Katteproblem på Doggerbanke løbet helt af sporet

Beboerne der har sat annoncen i ugeavisen har modtaget anonyme breve, med et ikke så pænt indhold, ligesom en af annonceunderskriverne har fået en ubehagelig besked på sit stakit.

Katteproblem på Doggerbanke løbet helt af sporet

15. april 2011 - kl. 15:37 - af

Beboere på Doggerbanke har igennem længere tid haft problemer med fritløbende katte i deres haver, garager og huse. Det fik i går, den 14. april, dem til at indrykke følgende annonce i ugeavisen:

“Fremlysning

for katteejer i henhold
til lov om mark og vej-fred
vil fritløbende ejer-
katte blive indfanget og
aflivet fra
den 15/4-2011
på adresserne
Doggerbanke
36-38-40-42
9990 Skagen”

“Efter at have set annoncen i avisen kan vi godt se at den kan misforståes. Derfor har vi taget kontakt til SkagensAvis, for der igennem at gøre det klart for alle, at vi selvfølgelig ikke går og afliver katte”, fortæller Erik Pedersen, der er en af medunderskriverne på annoncen. Det budskab annoncen skulle have spredt er: Hvis problemet med de mange fritløbende katte fortsætter, vil vi overveje at opsætte en fælde, og hvis der går en kat i fælden, vil katten naturligvis blive afleveret til politiet, slutter Erik Pedersen.


28 kommentarer til “Katteproblem på Doggerbanke løbet helt af sporet” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

28 kommentarer til “Katteproblem på Doggerbanke løbet helt af sporet”

 • Henrik Holm Jensen

  Det her bliver nok den sidste kommentar herfra Fiskerbanke 19……
  Nu har mistet den sidste af vores 3 katte….. De 3 katte som vi flaskede op fra helt små, da deres mor forsvandt sidste år i maj måned……
  Vi ved vores genbos 16 år gamle hunkat også er forsvundet, den blev forsøgt indeleveret hos politiet, og ikke set siden…..
  Vi ved hvem det er som har indfanget kattene, men vi ved ikke hvad de har gjort ved dem….
  Man kan vel godt sige at vi tabte kampen…..

  Hanne og Henrik

 • lise andersen

  jeg for mit vedkommende har løst mit problen ,godtnok på en ret stor teresse ,ved at drysse peber ud i mit blomsterbed så holder de sig langt væk,og det forurener ikke .er også træt af at stikke fingeren i efterladenskaber,fra katte ,men det fungerer
  her ,ved godt det er svært i en stor have,

 • Lotte Sørensen

  Måske det er en ide at kontakte en konfliktmægler, kan være der så kan komme en fornuftig dialog i gang.

  Mvh. Lotte

 • Jeg tror løsningen er her, bare stil et toilet i haven….

  http://www.youtube.com/watch?v=8C4pzEgncFY&feature=fvwrel

 • Knud – Vil det sige at vi skal skaffe os af med vores katte for at få en inde kat???

 • Hvad med om katteejerne lavede en udendørs kattebakke/kattetoilet, som bare er så skidegodt ( undskyld udtrykket ), at katten vil elske at besørge der, i stedet for at gøre det i naboens bede.
  Det var der en dyrlæge i Nordjyske, der en gang sagde var en mulig løsning på problemet.

  Mvh.
  Hans.

 • leo.s andersen

  18. apr 2011 kl. 08:36 Henrik Madsen

  Læs/besvar

  For lige at gøre arbejdet for nordjyske’s journalister så kommer her en gennemgang af lovgrundlaget som det hele hviler på : Mark- og vejfredsloven § 1. Enhver er pligtig til på alle årets tider at holde sine husdyr på sit eget. § 5. Enhver er berettiget til selv at optage eller lade optage fremmede husdyr, som uden hjemmel færdes løse på hans grund. § 13. Når husdyr, som uden hjemmel færdes løse på fremmed grund, forgæves er søgt optaget, kan besidderen straffes med bøde for ufred. § 14. Uvane husdyr, løsslupne pelsdyr, tamkaniner og fjerkræ, omstrejfende hunde og katte har den optagelsesberettigede ret til på hensigtsmæssig måde at fjerne fra sin grund og er ikke pligtig at yde erstatning, såfremt dyret derved kommer til skade eller omkommer. Den, der var besidder af dyret, kan fordre det beskadigede eller dræbte dyr udleveret mod betaling af erstatning for voldt skade. For dræbte eller beskadigede dyr skal der ikke betales optagelsespenge eller ufredsbøder. Stk. 2. Nedskydning eller anden direkte på drab af dyret sigtende fremgangsmåde må dog kun anvendes, når dyrets besidder i forvejen indenfor det sidste år er advaret. Er besidderen ukendt, kan advarsel indeholdende en kort beskrivelse af det pågældende dyr ske gennem et på egnen udbredt dagblad. Advarsel er dog ufornøden, når dyret angriber andre husdyr eller frembyder nærliggende fare for person eller ejendom. …… §1 angiver at katte-ejerne ikke bare må lukke deres katte ud så de strøjfer ind på andres matrikel. §5 angiver at man må indfange disse dyr. §13 angiver at hvis ejeren lader sit dyr strøjfe kan der gives bøder derfor. §14 stk. 1 og 2 er nøjagtigt de love som ejerne har benyttet i deres “provokerende annonce” som nordjyske så tåbeligt formulerer det. Summa summarum er at så længe ejerne er advaret om at lader de deres katte strøjfe ind på de i annoncen bemeldte matrikler så vil de blive aflivet så har annoncens grundejere helt og aldeles loven på deres side. Nabo-krigen er derfor 100% bundene i at visse grundejere nægter at følge loven og holde deres husdyr på egen grund. Henrik Madsen

  kunne ikke havde skrevet det bedre selv, hvis man har dyr , må man jo styrre dem, og særge for at de ikke forstyrre andre , men det særgelieg de regler henrik skriver til ER lovgivning så dejligt en tør skrive det helt fremme(( teksten er fra nordjyske))

 • Haløjsa.
  Jeg har en løsning skaf jer en inde kat ,så kan den besørge sig inde i stuen , børnene kan gå tur med den i snor . Så er alle glade , ikke flere problemer.
  mvh. Knud.

 • Kære Beboere i Doggerbanke 36, 38, 40 og 42

  Vil I ikke nok komme til fornuft tænk jer nu godt om – I drømmer ikke om hvor mange mennesker I gør kede af det – det er da bare så træls.

  Dialog er altid det bedste og ikke monolog – I har da godt nok sørget for at gøre jer ret uheldigt bemærket i hele Danmark.

  Jeg vil minde jer om de store fordele ved kattene kommer på besøg i jeres haver; mus, rotter og mosegrise bliver snuppet af kattene. Mosegrise er ikke godt for haven, hvis I altså ønsker flotte planter og blomster, de æder alt i haven og laver lange gange, så både græsplæne og bede kommer til at se forfærdelige ud – ja hele haven bliver hærget og så vil I først blive rigtigt kede af det. Jeg bruger generelt altid handsker i haven for man ved aldrig med alle de ræve som render rundt med skab – ja endnu en fordel katte kan også holde ræve væk.

  Jeg er af den overbevisning, at alt det I har sat i gang kommer dårligt tilbage til jer selv, så tænk jer grundigt om igen og kom til fornuft og sæt en ny annonce i avisen at I beklager mange gange. Tag dog for pokker og tal med jeres søde kattenaboer og gør dem trygge igen. Ja, man ved aldrig hvornår man får hårdt brug for sin nabo – godt naboskab er vigtigt for ens trivsel. Vi har det dejligste naboskab og sætter stor pris på det.

  Jeg vil ønske jer alle en dejlig sommer og pas godt på hinanden!

  Mvh.
  Vibe

 • Lotte Sørensen

  Til alle jer kattehadere:
  Hold da op hvor har i det hårdt. Hvis i fortæller om jeres “store” problemer, til folk der bor i et jordskælvs- krigs- eller hungersnødsramt land, vil de ryste på hovedet, og helt sikkert gerne bytte.
  Og mon ikke der kunne blive til et par handsker, når der skal lues i haven.

  Mvh. Lotte

 • At være ude er kattens natur, så kan man ikke bare lukke dem inde fordi der er nogen der ikke kan lide dem!! Det er jo ikke ligefrem sjovt og hører at ens kat piver fordi de ikke må komme ud, fordi der ér nogen der ikke kan lide dem??? De ved du ligesom ikke at det er fordi folk ikke gider have dem i deres have? Jeg ved at vores katte elsker mennesker, og det kan vi skam ikke forbyde dem!!

 • Kommentarer til »Hvordan holder man ubudne katte ude af haven?«
  På denne side finder du kommentarer til teksten Hvordan holder man ubudne katte ude af haven? Hvis du vil skrive en ny kommentar, kan det være en god idé at læse teksten først.

  1 af 276 Skriv nyt svar | Link | Rapportér
  Skrevet af: Anette Lærkesen, 9. december 2002 kl. 22.38

  Tørret kaffegrums holder kattene fra at besørge i haven. Min mor bruger det flittigt, og påstår at det virker. Hun spreder simpelthen kaffegrumsen direkte på jorden, der hvor hun mindst ønsker at kvarterets katte skal besørge (typisk under vinduer o.lign.). Kaffegrumsen nedbrydes naturligt og da den er “jordfarvet” skæmmer den ikke.
  2 af 276 Skriv nyt svar | Link | Rapportér
  Skrevet af: Jonas Nielsen, 14. maj 2003 kl. 20.07

  Jeg har hørt om en plante der hedder Coleus Canina som angiveligt skulle holde såvel katte som hunde væk fra haven.

  Jeg ved at den er udbredt på planteskoler i Tyskland, om den kan fås i Danmark vides ikke.
  3 af 276 Skriv nyt svar | Link | Rapportér
  Skrevet af: Martin Larsen, 16. maj 2003 kl. 11.19

  Jeg har også hørt/læst at halve løg eller appelsinskaller kan holde kattene på afstand. Jeg er ved at afprøve det med appelsinskallerne, men har ikke nogen konklusion endnu.
  4 af 276 Skriv nyt svar | Link | Rapportér
  Skrevet af: Claus Larsen, 24. juni 2003 kl. 10.02

  En vandslange er ganske udemærket, det er noget vrøvl at katten vil komme når man ikke er hjemme. Når katten har fået “våd overfrakke” 3–6 gange forbinder de det med noget ubehageligt at komme i nabohaven, og vil derfor ikke komme mere.

  http://www.wegiewoods.dk
  5 af 276 Skriv nyt svar | Link | Rapportér
  Skrevet af: Villy D. Karlsen, 12. april 2004 kl. 12.56

  Med den moderne teknik, der findes nu om dage – og hvis du er lidt fingersnild, eller du kender én, der er – er det slet ikke vanskeligt at få katte til at holde sig væk fra bilens kølerparti, børnenes sandkasse, volieren o.s.v., og det endda uden at nogen eller noget tager skade af det, metoden er meget miljøvenlig.

  Du skal bruge en bevægelsessensor, en spand, en lille springvandspumpe m. spreder, noget el-ledning samt et par han- og hunstik.

  Monter ledninger m. stik på sensoren efter brugsanvisningen og lav en prøveopstilling med en lampe m. stik, sensoren skal justeres til også at virke i dagslys og kun i 2–3 sek. efter at du går fra den.

  Anbring nu sensoren i carportens loft, så den dækker bilens areal – eller på et stativ, så du kan sætte opstillingen hen over sandkassen, volieren, eller hvor du nu absolut ikke vil have katte rendende.

  I stedet for lampen, tilslutter du nu springvandspumpen m. spreder, lægger den i spanden, som du fylder vand i, så den dækker pumpen, og arrangementet er nu klar til at hænge op over f.eks. bilen. Ledningen til sensoren føres hen til en stikkontakt uden for sensorens rækkevidde.

  Ideen er så, at du slukker for arrangementet før du sætter dig til rattet – eller anbringer børnene i sandkassen – (det lærer du hurtigt!) og tænder igen når bilen/sandkassen/volieren forlades. – Alle katte, som nu springer op på bilen/sandkassen/volieren, vil få sig en brusetur og hurtigt forsvinde og holde sig væk for fremtiden. Efter nogen tid behøver kun spanden at hænge der, og du kan flytte arrangementet hen et andet katteplaget sted.

  – Så kom nu i gang, i stedet for at sidde og vrøvle eller smide mærkelige ting i haven!

 • Henrik Holm Jensen

  Det var ellers ikke vores mening, at vi ville kommentere noget af det skriveri der foregår her på siden.
  Vi er nabo til Doggerbanke, og er en af dem der er “skyld” i hele den her sag….
  Når man indrykker sådan en annonce i avisen, så skal man være klar over hvad man gør. Det sætter gang i mange følelser, og der er nogle som reagere meget stærkt på det. At man så bagefter får kolde fødder, og prøver med en ny annonce, tjah, sagen var da allerede løbet af sporet.
  Vi går absolut IKKE ind for den hærværk der sket med Eriks stakit, eller på anden måde udføre selvtækt.
  Men når vi får besøg af politiet, og bliver ringet op af to journalister fra Nordjyske, ja hvor kan vi så ikke ende….
  Vi vil ikke deltage i mudderkastning….
  Det virker lidt som en envejs sag med nogle af de kommentarer her på siden, men en sag har altid to sider.
  Vi har ikke været i dialog med nogle fra Doggerbanke, for en dialog er når begge parter snakker sammen, og ikke som da en af Doggerbanke beboerne i sensommeren stod på vores terasse og råbte og skreg, eller når vi får anonyme breve i postkassen….så, er det dialog ?
  Der er andre katteejere rundt omkring, men de har vist ikke fået anonyme breve.
  Vi fik et brev onsdag, hvor annonceteksten stod øverst, samt en kopi af noget lovtekst…
  Vi har indenfor de sidste 2 år mistet 5 katte, bla. moren til 3 små, 2 uger gamle killinger, som vi derefter måtte flaske op…Nu er den ene af de tre forsvundet…
  Vi har lige haft en anden kat til dyrelæge, den havde spist rottegift…
  Vi ved der er forsvundet mange katte heromkring de sidste 2-3 år…..
  Vi har ikke anklaget nogen for at slå kattene ihjel, men tilgengæld spurgt om, hvem det kunne være, der slår vores katte ihjel….
  Alle vores katte har været, og er, øremærket, kastereret….
  Mystisk at alle de katte forsvinder, når nu ingen slår dem ihjel…..
  Til Pia Pedersen og din nabokone, i må meget kigge ind til os på Fiskerbanke, vi er ikke farlige…. Vi giver gerne vores version af alt det her..Der vil også være en kop kaffe til jer…
  Da hende fra Doggerbanke stod herinde og råbte og skreg, foreslog vi, at vi sagtens kunne sætte os på vores terasse, tage en snak over en kold øl, om dette her problem med kattene.
  Vi har efterfølgende opsat nyt træhegn, og lappet hullerne i et andet hegn ind til naboerne….
  Så kom ikke og sig, at vi ikke har gjort noget…..

  Men der findes altså større problemer…
  Tænk bare på den stakkels familie der mistede deres mand og far, fordi vi har et elendigt beredskab…Se det er et problem…

  Med venlig hilsen

  Hanne og Henrik
  Fiskerbanke 19

 • Helt ærligt….
  Det er ikke kun på doggerbanke de har problemer, det er over hele byen.
  Nu var det så lige doggerbanke, der bragte problemet frem i avisen.
  Jeg forstår dem godt.
  Vi har ikke selv husdyr, hvorfor skal jeg så have andres rendene på min matrikel ???
  For nylig så jeg i nyhederne, at løsgående/ løsrendene hunde ville blive indfanget og afleveret til politi eller dyreklinikker. Efterfølgende ville ejerne modtage en temmelig stor bøde. Er det måske rimeligt ??? jeg spørger bare ???
  Hvor mange hundeejere har ikke prøvet hunden er smuttet ud, fordi havelågen ikke lige var lukket ???
  Til dig Katrine er her et spørgsmål – Har du ligget i haven og luget blomsterbede og sat fingrene i en gang afførring ? fy for f….. siger jeg bare. så er jeg ligeglad med om de graver ‘skidtet’ ned.
  Hos os har vi prøvet med vand….. det hjælper ikke en hujenes fis.

  god weekend

 • Bor 2 huse fra firkløveren der vil til at fange katte, min dreng på 10 år har nu mistet 4 katte inden for 1 1/2 år, de har aldrig prøvet på at få en dialog med os.
  Og til jer hunde ejer saml jeres hundelorte op fra fortorvet også til jer der lader jeres hunde løbe løs i heden, vi må jo ikke aflive jeres hunde så vi kan gå i fred i naturen uden at blive overfaldet af jeres (glade hunde som i siger) og ikke træde i det i ikke gider at samle op

 • Henning:
  Har du selv dyr?
  Det lyder nelig ikke sådan! Og hvis du har så må det være en hund. Katte er meget renlige dyr! og derfor graver de deres afføring ned. Ergo de skider og pisser ikke overalt. Jeg vil lige sige at det ikke KUN er katte som render frit. I Skagen er der Mange hunde som render frit på vejen uden sin ejer. Jeg synes virkelig du skal tænke dig om lige nu. For en kat er en del af familien. Der er andre former for mærkning end lige øremærkning! Der er også chippen og halsbåndet! Derfor skal de ikke bare aflives.
  En kat er ikke et ondt dyr! Som Mia siger. Katte vil bare snakke med andre. Du kan ikke ændre på en kats natur. En kat vil være ude og er derfor individuelle. Du kan derfor ikke have en kat inde på din egen grund!
  Hvis hunde fik chancen var de også stukket af…

 • Endelig nogen der turde tage initiativ til at komme alle de “vilde katte” til livs.
  Det er ikke alene et problem i bankekvarteret, men overalt i Skagen i almindelighed og kommunen i særdeleshed.
  Alle kattejere skulle have en bøde, hvis Deres kat blev taget på fremmed jord.
  Behold Jeres katte hjemme ved jer selv, som man ville gøre med hunde.
  Ikke øremærkede katte burde indfanges og afleveres til aflivning.
  Det med at katte graver deres afføring er direkte løgn, de skider og pisser overalt.

 • Lotte Sørensen

  Lille kat lille kat på vejen.
  Hvem er du hvem er du.
  Jeg er sgu min egen.

  Man kan ikke opdrage en kat til at blive på egen grund, den går sine egne veje, og ” hvad så”. Tænk at der ikke skal større problemer til, før folk farer i blækhuset.

  Mvh. Lotte

 • Først og fremmest, hvor er vores katte så blevet af???
  De har ikke prøvet og komme i kontakt med os? så det er noget fis og sige!
  og man kan ikke fortælle sin kat hvad den må og ikke må, og man kan ikke holde en kat inde når de er van til at komme ud!!!! De katte der render rundt herude, er de sødeste katte, og vil ikke noget ondt, de er menneske glade og vil bare “snakke” …

 • Jens.
  Det er en del af kattens natur at leve ude. Ligesom det er for fugle. Katte er meget individuelle og har derfor behov for at komme ud. Det er derfor UMULIGT at lave en udekat om til en indekat så pludseligt.
  Jeg kan godt se det irriterende ved at de hopper ind af vinduerne. Men hvad så med at hælde en stor spand vand på dem så de løber væk. hvis i gør det plejer katte normalt ikke at ville komme tilbage, efter det er gjort et par gange.

 • Bekendtgørelse af lov om mark- og vejfred:

  § 14. Uvane husdyr, løsslupne pelsdyr, tamkaniner og fjerkræ, omstrejfende hunde og katte har den optagelsesberettigede ret til på hensigtsmæssig måde at fjerne fra sin grund og er ikke pligtig at yde erstatning, såfremt dyret derved kommer til skade eller omkommer. Den, der var besidder af dyret, kan fordre det beskadigede eller dræbte dyr udleveret mod betaling af erstatning for voldt skade. For dræbte eller beskadigede dyr skal der ikke betales optagelsespenge eller ufredsbøder.
  Stk. 2. Nedskydning eller anden direkte på drab af dyret sigtende fremgangsmåde må dog kun anvendes, når dyrets besidder i forvejen indenfor det sidste år er advaret. Er besidderen ukendt, kan advarsel indeholdende en kort beskrivelse af det pågældende dyr ske gennem et på egnen udbredt dagblad. Advarsel er dog ufornøden, når dyret angriber andre husdyr eller frembyder nærliggende fare for person eller ejendom.
  Stk. 3. Med hensyn til dræbte eller beskadigede dyr vil i øvrigt de i §§ 6, 8, 9 og 10 fastsatte bestemmelser vedrørende optagne dyr være at iagttage i den udstrækning, de er anvendelige.

  Mvh

 • Uden lige at kende meget til personkredsen i “kattestriden” på Doggerbanke, vil jeg lige give Jeanette lidt støtte i hendes synspunkter. Jeg føler mig selv stærkt generet af adskillege katte fra nabolaget. Og jo – jeg kender udmærket til de gener Jeanette omtaler med katte som kravler ind af åbne døre og vinduer på jagt efter burfugle. Som elsker af fugleliv i haven, er det også irriterende, at fuglereder om foråret konstant plyndres af kvarterets katte og at se samme katte med ret godt held dagligt sidde på lur ved havens foderpladser. Så kære katteejere. Hvad med at bruge lidt energi på at holde jeres kæledyr hjemme i stedet for at bruge tiden til at at oprette hadesider eller på pøbelvis at sende anonyme breve eller “meddelelser” på folks plankeværker.

 • Ja pyh ha’ en annonce, vi blev også noget forskrækket, min nabokone og jeg,
  Vi bor godt nok et lille stykke vej der fra, men vi ved jo ikke hvor langt vores katte løber.
  Men min nabokone og jeg snakkede sammen om vores bekymring, og blev enige om at cykle hen høre om det var vores katte, for så ville vi naturligvis hjælpe på bedst mulig måde, og som kunne tilfredsstille os alle.

  Det var en meget positiv snak vi fik med én af de pågældende på Doggerbanke.

  Problemet ligger i at der kommer 5-6 katte i deres have, hvor alt bliver gravet op, ja kattene kan endda finde på at spinge ind ad et åbentstående vindue. Jeg kan godt forstå (selv om jeg er katteejer) at de er trætte af at der render mellem 5-6 katte rundt. Beboerene der har rykket annoncen i avis, har flere gange forsøgt at komme i dialog med katteejerne i kvarteret, men uden held.

  Men når alt kommer til alt, kørte min nabokone og jeg glad derfra, men ro i sindet, trygge og forvisse om at der ikke bliver aflivet nogen katte på Doggerbanke. De bliver afleveret til politiet på rette måde, og hvis kattene er øretatoveret bliver ejeren informeret og kan hente sin kat.

 • forstår godt disse mennesker er trætte af kattene, eftersom det ikke kun er i deres haver de er. De hopper ind ad vinduerne, man har godt nok et problem hvis man er så uheldig ikke at kunne tåle katte. Og om man vil det eller ej, så er det ikke naboerne på doggerbanke der har anskaffet sig katte som kæledyr.

 • Undskyld. Har skrevet noget misvisende.
  Katteurt tiltrækker muligvis katte!
  Undskylder mange gange

 • Ombygning af skole til Kulturhus for rigtig mange millioner er der råd til – men menneskeliv er der ikke råd til.
  Politikerne burde skamme sig – sådan kan man da ikke prioritere i vort moderne veldffærds samfund, eller kan man – husk hvem der var skyldige ved næste kommunal- og regionsvalg.

  mvh
  Torben Just
  Taastrup

  Feriegæst i Gammel Skagen i mere end 32 år

 • Ja det er pludselig en helt anden historie vi her får serveret. Måske i, der er trætte af katte på Doggerbanke, skulle formulere jer lidt anderledes, hvis i en anden gang bliver så trætte af at andre menneskers husdyr vælger at besøge netop jeres have, at i får lyst til at tage livet af dem. For som jeg, både kan høre, og læse forskellige steder, bla. på Facebook så er det bestemt ikke jer der de mest populære mennesker i byen lige nu.
  Udtryk jer så det der læses kan forstås af modtageren. Det kunne være til gavn for kattene, katteejerne og ikke mindt jer selv.

  Vh. Lene Marie

 • Jeg synes det er virkelig grimt gjort mod os katteejere.
  Det skuffer mig at høre at andre ikke kan tage hensyn til katte. Så stort et problem er de heller ikke. Katte graver deres afføring ned hvor hunde derimod bare lader det efterlade oven på jorden. Samtidig med at hunde ikke graver deres ned samler ejeren af hunden det oftest ikke op.
  For jer vil jeg foreslå at trække dette tilbage! I kan eventuelt så noget katteurt for at skræmme kattene væk, for det virker oftest!
  Synes bare i skal tage højde for at det er små børns bedste venner i fjerner! DYR er også et liv! Ikke bare en ting!
  Angående fælder så mener jeg ikke at det er lovligt..
  Det er virkelig meget misvisende at i skriver i artiklen at i vil aflive andres husdyr! Og nu kommer i pludselig og siger at i ikke vil.

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Katteproblem på Doggerbanke løbet helt af sporet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2023 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER