REMA 1000 satser på dansk kød og høj kvalitet
3. september 2010 - kl. 0:23 - af Michael Egelund (WebRedaktør)
I REMA 1000 på Kattegatvej 3 kan kunderne hver dag vælge mellem et stort udvalg af fersk dansk kød fra danske landbrug. Købmand Rasmus Kirkedal Broe sætter stor pris på det danske kød, som er af høj kvalitet samtidig med, at der ikke er gået på kompromis med fødevaresikkerheden.
Købmand Rasmus Kirkedal Broe har svært ved at skjule sin stolthed over, at REMA 1000s sortiment af dansk kød og fjerkræ er det største blandt discountkæderne. Det store udvalg af forskellige udskæringer af fersk kød dækker let behovet hos en hel familie, og kunderne behøver ikke købe i store mængder for at få kødet til en attraktiv pris. REMA 1000 kører nemlig – som den eneste butikskæde herhjemme – med etstyks-rabatter i stedet for mængderabatter.
– I REMA 1000 behøver kunden ikke købe tre eller fem pakker kød for få rabatten, som man ofte ser, andre supermarkeder reklamerer med. I REMA 1000 afskaffede vi mængderabatten for snart to år siden, og lige siden har vi haft fokus på at prissætte vores varer, så kunden får en tilsvarende rabat ved køb af blot en enkelt vare, siger købmand Rasmus Kirkedal Broe.
Mindre madspild
REMA 1000 har erfaret, at beslutningen om at afskaffe mængderabatterne og indføre etstyks-priser er en beslutning, mange enlige sætter pris på. De kan nu nøjes med at købe et styk af varen for at få den gode pris frem for at skulle købe tre eller fem styk. Afskaffelsen af mængderabatterne betyder også, at mindre mad bliver til overs og fører dermed til mindre spild af mad.
En smagfuld mundfuld
I REMA 1000 satser man på kædens eget mærke Smagfuld. Det er en serie fersk kød af høj kvalitet, som ikke koster en formue. Alt kødet er detailpakket direkte hos de største danske slagterier, så der foregår ingen pakning eller ompakning af varerne i butikken. REMA 1000 fører også Smagfuld som hakket oksekød. Det er hakket og pakket af 1. generations dansk oksekød.
– Det betyder, at kødet ikke først har ligget i køleboksen som steg eller bøffer, inden det til sidst ender som hakket kød. Det er detailpakket direkte hos de største producenter i Danmark under overvågning af de danske fødevaremyndigheder og efter dansk fødevarelovgivning, som er blandt de strengeste i verden. Det sikrer kunderne høj kvalitet og fødevaresikkerhed – og en meget smagfuld kødoplevelse, siger købmand Rasmus Kirkedal Broe.
Alle udskæringer af oksekød – bøffer og stege – i serien Smagfuld er af Dansk Ungkvæg. Dansk Ungkvæg er opdrættet med det formål at give kunderne en oplevelse ud over det sædvanlige. Dansk Ungkvæg er født og opvokset hos udvalgte danske landmænd, og dyrene er maksimalt 16 måneder ved slagtning. Det giver mørt og saftigt kød.
Den Go’e Gris
Smagfuld fås også som svinekød, som går under navnet Den Go’e Gris. Svinekød af Den Go’e Gris er en krydsning mellem tre forskellige racer: Duroc, Landrace og Yorkshire. Krydsningen er et resultat af årtiers dansk avlsarbejde med fokus på smag og kvalitet. Den Go’e Gris er født og opvokset som fritgående grise hos udvalgte danske landmænd. Grisene har 30 % mere plads end traditionelle grise og har adgang til legetøj og halmstrøelse, der betyder, at grisene ikke bliver stressede. Og det er vigtigt – ikke mindst for dyrene, men også for smagen. Af samme årsag får Den Go’e Gris en speciel blanding af foder, fordi det gør kvaliteten og smagen bedre.
100 % garanteret dansk, salmonellafri kylling
Kyllingekød i REMA 1000 er dansk produceret og kan spores tilbage til producenten, rugeriet, hønseflokken og sågar forældrene, bedsteforældre og oldeforældre. Det gør sporbarheden for kyllingen til verdens bedste. Sporbarhed er vigtig for at opnå de bedste resultater i forhold til kvalitet og fødevaresikkerhed.
Udover det store, faste sortiment af smagfuldt dansk kød kan REMA 1000 med jævne mellemrum byde på udenlandske sæson- og partivarer til en skarp pris.
Anbefal artiklen via e-mail
Email en kopi af 'REMA 1000 satser på dansk kød og høj kvalitet' til en bekendt