Stort fremmøde til åbningen af EUROSPAR

Stort fremmøde til åbningen af EUROSPAR

22. april 2010 - kl. 10:38 - af

Så har vi fået vores EUROSPAR, og der var mødt rigtig mange frem for dels at ønske Else og Johnny til lykke med ombygningen, og at være med til den officielle indvielse. Først takkede købmand Johnny Sørensen sit personale for deres store indsats i forbindelse med ombygningen. Og han takkede kunderne for deres tålmodighed når det rodede, og varerne var svære at finde. Nu glæder han sig bare til at komme i gang.

Dernæst var det 1. viceborgmester og socialudvalgsformand Peter E. Nielsen, der sagde følgende:

“I Frederikshavn Kommune er et af vores slogans “kommunen i forandring”. Her tænkes blandt andet på den nye måde at bruge Kappelborgskolen på til kulturhus. Helt på linie med dette har købmand Johnny Sørensen og hans kone, Else Meibom, valgt at gå med i den nye Eurospar-kæde. Her er det ikke kommunen i forandring, det er Spar-kæden i forandring.
Dette er et stort skulderklap til dem og ikke mindst deres personale for deres måde at betjene kunderne på, og deres måde at drive butikken på, og det er med til at bevise, at købmandsparret her hører til på topplan i Europa inden for Spar-supermarkedskæden, idet kun 16 butikker har opnået den status i Danmark ud af ca. 500 butikker – og I er den første i Frederikshavn Kommune.
I har i lang tid gået i byggerod, men det skal som sagt “være skidt, før det bliver godt”, og der er ingen tvivl om, at I har fået en flot butik med salatbar og nøddebar, større vinafdeling, mere plads til køl- og frysevarer m.m. Derfor vil jeg på kommunens og egne vegne ønsker jer et stort til lykke med ombygningen samt optagelsen i kæden Eurospar”.

Så var det formanden for Skagen Handelsstandsforening, Flemming Stig’s tur:

“På Skagen Handelsstandsforenings og egne vegne ønsker jeg Else og Johnny og hele personalet til lykke med den “nye” forretning.
I en tid hvor finanskrise dagligt møder os i medierne, er det dejligt at se, at der er mod, optimisme og vilje til udvikling.
Og optimisme, vilje og mod er ord, man straks forbinder med denne butik – og med Johnny og Else. En butik, der har været under konstant udvikling til glæde for os fastboende og vore mange turister.
Skagen 365 bruges ofte i markedsføringen af Skagen som et helårssamfund, og man må sige, at denne butik til fulde lever op til dette begreb. Åben 7-21, 7 dage om ugen, hele året, er en service, som både vi fastboende og vore gæster nyder godt af.
En dag, jeg talte med Johnny om ombygningen af butikken, hvor han med begejstring i stemmen fortalte om indretningen og de mange forbedringer, var der en lille detalje, som bekymrede ham: han skulle først åbne kl. 08.59 i dag. Og her under ombygningen har der ikke været lukket en eneste dag. Det viser med al tydelighed, hvor meget kundepleje og stabilitet fylder i Johnnys måde at drive forretning på.
Selvom vi i dag skal åbne et topmoderne supermarked, så er der en ting, der stadig er ved det gamle – det er købmanden selv, der er til stede – og der er altid tid til en lille sludder – lige som i gamle dage.
Og så kan vi også sammen med Johnny og Else godt være stolte af, at vi her i Skagen har en butik, der er blandt 16 Top-Spar-Butikker er valgt ud til at blive Eurospar. Godt gået!
Med disse ord vil jeg gerne ønske Else, Johnny, personalet og hele Skagen til lykke med den nye butik og ønske held og lykke med fremtiden”.

Og så blev der ellers råbt skagenshurra.
Det eneste, der manglede, var klapsalver til talerne. Det var nemlig umuligt for det store publikum at klappe med en kaffekop i den ene hånd og et rundstykke eller “doktor Nielsen” i den anden.
Resten af dagene i dag, fredag og lørdag er præget af konkurrencer og tilbud, så selvom du ikke nåede med til indvielsen, kan du sagtens nå at være med.


Johnny Sørensen takkede bl.a
sit personale for en kæmpe
arbejdsindsats.


Peter E. Nielsen overrækker en gave fra
Frederikshavns Kommune.

En kommentar til “Stort fremmøde til åbningen af EUROSPAR” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

En kommentar til “Stort fremmøde til åbningen af EUROSPAR”

  • STORT TILLYKKE med den flotte butik. Det er et rigtig rart sted at handle sine dagligvarer. Godt gået Johnny og Else. Men I har også et flink og smilende og hjælpsom personale, der som jer selv gør alt, for at vi som kunder føler os godt tilpas. Pøj pøj med butikken i fremtiden.

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stort fremmøde til åbningen af EUROSPAR' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger