Vanvidskørsel på Mosegårdsvej i nat

Vanvidskørsel på Mosegårdsvej i nat

13. juli 2011 - kl. 10:51 - af

En 20 årig  skagbo kørte ved halv et tiden i nat vanvidskørsel på Mosegårdsvej, hvor det lykkedes ham at ramme fire biler, inden køreturen endte i et stakit på Markvej.

Politiet oplyser at den  unge mand er “en gammel kending”, og at han stak af fra ulykkesstedet. Han var på fri fod i ca en halv time inden han blev anholdt.

Vidner på Mosegårdsvej fortæller at der var tre unge mænd i bilen, men at de to af dem blev ved bilen indtil politiet ankom.

Politiet har naturligvis en stærk mistanke om at der spiritus indvolveret i sagen.

22 kommentarer til “Vanvidskørsel på Mosegårdsvej i nat” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

22 kommentarer til “Vanvidskørsel på Mosegårdsvej i nat”

 • Den her slags sker uanset om der er politi eller ej .. Det er jo ikke sådan at der ikke var narko og kriminalitet dengang politistationen stadig var i Skagen

 • Henning Thomsen

  Vanvidskørsel på Mosegårdsvej i nat.

  dette er vist emnet her, så jeg synes egentlig at disse bemærkninger er faldet i en forkert gruppe, dermed være ikke sagt at jeg er uenig.
  ————————————————————————————

  Faldt lige over Pia Karlsens bemærkning om, at ingen som regel tror på politikere.
  HVORFOR MON ???????????
  —————————————————————————————————–

  Jeg har været til et par byrådsmøder i forbindelse med lukning af Hedebo Skolen.
  Jeg må sige at jeg var noget rystet. De siger ét gør noget andet. Kan godt forstå at folk simpelthen ikke gider komme til stemme boksene. Jeg er stået af, ved simpelthen ikke hvor mit kryds skal stå, et ved jeg med sikkerhed, det bliver aldrig mere ved V.

  mvh. Henning

 • Hørt, Edith.
  Jeg har været til et par byrådsmøder i forbindelse med lukning af Hedebo Skolen.
  Jeg må sige at jeg var noget rystet. De siger ét gør noget andet. Kan godt forstå at folk simpelthen ikke gider komme til stemme boksene. Jeg er stået af, ved simpelthen ikke hvor mit kryds skal stå, et ved jeg med sikkerhed, det bliver aldrig mere ved V.

 • Edith Villadsen

  Faldt lige over Pia Karlsens bemærkning om, at ingen som regel tror på politikere.
  HVORFOR MON ???????????

 • paul du har selv haft børn engang .Der blev heller ikke vist bilder af dem hvis de lavet noget dumt.lad nu politiet og dommer afgører deres straf…..ps..hober ikke den bliver mild. ……..God sommer med eller uden politi

 • Nu er det så vidt ligegyldig hvormeget politi der i Skagen, de kører næppe på Mosegårdsvej alligevel om natten – det er jo normalt et stille og rolig område. Når den unge mand nu havde lyst til at køre dumt, er det trods alt bedre der, end hvor der har været mange mennesker, det er selvfølgelig ikke sjovt for dem det er gået udover. Hvad med at bringe et billed af den unge mand i avisen? Paul

 • Der kommer aldrig mere politi i Skagen, sådan er det bare, lige meget hvad.

  De er lige glad med os, om der er nogen der dør eller nogen der kommer til skade, der går jo en evighed inden de får drukket kaffe og spist deres boller færdig.
  Ligesom de er ligeglad efter vi kom med i Frh kommune..

 • ja og stakkels dem der skal have udbedret deres skader! For den unge mand var jo ikke ejer af bilen! så det må stå for deres egen forsikringsselskab regning, så de stiger nok i trin, præmie og må selv slås for at for udbedret skaderne! ikke rart at være uden skyld og så selv skulle betale for hele herligheden!

 • Kære Finn

  Jeg forsøger ikke bilde folk noget ind. Ingen tror jo som regel på os politikere… siger de. 🙂

  Det jeg siger er, at byrådet havde muligheden for, at vi her i vores kommune kunne have fået mere politi på gaden.

  Alt andet lige, er det da uanset, hvor pengene bliver bevilget fra Finn, byrådet der har taget den beslutning(da de havde muligheden).

  Flertallet (og dermed demokratiet – og gud ske lov for vi har det) har truffet en beslutning – vi har fortsat døgnbemanding på stationen i Fr.havn, hvor vi kunne have haft en ekstra nat patrulje. Det er fakta.

  Mit indlæg var såmænd bare en kommentar til såvel Renee som Bent Vestergaard, der ikke forstod politiets prioritering.

  Desuden forsøger jeg, ved enhver lejlighed, at undgå yderligere optrapning af “krigen” imellem Skagen og Frederikshavn. Vi kan gøre en forskel – men det kræver vi selv gør noget og ikke sidder tilbagelænet og mener det hele er “Frederikshavnernes” skyld.

  Nu er du og jeg, politisk set, jo i hver sin boldgade og jeg kan se du ligesom jeg, gerne drager politikken ind i “agurketiden”. Lige pludselig taler vi også grænsekontrol……Helt naturligt forsvarer du din farve – akkurat som jeg til envher til vil forsvare min.

  Sådan er politik jo…..:-)

  Fortsat god “sommer”.

  Vh
  Pia

 • Hej alle med indlæg her.
  Nu er agurketiden vist på sit højeste. Tænker her på den lokale politikker der mener det er vores byråds skyld, at der ikke er så meget politi til rådighed. Korrekt at der måske kunne være en patruljebil mere på gader og stræder, hvis byrådet havde taget imod ’tilbudet’. Det ville selvfølgelig hjælpe lidt på problemet lidt mindre.
  Men, men, men. Det har og skal efter min mening, heller ikke være en opgave for et byråd at vurdere hvor meget politi vi skal have.
  Det er nu engang en opgave der skal, og sandelig også blive styret fra central side.
  Prøv at tænke denne tanke: I stedet for at have nogle toldere til at jagte nogle banditter ved vores grænser!!! blev disse toldere lavet om til politibetjente, som kunne hjælpe rundt om i det ganske land?
  Tror nok sådan en ekstra styrke ved politiet ville have bedre held med at fange banditter, end den ekstra indsats der ydes ved vores grænser.
  Næe Pia. Regeringen har sammen med deres støtteparti prioteret indsatsen i vores samfund. Så lad vær med at bilde folk ind at det er vores byråd der har skylden.
  Ps. Hvis jeg havde mulighed for at stemme i byrådet, da I stemte om natbetjening eller en ekstra patruljevogn, ville jeg nok havde sat min stemme på den ekstra patruljevogn.
  Men husk nu at det er folketinget og ikke byrådet der bevilger pengene til politiet.

 • Hej Pia
  Det kan være svært at argumentere mod dit indlæg – det er jo rigtigt altsammen.
  Så kan man ærgre sig over at sikkert mange af de 16 der stemte imod er fra Jantelovens storhedstid.
  Mht. politiets indsats ja så må det være et spørgsmål om prioritering fra deres side.
  Rene “truer” med selvtægt; Det er ikke vejen frem. Hvad er så? Kontinuerlig argumenteren og påvirkning af politikerne alternativt stil op til kommunevalget (men det er livet trods alt for kort til)
  vh
  Søren

 • Hej Renee

  Jeg tror på, at politiet gør hvad de kan indenfor de resourcer de har. At tro de skulle gøre det modsatte fordi vi bor i Skagen, er i mine øjne noget urimeligt.

  Jeg mener bestemt ikke, at det har noget med Frederikshavner og Skaw-boer eller for den sags skyld Sæbynitter at gøre. Hvis du bemærker ovenstående “ja-siger”, er der faktisk mange Frederikshavner i mellem. ……Det er noget med politik at gøre.

  Men enig – det er rigtig “træls” at ikke alle har lært hvad der er ret og lov. At de ikke ved det, mener jeg hverken er politikernes eller politiets skyld. Vi bør som borger bliver bedre til selv at tage ansvaret og ikke forvente samfundet (systemet) skal klare alt. Det er vores børn og dermed os, der har ansvaret for hvordan de vokser op og generelt opfører sig.

  Hvis alle opførte sig, som de burde havde vi faktisk slet ikke brug for politiet.

  vh
  Pia

 • Renee sørensen

  Jamen fr.havn er da ligeglad med skagen, og det politiet jo også det set så mange gange især i nattelivet. Melder du noget gør de ikk noget ved det, det oplevede jeg sidste år da jeg blev truet midt nede i byen med en kniv, mens mine børn var med og det var midt på dagen. Så man er jo helt uden for lov og ret i den by her, så nu må de sku snart gøre noget ved det her oppe ellers gør folk det sku nok snart selv.

 • Desværre har vi kun en nat patrulje i vores kommune.
  På Byrådsmødet den 30. marts havde byrådet en mulighed for at ændre på den nuværende betjening.
  Ved at lukke døgnbetjening af stationen i Frederikshavn, kunne Politidirektøren tilbyde Frederikshavn Kommune en ekstra kørende patrulje om natten, men, men, men…. ja, resultatet er vist kendt….
  vh
  Pia Karlsen (V)

  Udpluk fra Referatet af 30.03.11 pkt. 12

  Indstilling
  Borgmesteren indstiller, at Byrådet bakker op om, at
  natbetjeningen på Politistationen i Frederikshavn erstattes af en kørende patrulje,
  der fra lørdag kl. 23.00 til søndag kl. 07.00 indsættes i alt tre patruljer, der kører ud fra Frederikshavn
  der i juli måned døgnet rundt er politi til stede i Skagen.

  Beslutning Frederikshavn Byråd den 30. marts 2011
  Indstillingen – med den ændring til 3. pkt. at der vil køre en patrulje i 6 uger om sommeren i Skagen – kom til afstemning.

  For stemte 15:
  Lars Møller (V), Anders Broholm (V), Jens Ole Jensen (V), Mogens Brag (V), Pia Karlsen (V), Helle Madsen (V), Per Nilsson (V), John Christensen (V), Frode Thule Jensen (V), Jeppe Nielsen Kyk (O), Peter Laigaard (LA), Irene Hjortshøj (A), Hanne Welander (A), Erik Kyed Trolle (A), Bjarne Kvist (A).

  Imod stemte 16:
  Paul Rode Andersen (F), Brian Pedersen (F), Søren Visti Jensen (F), Christina Lykke Eriksen (F), Jette Fabricius Toft (F), Peter E. Nielsen (C), Jens Porsborg (C), Bent Bøgsted (O), Carsten Sørensen (O), Birthe Marie Pilgaard (A), Ole Rørbæk Jensen (A), Bruno Müller (A), Birgit Hansen (A), Jens Hedegaard Kristensen (A), Jørgen Tousgaard (A), Erik Sørensen (A).

 • Ja vi må med sorg erkende at det tilsyneladende er morsommere at lave børn end det er at opdrage dem bare rimeligt. Det er mere held end noget andet at de ikke fik “klippet” andet end andre biler. Lad os håbe de bliver gemt væk meget længe og så var det måske en ide at tage en samtale med forældrene.

 • Kl halv 1 om natten Rene,, gad vide om dine børn ik sov på det tidspunkt… Politiet må da snart gøre noget ved alle de stoffer der efterhånden findes i Skagen…. 100% den unge mand var påvirket. ik kun af alkohol.. Hassan Thomsen

 • Bent Vestergaard

  Fortvivlende at opleve en sådan ansvarsløshed, Heldig at ingen mennesker kom til skade. Det tog ca. 30 minutter inden politiet ankom til Skagen fra Sæby. Politiet oplyste dybt frustreret, at der var en politibil til at betjene hele kommunen. Det vil sige at vi som borgere selv skal agere politi, hvilket feriegæster og beboere på Mosegårdsvej klarede til ug. Man forventer åbenbart at borgerne selv skal klare politiopgaver, sikring af uheldstederne, anholdelse af gerningsmænd?
  Hvad sker der i hovedet på disse unge mænd? Hvad er baggrunden for denne vanvittige kørsel? Og ikke mindst hvor er konsekvenserne og omsorgen for disse unge mennesker? Samme morgen mødte jeg føreren, som var blevet løsladt af politiet. Han bad mig undskylde til de forudrettede. En ung mand hvis fremtidige økonomiske liv er ødelagt. Han virkede som en der virkelig trængte til hjælp og omsorg.

 • Puhaaa de alle 3 skulle have frakendt kørekortet for evigt de kunne jo ha ramt nogle mennesker. Håber de læser hvad vi har skrevet her og måske tænker sig om.. Stakkels de personer som de er gået udover godt det de ikke blev beskadet, men det gjorde deres egendele jo …

 • i er heldige at det ikke er mine børn i ramte. Håber i får jeres straf. at betale de næste 10 år, hvad kan man lærer af det.

 • det var godt at han er blevet an holt han må have en grimt smag id munden det er skidt for dem det gik udover biler rj noget skade.kai pedersen.

 • Sørgeligt, men sandt !

 • Nu har den unge mand lidt mere at prale af. Paul

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Vanvidskørsel på Mosegårdsvej i nat' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2023 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER