Skagen Gigt- og Rygcenter: Første spadestik taget

Skagen Gigt- og Rygcenter: Første spadestik taget

10. februar 2011 - kl. 12:37 - af

I går eftermiddags tog  Regionsrådsformand Ulla Astman det første spadestik til Skagen Gigt- og Rygcenters ombygning:  Udvidelsen af centeret betyder bl.a at der bliver plads til et meget større vandbassin, 4 nye værelser til patienter og bedre forhold for personalet.

Centeret har siden starten for lidt over 5 år siden været en kæmpe succes, og sidste år fik Skagen Gigt- og Rygcenter “patienternes pris”.

Centerleder, Markus Brasholt Sørensen, sagde bl.a i sin tale:

“Vi glæder os fantastisk meget at den nye bygning står klar, så vi kan tage imod endnu flere patienter, ca 60 om året, og derved få bugt med noget af den lange ventetid, der lige nu er ca 9 mdr. Vi ved godt at der vil blive lidt gener for både patienter og personale i forbindelse med byggeriet, men det bliver sikkert til at leve med, når man ved hvad der venter forude”

Efter Markus Brasholt Sørensen havde holdt tale ville en af de nuværende patienter gerne have ordet. ” Vi vil gerne ønske jer tillykke med at der nu er sat gang i byggeriet med en stor flot bygning, men det er jo ikke kun en flot bygning der gør at vi, patienter, har det godt. Det er indholdet, og her kan vi ikke takke ledelse og personale nok. I gør et fantastisk arbejde og er i den grad med til at vi kan tage herfra i en bedre tilstand end da vi kom hertil” Tak.

Centerleder, Markus Brasholt Sørensen, oplyser at der også bliver mulighed for de lokale til at bruge det nye store vandbassin. Det kan for eksempel blive babysvømning eller igennem en forening der kan bruge centerets faciliteter.

Udvidelsen af  Skagen Gigt- og Rygcenter, der koster 7,5 million,  forventes at stå færdig i november. Måske den 11-11-11 ?


2 kommentarer til “Skagen Gigt- og Rygcenter: Første spadestik taget” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

2 kommentarer til “Skagen Gigt- og Rygcenter: Første spadestik taget”

  • Tillykke med det. Det er da positivt med udvidelsen af rygcenteret. Der er ellers ikke så meget at klappe af mht arbejdspladser og aktiviteter på havnen.

  • Anders Sørensen

    Som lokal er det en stor fornøjelse af følge udviklingen af gigt og rygcenteret. Det fremstår virkelig som et forbillede for, hvordan man kan skabe en succes i udkants Danmark og samtidig skabe jobs og omsætning i byen. Det smitter af på hele byen – så mere af det tak.

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skagen Gigt- og Rygcenter: Første spadestik taget' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger