Skuespilleren Jan Hertz coacher Aalbæk Sjøw

Skuespilleren Jan Hertz coacher Aalbæk Sjøw

26. januar 2011 - kl. 8:14 - af

Aalbæk Kulturhus danner weekenden 28., 29. og 30. januar ramme om et kursusforløb med Aalbæk Sjøw og skuespilleren og instruktøren Jan Hertz.

I september 2010 oplevede Aalbæk Sjøws aktører Jan Hertz på et kursus på Rønshoved højskole i Sønderjylland. Det blev en kæmpe oplevelse og et udbytterigt forløb for revyens aktører og instruktør. Så meget at ideen opstod med at tilføje Aalbæk Sjøw noget nyt og give den proffessionel coaching. Den var Jan Hertz med på og sidst på året 2010 blev der lavet en aftale om et weekendforløb i Aalbæk Kulturhus for revyens aktører og instruktører.

Jan Hertz er en alsidig herrer. Det vidner hans enorme CV om. Siden han kom ud fra Århus Teater Elevskole i 1973, har han bevæget sig gennem stort set alt der har med teater og film, både på scenen og bag. Utallige musicals og cabareter har han instrueret både i Danmark og Sverige. Ligeledes har han stået bag utallige revyer med instruktion, bl.a. Sønderborg Sommerrevy. På film og i TV har vi set ham i bl.a. Olsen Banden, Krummerne og Strisser på Samsø. Har været Teaterchef på en del landsscener samt underholdningschef i Tvoli. Desuden coacher og underviser han firmaer rundt i landet og tager selv ud som entertainer, hvor han har meget stor succes med at komme som Dronning Margrethe II. Han har også på seneste instrueret Cirkus Benneweiz sommertur. Han er lige blevet færdig med sin instruktion af Jette Torps ”End of the Rainbow” – et show om Judy Garland, som Jette Torp er rundt i landet med.

Så det er med stor glæde Aalbæk Sjøw ser frem mod Jan Hertz´ besøg og med forventninger om at en garvet ”rotte” i faget kan give en amatørrevy helt ny vitaminindsprøjtning.

Weekend-kurset bliver støttet af Frederikshavn kommunes Kulturelt Samråd.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skuespilleren Jan Hertz coacher Aalbæk Sjøw' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger