Billeder af midterrækken ønskes! OPDATERET

Vi har nu modtaget billedet af midterrækken, så måske du kan hjælpe Flemming med at identificerer personerne.

Billeder af midterrækken ønskes! OPDATERET

31. marts 2011 - kl. 10:58 - af

OPDATERET: Redaktionen har modtaget nedenstående fra Flemming Gaaei: Jeg efterlyser klassebilleder fra 1 B på Kappelborgskolen årgang 1954. Jeg har billeder af 2 af rækkerne, men mangler midterrækken.

Vi havde Klara Hansen til dansk og Harald Poulsen til regning. Jeg har bl.a gået i klasse med Jan Sommerlund, Verner Nielsen, Hans Nordmand, og Karl som var klassens højeste dreng.

Jeg håber der er en eller flere der kan hjælpe, og melder sig på banen. Måske kunne vi samles igen og tale om “gamle” dage.

OPDATERET tekst fra Flemming: 

“Nu vil jeg nævne nogle navne som jeg huske fra den gang for mange år siden på Kappelborgskolen . Jan Sommerlund . Peter Kristensen . Karen Møller . ved siden af sidder en pige som jeg ikke kan huske, Birthe Christensen og Helga Østergaard ,så er der 3 piger som jeg ikke kan huske som sidder nede mod væggen til døren , ved væggen første række . Bjarne Hansen .Flemming Gaaei .Bjarne Poulsen . Peter Jensen .ToveVivian . Grete . Britta Simonsen . Tove Christensen . Liselotte Svendsen . Ellen Svendsen .”

Venlig hilsen

Flemming Gaaei
Sæby
flemming@supersej.dk
mobil 606490957 kommentarer til “Billeder af midterrækken ønskes! OPDATERET” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

7 kommentarer til “Billeder af midterrækken ønskes! OPDATERET”

 • Lis Kærgaard Nielsen (Jensen) Marienlund

  Hej. Jeg sidder på nederste bænk i midten mod døren. Foran mig sidder Helga Østergaard ved siden af Judith Hansen. Foran Judith sidder Birte Christensen.
  Hilsen Lis Nielsen (Kjærgaard Jensen)
  elnjels@gmail.com

 • Verner Nielsen

  Hej Flemming
  Det er helt sjovt at se sig selv poppe op her på siden efter så mange år. Det er mig forrest i midderst række.
  Hilsen Verner Nielsen ( Hønse)

 • Flemming Larsen

  Jeg sidder i næstsidste række bag ved Carl Erik Voxnæs

  Med venlig hilsen
  Flemming Larsen
  fl@skylinemail.dk

 • Hans Nibe Hansen

  Hej Alle.

  Jo det er mig på anden række ved vinduet, jeg sidder ved siden af Jacob P. Nogle af de øvrige på billet er Ole Rønnest forrest til højre, bag ved mig sidder Karl Erik Voksnæs, til højre bag ved ham er det Hans Nordmand og bag ved Hans er det Peter ”Rump” Christensen. Jeg har kun det billede fra vinduesrækken. De øvrige på de andre billeder kan jeg ikke huske nogen af, men det er jo også godt og vel 57 år siden.

  Med venlig hilsen
  Hans Nibe Hansen
  hans-nibe@stofanet.dk

 • Karl Arvidson

  Hej, alle!

  Kommentar til det første billede fra Flemming: Måske er jeg den “høje” Karl. Regnelæreren hed ikke Harald, men Harry Poulsen. Han røg cerutter og skrev lejlighedssange (han var fuld af rim).

  Kommentar til det andet billede: Jeg tror, at forrest mod vinduet er det Ole Rønnest, og de to på anden række tror jeg er Hans Nibe Hansen og Jacob (hans far var VVS-mand eller blikkenslagermester, som det hed den gang). Jacob kom som ung mand jo desværre ud for en tragisk trafikulykke, som invaliderede ham.

  Bedste hilsener
  Karl Arvidson
  Skælskør
  karl@arvidson.dk
  Mobiltlf. 22641445

 • Peter Lundholm

  Hej Flemming.
  Jeg tror du tager fejl af årstallet, fordi 1b 1954 som var min paralelklasse havde Knud Overgård til klasselærer. Det må være 1b 1955 fordi jeg Verner Nielsen (Hønse) og Hans Nordmand gik en klasse under mig.

  men jeg kan godt genkende et par personer på billedet:
  Ham der sidder lige bag ved dig mener jeg er Bjarne Poulsen (han boede på Marienlund).
  På det andet billede kan jeg i tredie række genkende Carl Erik Woxnæs.

 • Karin Justesen

  Jeg kan forstå din frustration, men prøv at gå på det lokale biblioteks lokalhistoriske samling. Der kan du være heldig at finde samtlige billeder fra skolen.
  Venlig hilsen
  Karin Justesen

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Billeder af midterrækken ønskes! OPDATERET' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
SELECT DISTINCT ID, post_title, post_password, comment_ID,
        comment_post_ID, comment_author, comment_date, comment_approved,
        comment_type,comment_author_url,
        SUBSTRING(comment_content,1,300) AS com_excerpt
        FROM wp_comments
        LEFT OUTER JOIN wp_posts ON (wp_comments.comment_post_ID = wp_posts.ID)
        WHERE comment_approved = '1' AND (comment_type = '' OR comment_type = 'comment') AND
        post_password = ''
        ORDER BY comment_date_gmt DESC
        LIMIT 5

Seneste kommentarer

© 2007-2022 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER