Nye forpagtere klar på Hyttefadet

Nye forpagtere klar på Hyttefadet

29. april 2010 - kl. 0:37 - af

Hyttefadet i Gl. Skagen har fået nye forpagtere i år. Det er tre kompagnoner som har åbnet dørene op efter en mindre ombygning. Clint og Henriette Lundum har været udenlands i mange år og er nu flyttet til Skagen med deres børn, som går i skole i Skagen.

“Da vi besluttede os for at vende hjem til Danmark var der ingen tvivl om at børnenes opvækst og vores omgivelser skulle være i Skagen. Clint har tilbragt noget af sin barndom i Skagen og vi har haft mange familieferier her i årenes løb” fortæller Henriette Lundum.

Kim Nielsen er udlært på Scheelsminde i Aalborg som kok og har ligeledes tilbragt mange år udenfor Danmark,- noget af tiden sammen med Clint og Henriette. Kim hjemvendte for et par år siden for at tage stillingen som køkkenchef på Comwell Kellers Park Spa Hotel ved Vejle. “ Da Henriette ringede og foreslog et partnerskab i Gl. Skagen vidste jeg, det var det rette tidspunkt og var ikke et sekund i tvivl”.

“Vi er ikke skawboere, men vores hjerter tilhører Skagen” fortæller de tre nye forpagtere, der alle glæder sig til sæsonen på Hyttefadet’s Café, Brasserie & Strandbar.

Hyttefadet har levende musik den 13. og 14. maj og i den anledning tilbydes denne menu: I-Bone Steak med dagens kartoffel og svampe jus til 159,-. Der er også levende musik ved Skt. Hans og i højsæsonen. Ring og hør nærmere på tlf: 98 44 17 77.
Der er åbent torsdag-søndag fra 11-23 i april og maj måned.
Pizzariaet er åben fra juni – september med take-away pizzaer.

Der er åbent fra påske til sidst i september med muligheder for at afholde selskaber året rundt.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nye forpagtere klar på Hyttefadet ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger