Oplysning: BLÅ TIME holder sommerferie

Oplysning: BLÅ TIME holder sommerferie

25. april 2010 - kl. 6:57 - af

Mange vil nok spørge, hvad er BLÅ TIME?… BLÅ TIME er en lille gruppe af kreative mennesker, som mødes hver torsdag – (i vinterhalvĂĽret, fra midt i september til maj mĂĽned).

I BLÅ TIME, mødes vi hver torsdag eftermiddag i “Virkelyst”, hvor vi laver forskellige ting.

Der bliver for eksempel, malet billeder med acryl og oliemaling, – der bliver malet porcelĂŚnsting, alt lige fra nisser til kaffekrus, der laves og males julekort – mange julegaver ser dagens lys.
Der laves decopage, og ikoner med forskellige materialer – der bliver malet pĂĽ sten, trĂŚ og andre materialer og der bliver strikket sokker/trøjer og der hĂŚkles forskellige ting.

BLÅ TIME, er et kreativt værksted, hvor man kan få afprøvet sine evner i de kreative ting,
“hvor mange mennesker har ikke ofte har sagt til sig selv:, “jeg ville gerne prøve f.eks. at male lidt, men hvor mange gange er det ikke kun kommet til tanken” – men til september, er der igen mulighed for, at gøre noget ved tanken – gør den tilhandling – kom ned og kig ved BLÅ TIME..

Og selv om BLÅ TIME holder sommerferie – er det ikke ensbetydende med, at kreativiteten ligges pĂĽ hylden, nej – nu skal de forskellige mennesker i BLÅ TIME, igang med deres sommeraktiviteterne…

Nogle skal igang med deres teater-gruppe – andre skal i haven, i haven tĂŚnker I nok, det er da ikke lige noget kreativt, det er jo bare at fjerne ukrudt, slĂĽ grĂŚsplĂŚne, kedelig, tĂŚnker mange nok –
men nej, det er netop nu man skal ud og kigge, se hvordan ser f.eks blomsterne ud, der skal samles blade, frø og frøstande som skal bruges i september, når BLÅ TIME mødes igen.

Sommeren bliver brugt til at samle inspiration, til de mange kreative ting, som vi gerne vil begynde at lave i vinterhalvĂĽret..

Alle medlemmerne i BLÅ TIME ønskes en god sommerferie og vi ses igen til september.

Lene Fabritus

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Oplysning: BLÅ TIME holder sommerferie' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
Š 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger