Fantastisk jubilæumsdag på Hvide Klit

Spillerne blev sendt godt afsted. Her af Ivan Bengtsen

Fantastisk jubilæumsdag på Hvide Klit

15. august 2011 - kl. 16:59 - af

204 golfere spillede i lørdags med iGolfklubben Hvide Klit´s 40 års jubilæumsturnering. Det er faktisk en hel del flere end der normalt deltager i en turnering, og derfor var første starttid i turneringen klokken 06.30!!. Ca 14.45 stod sidste firbold klar på 1. tee, og kort før kl. 20.00 var de sidste spillere færdige med runden.

Med så mange spillere på banen opstod der naturligvis en del ventetid, men alle spillere tog det med et fantastisk humør, og alle hyggede sig i det flotte vejr på en af Danmarks bedste golfbaner.

Arrangørerne havde virkelig lagt sig i selen for at fejret jubilæet, og det lykkedes for dem at skabe en dejlig dag for de mange der havde valgt at bruge dagen, og aftenen, på Hvide Klit.

Som ved de store golfturneringer blev alle spillere præsenteret på 1. tee, af dagens startere, Ivan Bengtsen og Preben Lennert.

På runden var der indlagt konkurrencer på nogle af hullerne. På hul 2 var der længste drive, og her var det en af klubbens juniorer, Christian Breyen-Mikkelsen, der vandt med et imponerende drive på 272 meter. På par 3 hullerne var der et par steder 1000 kr for en hole in one, og på hul 16 kunne man vinde en bil ! ved at sende bolden i hul på blot 1 slag. Det lykkedes desværre ikke for nogen, og bilen, som Ford og Spar Nord havde sat på højkant, kunne køres tilbage til Ford i Skagen. Murermester Lars Ole Jensen havde 1000 kr til en hole in one på hul 4, men da der jo ikke var nogen der vandt dem, valgte Lars Ole at de 1000 kr kunne komme juniorafdelingen til gode. På hul 18 var der nærmest flaget i to slag, og her var der hele tre flag at slå efter !!

I forbindelse med jubilæumsmatchen var der kagekonkurrence for onsdagsherrerne. Dommer, Per Jensen (tidligere Krages Bageri) valgte Brian “Gummi” Sørensens kage som den bedste.

Klubben havde sat 2 rejsegavekort, på henholdsvis  5.000 og 10.000 på spil. For at deltage skulle man købe 1 eller flere golfbolde, hvorpå der blev skrevet et tal. De ca 600 bolde blev droppet fra en lift, og de bolde der ramte ned i golfhullet under liften var med i konkurrence. Det var der 13 bolde der gjorde, og 1. præmien blev vundet af herreonsdagsholdet 14.30. Det var en glad John Høst, der modtog præmien på holdets vegne.

Med nogen forsinkelse startede jubilæumsfesten i klubhuset, og dagens vindere hyldet. Cafe Hvide Klit serverede en lækker grillbuffet med lækker mørt kød fra Canadiske Kvæg plus tilbehør.

En af gæsterne, Hans Peter Kyk, bad under middagen om at få ordet. Hans Peter Kyk er formand for Digets Fond, og vegne af Fonden overrakte han en check til Hvide Klubs formand Theis Jørgensen. En glad formand kunne fortælle forsamlingen at checken var på 40.000 kr. , der er øremærket til forbedringer på klubbens par 3 bane.

Efter middagen og præmieoverrækkelsen blev der spillet op til dans, og efter hvad Avisen erfarer blev de sidste gæster “smidt ud” ved 5 tiden.

Alt i alt en fantastisk dag på golfbanen. ( Billeder af vinderne kommer senere).Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fantastisk jubilæumsdag på Hvide Klit' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger