Ålborg Symfoniorkester spiller på Ålbæk Skole

Ålborg Symfoniorkester spiller på Ålbæk Skole

8. marts 2010 - kl. 0:36 - af

Om foråret tager musikere fra orkestret i mindre grupper på besøg hos børnene fra 1. – 3. klasse. Her fortæller de om deres instrumenter og spiller sjove, spændende stykker musik for børnene. Et par uger efter kommer alle disse børn på besøg hos Symfoniorkestret og hører en koncert, hvor hele det store symfoniorkester spiller.

 
Som omtalt på skoleleder mødet den 19.01. 2010 har Frederikshavn kommune fået et tilbud om, at 3 grupper musikere fra Aalborg Symfoniorkester kommer til skoler i Frederikshavn Kommune fredag den 19. marts for at give koncerter. Der vil i alt være 6 koncerter, som afholdes på 3 forskellige skoler. Til hver koncert kan der deltage 75 elever.

I år er koncertens tema er ”Dyr”.
Der er valgt en fællessang som I alle sammen skal øve med eleverne inden koncerterne, det er ”Der sad to katte på et bord”.
Til børnekoncerterne bliver der lavet undervisningsmateriale, som er frit tilgængeligt. Materialet kan downloades fra symfoniorkestrets hjemmesiden, http://born.aalborgsymf.dk

Fredag den 16. april skal de 450 deltagende elever til Symfonien i Aalborg, hvor de skal høre hele symfoniorkestret. Ved koncerten er Sebastian Klein solist og konferencier. Koncertens tema er ”Dyr”.

I år det 2. klasserne fra Skagenog Ålbæks kommunale skoler der skal til koncerten som bliver afholdt den 19. Marts.

Kl. 10.30 er det elever fra Hedeboskolen og Ankermedets Skole der skal til koncert, mens eleverne fra Ålbæk skal kl. 12.00 .

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ålborg Symfoniorkester spiller på Ålbæk Skole' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger