Læser indlæg om “Hellerup-ugen”

Læser indlæg om “Hellerup-ugen”

21. juli 2011 - kl. 9:22 - af

Redaktionen har modtaget nedenstående. Tv 2 programmet ” KAOS I SKAGEN”  lever fuldt ud op til udsendelsen. Natten til den 18-19 juli var vores 2 store drenge med deres veninder på diskotek besøg i Gl. Skagen på Hyttefadet. På danse gulvet blev de overfaldet af 10 unge fra Gentofte Hellerup egnen på Sjælland.

De måtte forlade stedet, efter at de gentagne gange havde bedt de unge oppustet uopdragne lømler lade dem være i fred.

De fulgte efter dem ud på gaden og overfaldt vores sønner med spark og slag. Først herefter opfanger dør mændene på hytte fadet, at noget er galt, og får stoppet dette vanvid.

Det er en katastrofe for Skagens gæster, at vi ikke kan feriere her, besøge de forskellige steder uden risiko for forulempelse/ overfald af unge fra ovennævnte område.

Politi rapport optaget af Bo Frederiksen Skagen Politi.

Læge besøg hos læge P Gylling Olesen.

Venlig hilsen.

Morten M Sørensen.

34 kommentarer til “Læser indlæg om “Hellerup-ugen”” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

34 kommentarer til “Læser indlæg om “Hellerup-ugen””

 • 1. Allerførst tak til fru T, du og dine ligesindede er mere end hjertelig velkomne hertil Skagen, håber du vil opleve nogle dejlige dage. Er selv tilflytter fra københavnstrup, men vil dog nødig bo i Hellerup, Skagen er bare in. Håber du vil tilgi’ os for vores små skær-smydsler her i agurketiden.
  det er dejligt at se en reaktion fra den yngre årgang Michelle. Nu er vi i uge 32 påstår Martin N. og så må vi se fremad og glemme de møgører fra uge 29, Skagen er jo fyldt op med velmenende turister som bør behandles ordentligt, de er li’så søde som skawboerne er flinke, – det er min daglige oplevelse.
  Mvh. Fiffen

 • Nu er hellerup ugen godt og vel overstået, så kan man godt komme til at fundere over hvor dem som begår hærværk tyverier smadre biler i de sidste 51 uger kommer fra? er der nogle gode bud på det.

 • Amen helt ærligt! Er i ikke voksende mennesker? Problemet i uge 29 kan ikke generaliseres og kun være Hellerup unge, men unge fra HELE Danmark! At dine sønner får bank, åh herre gud, så lær dem da at mande sig op! Trodsalt er der ikke blevet brugt våben som i mange andre byer!

  Og om vi har brug for deres penge? Så vær da ærlige, selvfølgelig har vi brug for pengene fra turisterne, og livet som de kan give i Skagen by. Vi kan desværre ikke længere leve af fiskeriet og alle de store virksomheder lukker, så jo, vi har brug for de penge vi nu engang kan få!
  Og ældre og modne skawboer, er så ked af at de mister alle deres unge mennesker i byen, da de flytter udenbys, så nyd da at der er liv og glade dage om sommeren, hvor der er fyldt med smukke unge mennsker!

  Problemet i Skagen by er alt det hærværk som foregår, og alt det svineri i vores ellers smukke gader, som jeg mener vi selv formår at passe på.
  Så det er jo tydeligt at mange af de unge mennesker som kommer til Skagen i uge 29 og de andre uger, ikke er ordenligt opdraget, og at forældrene ligesom må tage ansvar for deres børn (hvilket de jo tydeligvis ikke gør). MEN! Der er ligeså mange rigtigt søde unge mennesker som kommer til Skagen. Så i stedet for at brokke sig over alle de negative ting som sker i Skagen by i de 2 mrd sæsonen nu varer, så fryd jer da over de resterne 10 mrd hvor der er fred og ro, og bær over med at NOGLE forældre ikke ved hvad almindelig børneopdragelse er!

  Livet er for kort til at gå at være negativ!

  Forsat god sensommer

  Hilsen Ung sawbo 🙂 .

 • At i egentlig gider kommentere dette!!! Lad da være de fra gentofte og alle andre steder som kommer i uge 29 nyder da bare den opmærksomhed!! Og hvad angår “kaos i skagen” udsendelsen, lad da være med at se den….

 • Haha fiffer, god humor :)- Næ, det var såmænd bare et genopfriskningskursus i dansk grammatik fra første klasse.

 • Måske man bare skulle lukke den her meningsløse debat, og komme lidt videre nu er vi jo faktisk i uge 32..

 • Bare lige en kommetar fra en lokal fra Hellerup!

  Hellerup og Gentofte er lidt tom om sommeren, for ligesom alle andre byer har folk nemlig ferie, og er taget til Tisvilde, Toscana eller Tibet – Men mennesketomt er her ikke, og det er slet ikke fordi vi alle sammen er taget til Skagen. Så tro ikke på alt der står i avisen.

  Faktisk er det sådan at en del af os lokale undgår Skagen i netop uge 29, da der er en masse mennesker andre steder fra med en uaceptabel opførsel, som måske ville ønske at de boede i Gentofte eller Hellerup til hverdag!

 • Fru Olsen,
  Det Lars Thomsen prøver er, at pejle sig ind på en fornuftig undskyldning til dig og Karina, men trænger blot til at få justeret kompasset…

  Fiffen

 • Kære “Viola”,
  Det indlæg du er så indigneret (sur) over benytter et grammatisk koncept kaldet konjunktiv. Jeg siger ikke Carina nasser på kommunen nu og her. Jeg siger at hvis Carina får fjernet samtlige indtægter i Skagen, så vil Carina nasse på kommunen. Det er det, “Viola”, der kaldes eventualis, dvs en mulighed. Dog vil Ruths, slagteren, Jarl og andre, der tjener styrtende på turisterne selvfølgelig stoppe Carinas plan. Derfor, “Viola”, er der tale om en irrealis, altså en mulighed, der ikke eksisterer. Jeg håber, det vil opklare eventuelle misforståelser.

 • Henning Thomsen

  Nu er det da vist tiden hvor vi skal have en dommer i ringen, hvor er webredaktøren, har Michael fri, han plejer da ellers nok at stoppe disse udfald tide…

  God søndag
  Henning

 • Lars Thomsen.
  Nu ved jeg ikke rigtig hvor du mener at kende mig så godt fra siden du kan udtale dig så skråsikkert om hvilke meninger jeg har eller ikke har..
  Jeg bryder mig bare ikke om at en ganske almindelig debat går hen og bliver personlig som du gør den til i forbindelse med bl.a Camilla.
  Skulle det forholde sig som du skriver at hun henter sine penge på Kommunen så har det jo ikke en skid med denne debat at gøre og helt uvedkommende for andre end hende selv. Var bare det jeg pointerede i mit indlææg, at man så skal svines til af en narrer*v som dig der højst sansynligt er en af disse unge mennesker fra netop Hellerup siden du forsvarer dem så voldsom.
  Jeg skulle mene at jeg har lige så stor ret til at kommentere diverse indlæg som du har…så klap lige hesten en ekstra gang inden du farer i blækhuset en anden gang…

  Viola

 • Lars Thomsen, – Hvis det ikke er gået op for dig, så har vi altså ytringsfrihed her til lands og siden du har det så svært med “fru Olsens” meninger (der absolut ikke er helt ved siden af) så kunne du jo lukke din pc’er ned et stykke tid?

  Fiffen

 • At du, “Viola”, er bedøvende ligeglad med alle meninger undtagen din egen kommer ikke som nogen overraskelse. Men tak for bekræftelsen ikke desto mindre.

 • Heldigvis bor jeg ikke tæt ved Hyttefadet, så jeg ved ikke hvor mange hellerupfjolser der tropper op hver gang i uge 29, men de par kroner de smider der, kan vel ikke imponere nogen? Alle de andre restauratører her i “kommunen” har vel også gode indtægter? Jeg skrev bevidst ikke Skagen, for nu hedder det altså Frederikshavn og det er retteligt den vej skattekronerne går, til alm. oplysning til Lars Thomsen der synes at være utrolig pengefikseret…
  Og så kære “Viola” spild dog ikke din tid på ovennævnte, selv om har er tæt på at være ret personlig.

  Mvh. Fiffen

 • Hvis man kan kalde dit indlæg om Carina for sagligt så vil jeg da godt nok ikke ret gerne læse andre indlæg fra dig Lars Thomsen.
  At du mener at kende mig så godt du kan udtale dig generelt om mig forstår jeg ikke for jeg er nu ikke så tit på herinde at det kan vælte din verden skulle jeg mene, men ellers er jeg faktisk bedøvende ligeglad med om du bryder dig om mine meninger eller ej….

  Så lad dog være med at læse det jeg skriver hvis det går dig så meget på…Kan da ikke være så svært da mit navn jo står øverst….

  I øvrigt synes jeg nu stadigvæk det var en meget ubehøvlet kommentar du kom med til Carina og du burde faktisk sige undskyld til hende….med mindre du kender hende og ved med sikkerhed at hun står dernede og får penge…

  Slut herfra

  Viola

 • Ak ja, kære Fru Olsen, hvert år deltager man sagligt i debatten. Samme tidspunkt, samme emne, hvert år. Og hvert år skal man se sig trukket gennem sølet af Dem, fordi der åbenbart er visse ting den selvudnævnte meningsdiktator (det er Dem, Fru Olsen, jeg hentyder til) ikke kan tolerere, fordi der er jo kun een god og RIGTIG holdning. Fru Olsens.

 • Lars Thomsen…!!
  Det var da en ualmindelig ond og dum bemærkning du der fik revet af dig….
  Kan du ikke argumentere på en ordentlig måde synes jeg helt bestemt du skulle lade være i det hele taget…..
  Vor Herre bevares..

  Mvh.
  Fru Olsen

 • Jeg gætter på Carina står først i køen nede på kommunen for at nasse så snart alle de onde gæster (indtægter) er jaget væk fra Skagen. Fair Løsning NU!

 • Jeg synes egentligt, at vi har haft en rimelig sommer med megen solskin, men åbenbart har vejret ikke været lige godt alle steder. Denne indrykning kan da kun opstå for folk, hvis man sidder indenfor og ikke har andet at få tiden til at gå med…. Det er vist en generalisering at benævne det som en katastrofe for Skagens gæster, at der er uddelt en lussing eller to udenfor Hyttefadet. Til orientering så er det ikke kun i Skagen, at folk får en lussing i ny og næ, så ligefrem at indrykke en annonce om det virker helt hen i vejret.

  Lene: Folk smadrer flasker, når de er fulde. Det er ikke kun et fænomen i Danmark. Nordmændene gør det også i stor stil, især når de gæster Skagen, men det er ikke nævnt i argumenterne. Ham der kastede op sagde vel ikke noget i sit ærinde, hvorfor det bør være rimeligt svært at bekende hans hjemstavn. Mht. den pæne person i jakkesættet med parasollen så er der godt nok langt fra Kirkevej til Gl. Skagen, hvorfor jeg tror, at han var fra Århus…..

  MEN lad os bede nordmændene og de friske unge mennesker med accent om at blive væk fra Skagen. Måske en form for sortering ved bygrænsen…. Inden vi følger jeres realistiske betragtninger, så lad os for en god ordens skyld høre, hvad beværtningerne og butikkerne siger til det???

  Lad mig komme med et forsigtigt bud: Sidste mand lukker og slukker…..!!!!

 • Jeg vil give John Larsen fuldstændig ret, hold de uopdragende møg unger, med deres fise fornemme fornemmelser hjemme i Hellerup, vi savner dem ikke, og vil heller aldrig komme til det, har selv været ude for at et familie medlem blev slået ned sidste år af 5 Hellerup drengerøve, de fik da gudskelov deres straf, imens en far til en af drengene sad i retten, og sagde at det kunne hans søn ALDRIG finde på, at være med til , men gudskelov var der så mange beviser, at han måtte pilles af pedistalen igen, 5 mod 1 vor herre bevares, så kan alle klare sig. De slæber jo alt med hjemme fra, hvad er det lige at de ligger af penge i Skagen som vi ikke kan undvære i den uge ?? Byen skal betale for alt deres hærværk, så mo ikke det går lige op ? Løkken det her er fandeme ikke Løkken, det er Skagen og vi vil gerne have vores gode gamle Skagen tilbage, og trygheden og hyggen, uden at skal frygte Hellerup banden, og det er da bestemt ikke deres skyld at byen får penge i kassen, måske Jarl på hyttefadet , ham vel ondt men, de penge ville hyttefadet helt sikkert få ind aligevel,.De lejer og låner dyre biler, som de fiser rundt og spiller smarte i, og forurener byen, istedet for at gå som normale turister, det er skræmmende at andre “søde turister” vælger ikke at holde ferie i Skagen i uge 29 p.g.a de møgunger. Behold dem i Hellerup, og lad Skagen være den dejlige by den er i, og forøvrigt Kaos i Skagen, er da kun en reklame for Hyttefadet, men er reklamen god ?? tænk over det, håber på en Hellerup fri uge 29 næste år, som osse mange andre Skagboer gør, ja man kan da kun krydse finger……

 • Det er nu godt blæst op den Hellerupuge. I år skete der ikke mange ting. Ikke meget mere end normalt. Lidt højrøstede stemmer om morgenen, når de pacerede vort hus. De voldsomme ødelæggelser udeblev (heldigvis), tyveri af ejendom, skete heller ikke i den store stil. Hyttefadet fik den indtægt de har stræbt efter, Jarl smiler ihvertfald. Nu er der kun 50 uger til at de kommer igen. De går hurtigt. Paul

 • Ole Frank Nielsen> Hørt! Man kan blot håbe på at Korsbæk idiotismen foretager sig og folk fatter at den primære årsag til at Hellerup aberne kommer er, fordi deres forældre oprindeligt slæbte dem med da de var små og ligeledes vil Hellerup a….. slæbe deres afkom til Skagen og på den måde fortsætte cyklus med at lægge penge i Skagen. Men nej, folk venter åbenbart på Fair Løsning og Villy Søvndal og hans pengetræ for at overleve i stedet for at prøve at tjene penge. Det er unægtelig lettere at skræmme betalende gæster væk og fise ned på kommunen og nasse fremfor hårdt arbejde.

 • @Niels
  Nu taler jeg jo ikke om befolkningstal, for det ved vi alle er for nedad gående.
  Men turismen skal nok overleve heroppe, også selv om en flok forkælede unger skulle blive væk.
  I stedet kunne vi få turister, som respektere folks ejendom, og som ikke absolut skal om-møblere samtlige haver de går forbi på vej hjem.
  Den slags turister er hvad byen har brug for, frem for en flok “galninge”, som ikke aner hvad normal opførsel er.

  Skagen bliver aldrig Løkken, ligesom Løkken aldrig bliver Skagen.
  Og det er jeg fint tilfreds med.

 • Ole Frank Nielsen

  Det er da utroligt at denne diskusion kommer op hvert år.
  Kære venner tag nu en slapper 🙂 det er da klart der er mere pizza bakker, tomme flasker m.m der ligger og flyder i gaderne, og måske en smule mere hærværk i uge 28 og 29 end ellers, der er altså også 10 gange flere mennesker i Skagen de uger, så det kan vel ikke være anderledes!!
  Hvad skulle de sige i Roskilde når der er Roskilde festival? Der er også et svineri uden lige den uge, folk der tisser hvor det lyster dem osv. men de bukker og takker i Roskilde fordi der er en masse butikker m.m. Der tjener gode penge på turisterne, så man må tage det sure med det søde… Vær nu glad for der er en masse turister unge som gamle… Fra Hellerup eller andetsteds der syntes Skagen er dejlig:-) vh Luppe fra Sønderjylland

 • Svar til Lars Thomsen.

  Det var dog en arrogant udtalelse du kommer med. Hvis turisterne føler at de smider med deres penge så kunne det jo være at Skagen kommer til at mangle turister på et tidspunkt. Er det ikke gået op for dig at turismen snart er det eneste erhverv vi har tilbage. Jeg tror at vi skal behandle vores turister godt. Træerne vokser som bekendt ikke ind i himlen. Vi har 52 uger i året, så lad os da kalde uge 29 for Hellerupugen.

 • @John Larsen

  Det har du jo slet intet belæg for at udtale dig om. Tvært imod så viser en by som Løkken med alt tydelighed at når de unge forsvinder fra byen, så skal der rigtigt mange kræfter til for at hente andre turister til byen.

  Løkken har været endda meget tæt på afgrunden efter at alle de “gamle i byen” fik lukket for pupcrawl, de unges campingpladser osv.

  Hvis de unge fra Hellerup forsvinder fra Gammel Skagen, hvem tror du så selv der står på spring for at overtage deres plads?

  Og det er jo ikke lige frem fordi befolkningstallene går op i skagen vel 🙁

 • @Lars Thomsen.

  Hvis de nu blev hjemme, kom der sikkert bare nogle andre, og smed deres penge heroppe, så lad bare de forkælede møgunger blive hjemme.
  Turister kommer byen aldrig til at mangle…..

 • Ja ja, men pengene de lægger er der ingen der flæber over. Vor herre bevares!

 • Tja der er nu også lokale der gør sådan noget ihvertfald kan jeg da huske at både jeg og flere af mine bekendte har fældet et stakit på vej hjem en tidlig morgen men det kan selvfølgelig være det er anderledes idag det er alligevel en del år siden jeg flyttede fra byen

 • Hej martin j det KAN ske andre uger men problemet er størst i uge 28 og 29 hilsen en taxavognmand som ser problemerne i de uger

 • Nej men det sker altså også i fx Uge 35. Og det kan lige så godt være nogle unge herfra byen. Så lad nu være med at generalisere sådan. De unge heroppe skaber sig mindst lige så meget.

 • jeg kan kun give M. Pedersen helt ret, og det blev da også yderligere forstærket her til morgen, da jeg kørte på arbejde.
  Her kom en nydelig ung mand iført jakkesæt samt han kærste gående af Kirkevej, han slæbte, (han kunne næsten ikke løfte den) en stor hvid haveparasol, med træskaft, så han kærste ikke blev våd, man finder altså ikke lige en haveparasol – den er altså med garanti hugget.
  Senere på vejen mødte jeg en fok unge mænd, som råbte og skabte sig, sparkede til flasker.
  Ud foran kirkekontoret stod endnu en – og brækkede sig i bedet.
  Det er jo ikke ligefrem det bedste indtryk man får, vel…

 • Tja, når man ser på antallet af glasskår, affald og nedsparkede stakitspoler, nedrevne til salgskilte og plakater på vejen fra Gl.Skagen – alt sammen kun noget, der foregår i uge 28 og 29 – så er det vel ikke helt ulogisk at tænke “Hellerup-drenge”.
  Især når man i Nordjyske i dag læser, at Hellerrup ligger øde hen i denne uge, fordi alle er i Skagen.
  Prøv også at spørge personalet på de øvrige udskænkningssteder, hvordan denne blomsten af Danmarks ungdom taler ned til og håner dem.

 • Nu må den her hetz altså stoppe!!!.
  Det er så nemt at give dem fra Hellerup/Gentofte skylden – men er nu sikker på at der har været en grund til at de var kommet op og toppes. Har været gæst mange gange på Hyttefadet i Uge 29, og har aldrig været ude for noget ballade. Så dine 2 store drenge har nok selv spillet op til denne “ballade”.
  Du kan spørge dem nok så mange gange, de indrømmer aldrig at de måske selv har været skyld i denne ballade.

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
SELECT DISTINCT ID, post_title, post_password, comment_ID,
        comment_post_ID, comment_author, comment_date, comment_approved,
        comment_type,comment_author_url,
        SUBSTRING(comment_content,1,300) AS com_excerpt
        FROM wp_comments
        LEFT OUTER JOIN wp_posts ON (wp_comments.comment_post_ID = wp_posts.ID)
        WHERE comment_approved = '1' AND (comment_type = '' OR comment_type = 'comment') AND
        post_password = ''
        ORDER BY comment_date_gmt DESC
        LIMIT 5

Seneste kommentarer

© 2007-2021 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER