyr.

Intensiteten i Dissings fortolkninger indrammer den underspillede humor og kærlige varme, der er så Benny Andersensk. Svante og Roselina er de centrale figurer i dette poetiske partnerskabs univers, hvor hverdagens virkelighed bliver eventyrlig underfundig.

En sjælden aften i godt selskab.

Benny Anderen og Povl Dissing spiller i Sognehuset den 23. marts kl. 20 (indgangen åbnes kl 19.30).
Billetter á 250,- kr. kan købes på Turistkontoret i den gamle havnemesterbygning eller gennem “Skagenbilletten”. Billetprisen er incl. en øl eller et glas vin.

Arrangør: Mads Peter Neumann og Nordisk eksperimentalscene (NES).

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'En aften med Povl Dissing & Benny Andersen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger