Sæt kryds ved d. 10.10.10 kl. 10:10

Sæt kryds ved d. 10.10.10 kl. 10:10

17. marts 2010 - kl. 0:02 - af

Danmarks nordligste hel og halvmaraton er nu en realitet og gruppen bag løbene satser på at kunne præsentere disse løb i nogle helt unikke rammer, der ikke findes andre steder i Danmark.

Så kan løbeinteresserede borgere i Nordjylland, og for den sags skyld resten af Danmark, godt finde løbe tøjet frem og påbegynde træningen til det første hel- og halvmarathonløb i Skagen, der skydes i gang d. 10. oktober kl. 10:10.

Arbejdsgruppen bag Skagen Marathon arbejder i denne tid med den praktiske planlægning af dette første maraton løb i Skagen.
Inspireret af den helt unikke natur i Skagen har arbejdsgruppen fået planlagt et hel- og halvmaraton, der kommer forbi en række af Skagens naturgivne værdier. Løbet skal dermed gerne adskille sig fra andre tilsvarende løb i Danmark ved ikke ”bare” at løbe ud af en flad ”kedelig” strækning.
Ruten i Skagen vil derfor tage et naturligt udgangspunkt i en række af Skagens herlighedsværdier, der samtidig rummer en god historie. Men dette træk forsøger arbejdsgruppen således at skabe et løb der både tilgodeser løberne, men ikke mindst de tilskuere der traditionelt følger med maratonløberne.

Det bliver et løb hvor arbejdsgruppen forventer omkring 500 – 700 deltagere til dette første hel- og halv maraton i Skagen.
”Vi tror, at dette løb nok skal vække interessen hos en række løbere i Danmark siger formand for Skagen Helse Mogens Eeg”. ”Hvilke maratonløbere vil ikke gerne kunne sige, at de har været med til at løbe det første løb i Danmarks nordligste by” fortsætter Mogens Eeg. ”Vi tror derfor på, at kombinationen af at det er første gang, der laves denne slags løb i Skagen kombineret med de helt unikke omgivelser gør, at vi når vores målsætning på 500 – 700 deltagere denne første gang slutter Mogens Eeg”.

Bag løbet står Skagen Helse i samarbejde med Skagen Motionsklub, Frederikshavn Erhvervskontor, Skagen Turistbureau, Skagen Handelsstandsforening, Frederikshavn Event, Skov og Naturstyrelsen, Skagens Museum, Color Hotel Skagen, Skagen Strand, Skagen Havn, Skagen OK & Motion og lokale ildsjæle.

3 kommentarer til “Sæt kryds ved d. 10.10.10 kl. 10:10” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

3 kommentarer til “Sæt kryds ved d. 10.10.10 kl. 10:10”

 • Randi Sandfeld Larsen

  Hvor melder man sig til. Med stive ben fra lørdagens Lillebælt halvmarathon står jeg nu og vil melde mig til men mangler et sted ….
  Glæder mig til at komme ‘hjem til Skagen’ og løbe dette specielle løb.

 • Supergodt initiativ! 🙂

  Mette G. Andersen

 • Inger Petersen

  Det er vel nok en rigtig god ide. Dato og tid er unik, ligeså er Skagen. Kedeligt at jeg kun kan løbe en kvartmarathon ( jeg kommer aldrig i nærheden af halvmarathon). Mvh Mor, fra Mor og Barn Motion i Kalundborg

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæt kryds ved d. 10.10.10 kl. 10:10' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger