Håndbold: U10 holdet vandt svær udekamp

Joakim Smed scorer et vigtigt mål for Skagen på straffekast.

Håndbold: U10 holdet vandt svær udekamp

10. februar 2011 - kl. 7:05 - af

Da drengene på Skagen Håndbold Klubs U10 hold søndag morgen kl. 08.00 satte sig i bussen for at køre til Vrå vidste de intet om hvad der ventede dem. Holdet havde nemlig aldrig før spillet mod Vrå, så det var en flok spændte drenge der løb på banen. Efter en nervøs start på kampen, spillede holdet det bedste, som undertegnede har set, i den sidste del af 1. halvleg, og kunne gå til pause med en fortjent føring på 6-3. Starten af 2. halvleg var også rigtig fin, men efter skagendrengene havde bragt sig foran med 10-5, gik der lidt skydetelt i den, og stille og roligt kunne hjemmeholdet reducerer skagboernes føring.

Ca. 5 min. før tid var Skagen kun foran med 10-9, og Vrå spillerne havde et par rigtig gode chancer for at udligne, men som sædvanligt diskede Skagens målmand, Oscar Rasmussen, op med et par feberredninger, og Skagen kunne med 2 mål, lukke kampen, som altså endte med en 12-9 sejr til Skagen.

Dermed overtog Skagen 3. pladsen i puljen fra netop Vrå, og er nu kun et point efter Skibsby/Højene, som holdet har på hjemmebane senere på sæsonen.

Tekst: Michael Egelund ( far til Marco på U10 holdet )
Foto: Niels Nordmand Rasmussen

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Håndbold: U10 holdet vandt svær udekamp' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger