SIK serie 3: Dybe rifter imod Tornby

SIK serie 3: Dybe rifter imod Tornby

27. april 2010 - kl. 0:17 - af

Der skal snart til at krattes point ind, hvis Skagens serie 3 i fodbold ikke skal ende i nogen nedrykningskamp. En af de gode muligheder for point, var torsdagens hjemmekamp imod Tornby.
Gæsterne var meget opsatte fra starten af og de havde sat revl og krat i bevægelse, for at få et godt resultat med hjem fra Skagen.
De kom da ogs√• ud med en skarphed som torne p√• en stikkelsb√¶r-busk og allerede i det f√łrste min., havde man en fril√łber, som Max Friis dog fik reddet.
Men efter 2 min. spil gav Tornby holdet, Skagen de f√łrste ridser i lakken. Tornby kunne bringe sig foran med 0-1 og problemerne tornede sig op for Skagen holdet allerede fra kampens start af.
Hjemmeholdet fik dog hurtigt rystet forskr√¶kkelsen af sig og man begyndte at k√¶mpe sig godt ind i kampen. Efterh√•nden var alle mand kommet p√• omgangsh√łjde og der blev fightet godt og spillet rigtig p√¶nt fodbold til tider.
Det resulterede i et pres, hvor Tornby blev belejret i godt 30 min, men desværre for Skagen holdet var det ikke de vilde chancer, man i denne periode fik spillet sig til.
I stedet rendte gæsterne op i det 40. min. og scorede til 0-2. Genialt, godt tænkt eller bare enormt heldigt af gæsterne?
2 min. senere blev Skagen holdet ramt af en 10 min. udvisning. Men det generede ikke Skagboerne som i det 44. min. fik et frispark i en situation, hvor Kasper Lundholm var blevet fældet. Brian Strauss kunne sparke bolden ind i hovedet på Walter Quaye og han kunne fortjent reducere til 1-2.
Det mål varslede om bedre tider for Skagen holdet og recepten var at tromle hen over gæsterne i de kommende 45 min.
Sådan skulle det dog ikke gå. Tornby åbnede igen halvlegen med en kæmpechance og skarpheden var ikke til stede hos Skagen holdet.
Efter 62 min. spil kom det definitive knæk så. 1-3 målet til gæsterne trak torne ud hos hjemmeholdet.
Modl√łsheden og fortvivlelsens spredte sig som ringe i vandet og resten af halvlegen blev en tynd kop the.
At Tornby kunne cementere sejren med scoringer i det 82. og 88. min., var en naturlig udgang p√• bedr√łvelsen, men helt un√łdvendigt at nederlagets stund skulle blive s√• voldsomt som 1-5.
Holdet et nu i akut nedrykningsfare og der skal snart bestilles nogle point, hvis man ikke skal sættes af feltet.

Man of the Match : Albert E. S√łrensen

Med venlig hilsen

Holdleder Jan Ole Skatka

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'SIK serie 3: Dybe rifter imod Tornby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger