Generalforsamling i Ålbæk Håndbold Klub

Generalforsamling i Ålbæk Håndbold Klub

21. april 2010 - kl. 0:39 - af

Formanden kunne berette om endnu et år med mange aktiviteter såvel på som udenfor banen. Sportsligt var det primært om damernes 3.oprykning i træk og en plads i Jyllands serien, samt at ÅHK for 12.år i træk havde kvalificeret til en eliterække. Af ikke sportslige arrangementer blev bl.a. omtalt Ålbæk Marked, Gadecykelløbet, MC Træf og Modeshow.
Kassereren Michael Jakobsen kunne melde om et underskud på 11.000,- forårsaget af et år med ekstraordinære kørselsudgifter da Jyllands serie damerne kom i Århus puljen.
Carsten Bjørnager blev genvalgt som formand og der var ligeledes genvalg til bestyrelsesmedlemmerne Finn Petry Pedersen og Helle Nielsen. Katrine Jensen blev valgt som ny suppleant, idet Helle Nielsen tidligere var indtrådt i bestyrelsen som afløser for Marianne Gaardbo. Genvalg var der ligeledes til revisorerne Pia Knudsen og Knud Haven.

ÅHKs generalforsamling indledes med kåringen af årets håndboldspiller og forsamlingen gav Louise Christophersen en stor applaus da hun blev kåret som årets seniorspiller. Louise har gennem 8 år kørt frem og tilbage mellem Skagen og Ålbæk for at spille hos de blå. Hun er stabil og flittig til træningen med en positiv udstråling. I indeværende sæson har hun leveret en rigtig god præstation i målet for Ålbæks Jyllands serie damer.

Årets spiller i ÅHK, Louise Christhopersen

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Generalforsamling i Ålbæk Håndbold Klub' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger