Læserbrev: Stærk anti-reklame for Skagen

Læserbrev: Stærk anti-reklame for Skagen

7. oktober 2010 - kl. 8:26 - af

Hvad vi skagboer lige har gjort TV2, siden de gør meget for at jage vores turister væk, er ikke til at sige – men vi skynder os da at sige undskyld, for det må være slemt.
Onsdag aften startede en serie på 8 (otte!!!) afsnit af “Kaos i Skagen” om bagsiden  af Skagens natteliv. Hvorfor?
Den skal nok lokke en bestemt slags turister til – nemlig dem for hvem indtagelse af store mængder alkohol og fjolleparkering er lig med en dejlig ferie. Disse turister er selvfølgelig lige så velkomne her som dem, udsendelserne helt klart vil komme til at jage væk, nemlig dem for hvem kultur og natur og afslapning er lig med en dejlig ferie.

ER vi ikke snart trætte af at høre om uge 29, der et enkelt år løb lidt af sporet, men ellers kun koster en smule nattesøvn hos beboerne i Gl.Skagen.

Der var dog 2 positive ting i den første udsendelse: Den glade iskone, der efter et regnskyl tørrede de udendørs borde af og med en smittende latter meddelte, at kunderne nok bliver lidt våde i numsen, men det er OK.

Og så lige det med bevisførelsen for, at der altså stadig ER politi i Skagen. Nogen rigtig rare nogen, ovenikøbet!

Margrethe Pedersen

Red: Det var én mening om den med spænding ventede udsendelse. Lad os høre din. Skriv en kommentar til denne artikel.

22 kommentarer til “Læserbrev: Stærk anti-reklame for Skagen” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

22 kommentarer til “Læserbrev: Stærk anti-reklame for Skagen”

 • Fin Jørgensen!

  Få styr på fakta. TV2 er IKKE finansieret af licensmidlerne. Der er ingen af licenmidlerne, som går til TV2. Derimod modtager regionerne fx.TV Lorry og TV2 East el mindre del af licensmidlerne. Men TV2 er 100% reklamefinansieret.

 • nu skal vi passe på ikke at blande to produkter sammen!!! “skagen rejen” er den dejlige søkogte reje, hvorimod den omtalte tydeligvis er en “lage-reje”. Har ikke selv smagt den sidst omtalte, men mener at kunne erindre at børsens madskribent omtalte den som værende en udenmærket reje, dog bare ikke som han havde forventet/håbet

 • Nej det ved i så ikke noget om, det er et produkt der hedder “skawbo-rejer” og hvis man rent faktisk havde været på restauranten, ville man osse kunne læse det i menu-kortet, der står intet om “skagen-rejer”

 • NU VED VI DA, AT “SKAGEN-REJER ” MULIGVIS ER LAGE-REJER OG I HVERT FALD IKKE KOMMER FRA HYTTEFADE – JØSSES

 • Hej

  Reklamens magt er stor. Jeg blev i dag stoppet af en bil udenfor bager Krage.. Ægteparret i den spurgte om vej til Rådhusbageren!!! Som de kendte fra TV.
  Måske skulle de bestille en lyserød kagemand?

 • Det værste var dog Børsens madskribent. Lad fiskeskipper Ole Olsen bedømme og ikke dem som får alt betalt på andres regning.

 • NEJ, – AT SE SKAGEN SKILDRET SOM LØKKEN, ER IKKE LYKKEN.

 • Anders Jørgensen

  Ps.
  Hvis du ikke har set filmen “Sikke en fest” burde du købe eller leje den, den er smuk og fin, og så bliver Skagen portrætteret helt anderledes fair.
  Vh
  Anders
  Skagen tilbage til Skagboerne

 • Anders Jørgensen

  Ingen grund til panik!

  Folk ser så meget TV at Skagen hurtigt er glemt i vrimmelen af intetsigende udsendelser. Det er alt for provensielt at lade sig påvirke af fjernsyn.

  Vh
  Anders
  Skagen tilbage til Skagboerne

 • Er der noget alternativ Torben?

 • Jeg har engang hørt en skagbo sige – lad dem bare komme og bruge alle deres penge… Vi er nogle der har råd til at bo her hele året 🙂
  Det synes jeg var morsomy sagt….
  Lad det ligge. Om 25 år ser det formentlig anderledes ud og så får jeg råd og tid til at vende hjem til byen uden arbejde til unge mennesker 🙂
  Se det fra den positive side – det er blevet Skagens lod, at man ikke længere kan leve udelukkende af fiskeri – det kan ingen ændre… Hver ting til sin tid….
  I øvrigt en glimrende udseendelse – intet nyt under solen – og hvis det skæpper lidt i Skagens “kasse” så er det glimrende…

 • Sikke en oplevelse! – Glæder mig helt vildt til næste udsendelse, hvor vi sikkert får at se hvordan slamsugeren tømmer kloakkerne på byens diskoteker….og de stakkels unge piger fra Sjælland som lejer hus i Gl. Skagen, skal have deres brækkede negle repareret efter nattens uroligheder. Ja, og så har “guf på Skagen” pludselig fået en hel ny betydning.

  Jeg bliver helt harm på skagboernes vegne. I bliver udstillet i udsendelsen som en flok sindige tosser, som gør alt for at tilfredsstille “de rige unge mennesker fra whiskybæltet”. Hallo, er der slet ingen stolthed tilbage…

 • Rolf Christensen

  Hej,

  Tænk lige over, at vi er så heldige, at Skagen er så flot og populært PÅ LANDSPLAN, at TV2 firgæves prøver at svinge pendulet den anden vej og vise noget ‘grimt’ heroppefra. Det ser forløbig ikke ud til at lykkes: Skagen består klart ‘prøven’, for alt er jo roligt set i det store perspektiv, 24/7.

  Velkommen til Skagen i sommeren 2011!

  tillykke herfra,

  mvh. rolf

 • Jeg er ked af at sige det.. Men da jeg så det program fik jeg helt lyst til at det skulle blive sommer i Skagen igen, så der kunne være tons vis af mennesker i gaderne igen, og at skulle på druk og møde en masse nye og spændende mennesker. Det kan godt være at i ikke syntes det er skagens pæne side dette program bliver vist fra, men på den anden siden tror jeg også at Skagens fremtid ser ud til at være Løkken bare i en mere eksklusiv udgave, for richkid som kommer og bruger alle deres penge på at drikke sig i hegnet. Det er nok den nye genaration som kommer til. Og hvordan kan det være anderledes når “gamle” mennsker som Frederik fetterlain, og andre kendt kommer og gør det samme. Så er det jo oplagt at Skagen er STEDET for unge mennsker som vil tilbrige deres sommer i alkoholens tegn.
  Og på den anden side!? – De ligger jo deres penge i Skagen – POSETIVT. Så hold da lige ud i de to mrd. det nu varer. – Så er der plads til stille og roligt hygge i Skagen i de resterne 10 mrd.

 • Det mest positive ved hele udsendelsen, var da at se politiet på arbejde i byen efter kl. 16:00, og især at de optrådte lige så fornuftig, som de begge er kendt for altid at gøre.

  Dem har vi grund til at være stolte af.

  Resten af udsendelsen virkede som om den er lavet af et par amatør journalister, der har fået lov til at nyde nogen tid i Skagen på TV2’s regning.

  Men lad os nu se hvad de næste afsnit bringer, for det kan da absolut KUN blive bedre.

 • Fin Jørgensen

  Tænk at en statslig TV-kanal finansieret via licensmidler kan finde på at lave sådan noget ligegyldigt “hø”. Journalisterne har brugt tid på at finde frem til en flok nyttige idioter, der mere end beredvilligt lader sig anvende til at fremstille Skagen som en legeplads for whisky-bæltets største tosser, mens Skawboerne fremstilles som sindige observatører og studieobjekter.

  På den måde lader programmet forstå, at der ikke er sket noget som helst siden guldaldermalerne indtog byen og studerede de lokale, – på samme måde som tosserne fra whisky-bæltet.

  Det er vist ikke hele sandheden?

 • Pensioneret Kriminalass. Kurt Rønne

  Jeg skal undlade og kritisere udsendelse – den har en vis underholdningsværdi – og vi ser den jo. MEN tag det som det nu er, vi er kommet til Skagen de sidste 20 år og har en lejlighed deroppe, men har aldrig oplevet det som vises på TV, nuvel når man tager sin morgentur, kan man ved gud godt se ,der har været mennesker i byen, men prøv og se ved Åen i Århus efter en nat, dem kan vi slet ikke hamle op med. Selvom vi er oppe i årene, kan vi godt more os, en tur på Kompasset, hjem og få en god middag, se lidt TV og så glæde sig til næste dag- Så tag den TV opledvelse om Skagen, som det det er, værre er det heller ikke. Så vi glæder os hver gang vi kører til Skagen. Jeg tror faktisk udsendelsen er god reklame for Skagen

 • Måske man lige skulle læse titlen på programmet, KAOS I SKAGEN, dem der ikke kan forstå hvad det betyder, burde måske ikke se det. Eller også kunne de jo tage initiativ til at lave et program der hedder Dejlige Skagen, som byen jo også er. Det har nok aldrig været meningen at det skulle være et reklameprogram. Titlen passede fint til programmet efter min mening, jeg ser det også de efterfølgende gange.

 • Fin udsendelse. Men jeg vil ikke holde mig vågen næste gang, Det skulle lige være for at se noget andet. Udsendelsen viste at Skagen er et stille og roligt sted hvor man har tid til at lave hjemmelavet Guf og at Kloakken stopper en gang imellem!!!

 • Det var vel hvad man kunne forvente, især når resten af sendefladen tages i betragtning. Her dominerer reality programmer som Paradise Hotel, Amalies Verden, Sommer i Sunny Beach osv. osv. – og i sammenligning med disse programmer fremstår første afsnit af “Kaos i Skagen”, efter min mening, som et sobert alternativ.

  Der er jo altid nogle der vil argumentere for, at det ville være bedre reklame at sende en rundvisning i Anchers Hus fordelt ud over otte afsnit, med Piet Van Deurs som vært – tvivler dog på at et sådant program ville have samme gennemslagskraft, og dermed seertal.

  Jeg tror ikke desto mindre at programmet frem mod næste sommer vil være med til at positionere Skagen som Danmarks ferieby nr. 1. Uanset hvad der foregår på Havnegade, nå nej Havnevej, fra 22-05, har Skagen jo stadig masser at byde på i dagtimerne.

  Den Tilsandede Kirke bliver således ikke mindre tilsandet af at en ung mand får slået et par tænder ud på Havnevej. Det er jo sket hver weekend de sidste 20-30-50 år i Skagen…

 • Vi så også udsendelsen, men de nattelivs klip der var er vi heldigvis ganske uvidende om, for der sover vi dejligt i den feriebolig vi har lejet.
  Så det får ikke os til at vælge Skagen fra. Vi kommer til Skagen for at nyde det og slappe af med natur og skønne madoplevelser.
  Så en Skagen kender kan sagtens se gennem fingre med sådan en udsendelse, for sådan er byen jo også, det er bare ikke med den camera-linse vi ser det. For så bliver man snydt for alt det skønne og dejlige som Skagen virkelig er. Vi nød det i 10 skønne dage i sommer (halv uge 28 og hele uge 29) og har et efterårs visit snart at glæde os til.

 • Jøsses, ringere udsendelse skal man godt nok lede længe efter. Hvis det er hvad journalister og fotografer har fået ud af at være i Skagen i uge 29, så siger jeg sku tak. Bruge 30% af tiden på at kigge på en ulovlig parkeret bil der var til gene for en carlsberg vogn. Derefter bruge 10% af tiden på at se en der laver hjemmelavet guf. Hvis det er hvad Skagen har at tilbyde så ser det sølle ud….

  Det var godt nok en skuffelse af de store.

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Læserbrev: Stærk anti-reklame for Skagen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2023 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER