Ålbæk besejrede Skanderborg med 29-24

Ålbæk besejrede Skanderborg med 29-24

29. marts 2010 - kl. 9:58 - af

Ålbæk Håndbold Klub´s Jyllandsserie damer fik en rigtig god start på sæsonens sidste kamp, da holdet hjemme tog imod Stilling/Skanderborg HK.

 

 

 Ålbækkerne viste flot spil i begge ender af banen og kunne gå til pausen med en overbevisende føring på 18-10. Det var især venstre fløjen Karoline Jensen (bill) og playmaker Kiki Holm der med hver fem rene “kasser” var en konstant trussel for gæsterne. Det var dog gæsterne der kom bedst fra starten efter pausen, med tre hurtige scoringer. Hjemmeholdet fandt dog atter takterne til det gode spil og midt i 2.halvleg havde holdet bragt sig foran med 10 mål. Et lille slæk på koncentrationen blev hurtigt udnyttet af de rutinerede spillere fra Skanderborg, men det kunne dog ikke hindre Ålbæk i at vinde kampen 29-24. Trods sejren og 13 point slutter ÅHK på 9.pladsen og må sammen med Grenå IF der har 8 point på 10.pladsen rykke ned i serie 1. Ålbæk har i indeværende sæson været i Århus puljen, hvilket har givet mange gode sportslige oplevelser, men også været en økonomisk belastning på transportkontoen.

Før kampen kunne Ålbæk´s Katrine Jensen hædres med sin 1.holds kamp nr. 100, med sine 22 år er hun en af holdets ældste spillere, og den første af spillerne på det unge hold der kommer med i ÅHKs klub-100.

Bizar afslutning
Sidste kamp ved ÅHKs hjemmestævne stod i serie 4 damer mellem Ålbæk og Tolne/Mosbjerg. To minutter før tid stopede kampens dommer tiden og bad en TMIF tilskuer om at forlade hallen. Det nægtede den pågældende, der kort forinden selv havde spillet en herrekamp for TMIF. Såvel tidtageren, Tolnes holdansvarlige og halinspektøren forsøgte på skift at ovetale den unge mand til at forlade Hallen, men uden resultat. Dommeren fløjtede herefter kampen af, og den pågældende var en af de første til at forlade hallen. Gæsterne førte kampen på det tidspunkt. Beslutningen om hvad der videre skal ske, ligger nu hos turneringsudvalget.


Katrine Jensen

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ålbæk besejrede Skanderborg med 29-24' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger