Serie 3: Oprykker Asdal nede i bølgedalen

Serie 3: Oprykker Asdal nede i bølgedalen

11. maj 2010 - kl. 14:09 - af

Endnu en skæbnekamp for Skagens serie 3 hold, stod for døren i fredagens kamp på Spar Nord Arena i Skagen. Oprykkerne og ”himmelstormerne” fra Asdal gæstede Skagen i en kamp, som betød at man ville passere både Asdal og nedrykningsstregen i tilfælde af sejr.

Et stærkt fredags hold satte sig da også på kampen fra start af og ”himmelstormerne” kom hurtigt ned på jorden.

Et temmelig ”gråsprængt” og yderst rutineret Asdal hold forsvarede sig dog godt og havde også sin gode momenter i kampens første 20 min, hvor Skagen holdet ikke helt kom til ”sølvfadet”.

I det 23. min. fik Skagens Peter Vang dog fyret et skud af, som tog ydersiden af stolpen. Det skud varslede at det mere unge Skagen hold ville overtage dominansen totalt fra de noget ældre Asdal ”drenge”.

I halvlegen blev der talt om i Skagen lejren, at ”luft barometret” hos gæsterne måtte være stærkt (As)dalende og det måtte være muligt at løbe holdet over ende fra starten af 2. halvleg af.

Og for første gang i denne sÌson sü man et Skagen hold komme stormende ud til 2. halvleg. Asdal nüede end ikke at opfatte, hvad der ramte dem.

Spillet 2 min. af 2. halvleg og Mathias Søndergaard kunne stige til vejrs og heade bolden pü overkanten af overliggeren. Skagens storoffensiv var skudt i gang.

2 min. senere kunne topscorer Brian Strauss spille ”ping pong” med angrebskollega Peter Vang og han kunne lave en ”tunnel” på Asdals keeper og bringe Skagen helt fortjent foran 1-0. ”Tunnelen” var en ”lyseslukker” for gæsterne fra Asdal.

Yderligere 3 min. senere fik Skagboerne tilkendt et frispark udenfor feltet. Brian Strauss sender kuglen af sted med projektilfart og Asdals keeper kan ikke holde skuddet. Mathias Søndergaard er hurtig over riposten og kan bringe Skagen foran med 2-0.

Herefter gik Skagen holdet lidt ned i gear igen efter veludført stormløb og man skulle hen til den ½ time af halvlegen, før der igen var liv i netmaskerne pü bane 4 i Skagen.

Brian Strauss holdt ”legetime” på både rød, grøn og blå stue, da han legede ”kispus” med 2 forsvarsspillere og en rundbarberet Asdal målmand, inden han sendte bolden forbi alle 3 og i nettet til en sikker 3-0 føring.

Asdal fik reduceret til 3-1 med 2 min. tilbage at spille i, da en forsvarsspiller kunne vise sine angribere, hvordan man sender kuglen i mĂĽl.

Skagen holdet er med sejren nu for alvor med i rĂŚkken igen og man har sagt farvel til nedrykningsstregen.

Tirsdag aften er der atter hjemmekamp for Skagboerne og med forhĂĽbentlig 3 point ogsĂĽ der, kan man endda begynde at kigge opad i tabellen.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Serie 3: Oprykker Asdal nede i bølgedalen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
Š 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger