7000 kørte gratis med togene i Vendsyssel

7000 kørte gratis med togene i Vendsyssel

10. april 2010 - kl. 0:18 - af

Nordjyske Jernbaner havde stor succes med at tilbyde gratis transport med Skagensbanen og Hirtshalsbanen.
I to-tre uger i marts fik 29000 husstande langs begge baner et gratis klippekort til de to baner for at få flere pendlere til at tage toget i stedet for bilen.
– Vi havde cirka 7000 flere passagerer med – og i forhold til ugerne før kampagnen svarer det til omkring 400 flere om dagen, siger Nordjyske Jernbaners administrerende direktør, Preben Vestergaard.
Han skønner, at cirka en fjerdedel af de husstande, der fik et klippekort, tog en gratis tur med toget.
– Vi håber, at de har nydt togturen, og at de har fundet ud af hvor let og behageligt, det er. Samtidig har de via vores hjemmeside kunnet regne ud, at der er mange tusinde kroner at spare ved at tage toget frem for bilen, siger Preben Vestergaard.
Nordjyske Jernbaner lavede i forbindelse med kampagnen en konkurrence på banernes hjemmeside, www.njba.dk Her deltog knap 1000 togpassagerer, og to iphones blev vundet af Trine Sørensen, Skagen, og Henrik Mumm, Horne.
Vinderne har fået direkte besked.
For at være med i konkurrencen skulle deltagerne svare på spørgsmål om Nordjyske Jernbaner og togene mellem Hirtshals og Hjørring og mellem Skagen og Frederikshavn.
– Det gav os en lang række ideer og forslag til at gøre vores service endnu bedre. Dem vil vi i de kommende måneder studere nærmere. Vi er til for vore passagerer – og kan vi opfylde nogle af deres ønsker, skal vi selvfølgelig gøre det for at få endnu flere til at tage toget, siger Preben Vestergaard.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '7000 kørte gratis med togene i Vendsyssel ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger