Opvisning: I morgen går det løs for GF76!

Opvisning: I morgen går det løs for GF76!

11. marts 2011 - kl. 9:56 - af

Småbørns-sjov for de 2-3-årige, Springdrenge 8-11 år, Team Skagen.. og vi kunne blive ved!

I morgen, lørdag, går det løs i Skagen kultur – og fritidscenter! I år er der 13 hold med over 300 gymnaster, som igennem en hel sæson har lavet gymnastik. Nu er de klar til at vise både dans, spring og rytme for jer alle! Skagensopvisningen er, for gymnaster og ledere, sæsonens højdepunkt, og de sidste par uger er der blevet trænet ekstra hårdt.  I sidste weekend var nogle af holdene i Østervrå for at prøve deres opvisninger af, og i morgen er de alle klar til at give den hele armen i Skagen!

Der vil være et stort lotteri, som har mange flotte gevinster sponsoreret af byens butikker. Der vil også være mulighed for at købe kaffe, kage, øl og sodavand til rimelig priser!

Opvisningen har tradition for at samle mere end tusind glade skawboer på ét sted og med fokus på én ting; glæden ved gymnastik. Så forhåbningerne om lige så mange glade tilskuere i år er store.

Kl. 12.30 er der velkomst samt fællesindmarch. Herefter begynder opvisningerne, som traditionen tro slutter af om eftermiddagen, med foreningens dygtigste gymnaster på Team Skagen. I år er holdet ledet af Heidi Andersen, Maja Rosekrantz og Ole Sørensen, og de alle har lagt et enormt arbejde i årets opvisning. Så der er noget at glæde sig til!

Vi ses i morgen til en fantastisk opvisning!

Pris:

Børn: 10 kr.

Voksne: 30 kr.   

Arkivfotos fra opvisningen i 2010 Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Opvisning: I morgen går det løs for GF76!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger