Opera i Skagen Museums have på søndag

Opera i Skagen Museums have på søndag

16. juli 2010 - kl. 15:42 - af

Som optakt til Verdensballettens forestillinger i Skagen, er det igen i år lykkedes Skagens Museum at få de medvirkende operasangere til at give koncert i museets have, søndag den 18. juli 2010 kl. 15.00.

BEMÆRK TIDSPUNKTET

Medvirkende er sopranen Ditte Højgaard og tenoren Jens-Chr. Wandt.

Ditte Højgaard regnes for en af sin generations førende sopraner, med engagementer over hele verden. Genne flere år var hun fast tilknyttet operaen i Berlin. Ditte Højgaard er ofte gæst i Skagen. Hun sang ved verdensballettens forestilling i 2008, hun har sunget flere gange i Skagen Kirke og på Skagens Museum.

Jens-Chr. Wandt er et kendt navn i Skagen. Arrangør af en række kulturelle arrangementer, bl.a. Verdensballetten og Vinterfestival, og han er Skagens Ambassadør. Men han er også operasanger med en stor karriere, uddannet i Hamburg, og optræder flittigt i både ind- og udland. Udgivet CD, optrådt på TV og i Radio, og fået tildelt en række priser.

Programmet ved koncerten på Skagens Museum, er en skøn blanding af årets og vejrets sange, inspireret af den nuværende udstilling ”Dagens vejr – nærværets kunst”. Sange af bl.a. Carl Nielsen, Lange-Müller, Strauss og Alfvén, men også arier fra operaens verden af bl.a. Mozart, Wagner og Verdi.

Adgang til koncerten gennem museet. Tag tæppe med, slå jer ned på græsset – men kom i god tid, der er altid stor interesse for operakoncerten i museets have.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Opera i Skagen Museums have på søndag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger