Skagen Maraton: 962 løbere til start

Skagen Maraton: 962 løbere til start

10. oktober 2010 - kl. 15:06 - af

Præcis kl. 10 minutter over 10 blev løberne der skulle løbe enten halv- eller hel maraton sendt af sted af  Borgmester Lars Møller, mens kvart maraton løberne blev sendt afsted 5 min senere.  Der var masser af lokale løbere til start som du kan se på billederne herunder. Claude Munyamanzi, der er det lokale håb på 800 meter, var med på en halvmaraton, og her satte han alle konkurrenter til vægs. Han var 18 sekunder hurtigere end nummer 2, pr kilometer altså !! . Når turen så er på 21 kilometer, bliver det til en sejrsmargin på lidt over 6 min. Imponerende. Claude Munyamanzi’s tid blev 1:14:42

Vinderen af hel maraton løbet blev Bruno Batsberg i tiden 2:50:36. Vinderen af kvartmaraton blev den tidligere landsholdsløber Gitte Karlshøj i tiden 39:44.

Du kan se alle resultater fra SkagenMaraton 1010 her.

  
  
  
  
  
  
  
  
  

8 kommentarer til “Skagen Maraton: 962 løbere til start” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

8 kommentarer til “Skagen Maraton: 962 løbere til start”

 • Her 3 døgn efter Skagens første marathon har jeg endelig fået energi til at sende en hilsen og sige tusind tak til arrangørerne og de mange frivillige for, at det kunne lade sig gøre for en skagbo som mig at gennemføre min første marathon – og så på hjemmebane. Så bliver det næsten ikke større – for mig altså! Men uden de mange opmuntrende tilråb og klapsalver på ruten havde det aldrig lykkedes mig at komme helskindet igennem – tusind tak til jer også. Det var SÅ STORT at opleve. Det overskinner klart mine blå tånegle og mega-ømme lårmuskler!!!!
  Jan T. Andersen

 • @Kim Johansen: Selve idéen med løbet, var at det skulle afholdes d. 10/10-10 og det var en søndag i år 🙂
  Næste år falder d. 11/11-11 en fredag og her har du mulighed for en ekstra lang weekend i Skagen. Om der så afholdes et marathon denne dag, er en helt anden sag.

 • En stor tak for et fantastisk løb i meget smukke omgivelser, virkelig godt afmærket, der var i ingen tvivl om hvad vej vi skulle, smukt vejr i der havde fundet frem til os.
  Tak til alle de frivillige og arrangørerne.

  Hilsen de 25 glade løbere som deltog fra Holstebro Mejdal GIK Motion

 • Tak for et utroligt dejligt løb i Skagen her i søndags. Byen lever virkelig op til sit ry som hyggelig og flot her i efteråret.

  Stor ros til arangørerne for den professionelle afvikling af selve løbet. Og dejligt at se så mange Skawboere ude på ruten…

  Nu en lillel bøn. Var det ikke en ide at afholde løbet om lørdagen sådan at der var mange flere gæster der kunne blive i skagen og få en hyggelig tur ud af det. Det må da også være til fordel for butiksejerne i Skagen og deuden cafe og værtshusejerne?

  Vi var en lille flok på 6 der havde taget turen op fra Silkeborg, men vi ville da gerne have haft muligheden for at kunne overnatte efter løbet og benyttet diverse tilbud. bl.a. jeres flotte bryghus. Det kunne jo ikke rigtig lade sig gøre når man skulle løbe dagen efter…

  Men som sagt dejligt løb og vi er med igen næste år…

  Mvh

  Kim Johansen
  Projekt 2013

 • En fantastisk søndag. Det var ganske enkelt den oplevelse undertegnede havde, efter at jeg løb halvmarathon igår. Et utrolig flot arrangement blev afviklet til ug med kryds og slange(det hed det en gang). Ruten var god, flot og varieret. Overalt var der frivillige til at guide løberne de rette steder hen. Ved start- og målområdet var det enkelt og overskueligt.

  Alt i alt en kanonoplevelse og et fantastisk arrangement.

  Med sportslig hilsen
  Jesper Nielsen

 • En stor tak til Skagen Orienteringsklub og Skagen Helse med Mogens Eeg i spidsen for et godt initiativ og et flot gennemført arrangement, som kun var muligt fordi rigtig mange lavede en enestående indsats.
  Med successen fra dette første Skagen Marathon kan vi kun håbe en ny tradition er startet.
  De bedste hilsner
  Hans Sund

 • Hanne Mose Petersen

  En kæmpe tak til arrangørerne og alle andre frivillige i Skagen Marathon 2010. Det var en kanon oplevelse at deltage i løbet og det hele var utroligt godt tilrettelagt. Håber I har mod på noget tilsvarende næste år.
  Mange hilsner fra
  Hanne Petersen
  Klokkerholm

 • Det er rigtigt flot klaret af Claude.
  Nu kommer der så en lille bøn til avisens læsere.
  Det er utroligt dyrt at træne, og Claude mangler sponsorer.
  Foreløbigt er vi kun en håndfuld stykker, men vi skulle gerne have hele Skagen by med.
  Vi kan måske være så heldige, at Claude kommer med til næste OL.

  En tur til København, hvor Claude træner koster typisk 2000 kroner.Claude bor gratis hos træneren, som indtil videre også har trænet Claude gratis, fordi han kan se Claudes muligheder i sporten.
  Vi mangler sponsorer til flybilletterne og personer, der gerne vil køreClaude til Aalborg Lufthavn og hente ham igen – når han skal hjem
  Vi skal jo tænke på, at Claude ikke sådan lige kan sætte sig i et tog. Claude er værge for 3 mindre søskende, som bliver passet godt. Men Claude kan ikke være så lang tid hjemmefra, som togturen varer.
  Herudover er det sponsorer til træningstøj og løbesko (som jo bliver slidt ned).

  Claude er studerende og har kun sin S.U.

  Er der nogen, der kan hjælpe Claude med et par timers fritidsjob, vil han gerne vide det..
  Håber hele Skagen by vil støtte op om talentet Claude. Det ville være flot, hvis skagboerne kunne hjælpe til.
  Eventuelle sponsorer kan henvende sig til Jakob Sund, til Claude selv eller til mig.
  På forhånd mange tak.
  Karin Nordmann

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skagen Maraton: 962 løbere til start' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger