Hør om Italien – og smag på sagerne

Hør om Italien – og smag på sagerne

7. marts 2010 - kl. 0:24 - af

Foredrag og vinsmagning på Skagens Bibliotek. Lad os nu for en stund glemme alt om frostgrader og meterhøje snedriver.
Tag med på en rask tur ned gennem det solfyldte, gennemmusikalske, muntre og velsmagende Italien. Oplev den fabelagtige markedsstemning, den vilde natur og de pittoreske bjergbyer i selskab med to drevne Italiens-farere.
Bibliotekar Grethe Hagensen, der i mange år formidlede kultur i alle afskygninger på Frederikshavn Bibliotek, har sammen med pressefotograf Bent Jakobsen gjort turen ned gennem støvlelandet.
De tog campingvognen med for at få størst mulig bevægelsesfrihed – og de er virkelig kommet rundt i alle krogene.
Bent Jakobsen brugte undervejs kameraet flittigt, og de har nu samlet deres oplevelser og indtryk i et festligt foredrag med lyd og billeder.

Onsdag den 17. marts kl. 19.30 kan man høre dem på Skagens Bibliotek ved et arrangement, der meget oplagt kombineres med italiensk vinsmagning.
Denne del er lagt i hænderne på Skagen Vin & Gastronomi, og også på dette område venter der deltagerne en stor oplevelse.
Italien er jo verdens største vinproducent og vineksportør. Her trives vinstokkene overalt, og de findes overalt. Intet hjørne, ingen skråning, ingen baghave uden en klynge vinstokke. Vinen er en del af det italienske samfund, og det har den været i mindst 3000 år.
En håndfuld ypperlige italienske vine er blevet udvalgt til denne aften, hvor de præsenteres og kommenteres af Flemming Nielsen fra Skagen Vin & Gastronomi.
Arriverdérci på Skagens Bibliotek.

Billetter til arrangementet koster for foredrag og vinsmagning 125 kr. Billetterne kan købes på biblioteket eller reserveres på tlf. 9845 9200

  

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hør om Italien - og smag på sagerne' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger