Hvad er NLP – og hvad kan du bruge det til…?

Hvad er NLP – og hvad kan du bruge det til…?

20. august 2011 - kl. 0:20 - af

Foredrag af Søren Dige fra Mindstep. Et af de første arrangementer på Kappelborg bliver et foredrag om et fænomen, man ofte støder på i medierne: NLP – neurolingvistisk programmering Måske er man ikke blevet helt klar over, hvad begrebet dækker, og har måske ubevidst placeret NLP som et sælsomt fænomen i teoriens og samtaleterapiens verden.

Hvis man således har fået den opfattelse, at NLP er en opreklameret døgnflue, så skulle man komme og høre Søren Diges foredrag om hvad NLP i virkeligheden er – og hvorfor det kan ændre både dit og dine omgivelsers liv i positiv retning. 

Foredraget vil give en introduktion til NLP som først og fremmest er en række praktiske værktøjer, der hjælper dig med at skabe forandringer for dig selv og andre. Det er redskaber og teknikker, der gør dig mere bevidst om din adfærd i hverdagen og er med til at sikre, at du når dine mål. 

NLP er en bevidstgørelse af din adfærd og handler om at trække ressourcer frem i dig – ressourcer du allerede besidder, men måske ikke er så bevidst om at anvende. Det er hverdagspsykologi på et håndgribeligt plan, der giver dig nøglen til at forstå dig selv og andre bedre. 

NLP henvender sig til dig som menneske – både privat og arbejdsmæssigt.

Foredraget holdes på Kappelborg onsdag den 31. august kl. 19.30.

Billetterne kan købes på biblioteket eller bestilles på tlf. 9845 9200.Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hvad er NLP – og hvad kan du bruge det til…?' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger