Svømmehallen udvider åbningstiderne

Svømmehallen udvider åbningstiderne

15. august 2011 - kl. 17:20 - af

Redaktionen har modtaget følgende: Presse meddelelse vedr. udvidet åbningstider for svømmehallen i Skagen kultur og fritidscenter.

Som halinspektør for Skagen kultur og fritidscenter vil jeg gerne være med til at promovere centeret som et ”Kulturelt samlingssted for Alle. For sund livsstil og idræt”. Det skal være det nye motto.

Derfor udvider nu åbningstiderne i svømmehallen. Der vil blive morgensvømning 3 hverdage om uge. Således de morgenfriske kan starte dagen med en sund svømmetur. Herudover bliver der et par ekstra timer åben. Jeg vil anbefale at følge med på vor nye hjemmeside www.skfc.dk her vil åbningstiderne altid blive opdateret. Der kan jo forekomme ændringer ved for eks. Svømmestævner ol.

Jeg har søgt Gigtforeningen om hjælp til at indkøbe hjælpemidler, træningsudstyr beregnet til motion og træning i vandet også kaldet ”Aqua Punkt”. Dette er blevet bevilget med udstyr til en værdi af ca. 32.000,- Midlerne kommer fra Gigtforeningen i samarbejde med Trygfonden. Næste step er at få uddannet noget af personalet samt instruktøre fra Skagen svømmeklub.

Træning i vand er yderst effekt fuldt. Idet man undgår den hårde vægt belastning på leddene, men kan stadig træne styrke og smidighed samt kondition. Den form for træning er ikke kun forbeholdt personer der lider af gigt eller lignende. Det vil blive tiltænkt som et bredt tilbud til alle bruger grupper. Vand gymnastik, vand aerobic eller Aqua fitness om man vil.

Den mere officielle intro af ”Aqua Punkt” kommer den 12. oktober i forbindelse med den Internationale Gigtdag – eller rettere den Store Vanddag.

Nogle af de næste store ønsker til hallen er et varmtvands bassin, en fælles sauna til sauna guss, fælles dampbad samt et koldt vands kar. Jeg byder hermed alle velkommen til en ny efterårs sæson.

Poul Zinck.

3 kommentarer til “Svømmehallen udvider åbningstiderne” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

3 kommentarer til “Svømmehallen udvider åbningstiderne”

  • Der kommer voksensvømning fra de 1. okt. hver torsdag 20 -21. Så det er på programmet.

  • Rasmus Sørensen

    Jeg er helt enig, det kunne være fedt med et par aftener om ugen til voksensvømning!

  • Dorthe Rosenfeldt Sieben

    Herligt at læse! og dejligt hvis man også kunne voksensvømme bare een eller to aftener om ugen igen bare fra f.eks kl. 20-21!

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Svømmehallen udvider åbningstiderne' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger