Autocampertræf på skolemarken ved Kappelborg

Autocampertræf på skolemarken ved Kappelborg

19. februar 2011 - kl. 7:48 - af

Dansk Autocamper Forening har fået tilladelse til, at afholde autocampertræf i Skagen i dagene 24. – 26. juni 2011. Foreningen havde ansøgt kommunen om at kunne benytte enten  Skolemarken ved Kappelborg eller parkeringspladsen ved Skagen Rådhus. Parkeringspladsen ved Skagen Rådhus vurderes ikke som egnet til det pågældende formål, i det der på det pågældende tidspunkt er behov for stor parkeringskapacitet i området ved Skagen Havn, så derfor blev det altså pladsen ved Kulturhuset.  

Autocamperne vil selv kunne stå for bortskaffelse af spildevand og affald, og er ikke afhængig af mulighed for tilslutning til el og vand. Antallet af mulige deltagere tilpasses efter kapaciteten af pladsen. 

Skolemarken ved Kappelborg benyttes under festivalen som campingplads for festivalgæster. Skagen Festival 2011 afholdes i dagene 30. juni – 3. juli. 

Skagen Festival oplyser, at man i weekenden inden festivalen plejer at foretage afmærkning på pladsen. Skagen Festival vurdere dog at problemet kan løses ved aftale med Dansk Autocamperforening om fælles afmærkning. Festivalen udtrykker bekymring for sliddet på pladsen som følge af den ekstra kørsel i forbindelse med autocampertræffet.

2 kommentarer til “Autocampertræf på skolemarken ved Kappelborg” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

2 kommentarer til “Autocampertræf på skolemarken ved Kappelborg”

 • Som initiativtager til autocamper-træf i Skagen by vil jeg også sige mange tak til Frederikshavn Kommune for, at vi får lov at låne pladsen denne weekend. Vi skal nok passe godt på den, så vi måske igen i 2012 kan få lov at låne pladsen.

  Jeg sender også en stor tak til Skagen Turistkontor for al entusiasme og interesse for projektet, og god hjælp med at finde både tidspunkt og pladsen.

  Vi glæder os til at kunne mødes med vores autocamper venner i Skagen – og
  opleve seværdighederne, nyde stemningen, shoppe i byens butikker, besøge spisesteder og Bryghus, købe nogle af de spændende retter, som findes i de røde fiskerestauranter på havnen osv.

  Lørdag eftermiddag vil vi holde ”åben camper”, så alle der har lyst, kan komme og se vore biler – også indvendigt – og få en snak med os om alle de muligheder man har, når man har valgt en autocamper i stedet for båd eller sommerhus.

  Hele programmet vil blive offentliggjort, når vi har det klar.

  Med venlig hilsen
  Ejnar Jacobsen
  Mail: ejnar@jacobsen.mail.dk
  Tlf. 40161410

 • Hej. Dejlig vejr som man siger. øøøø. ejer festivalen denne plads. Har selv kørt og (udstilde) storer amrikanerbiler på denne plads uden at det slider. God vind til alle dem der får lov til at låne pladsen. STOR TAK til kommunen,at vi må låne (bruge) KAPPELBORG SKOLEMARK

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Autocampertræf på skolemarken ved Kappelborg' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger