Skagen Bio slår snart dørene op

Skagen Bio slår snart dørene op

25. august 2011 - kl. 12:26 - af

Endelig kan Skagboerne og egnens mange gæster se frem til at gå i biografen i en rigtig biografsal. På Kappelborg står salen nu klar med tomme stole, der kun venter på at blive fyldt med et filmglad publikum.

Efter den royale åbning af Skagens nye kulturhus Kappelborg har bestyrelsen i Skagen Bio nu for alvor taget arbejdstøjet på. Det har været en lang proces at nå så langt, men nu ser det ud til at lysne. Indenfor den næste måneds tid bliver det nye digitale udstyr sat op i biografen. Det er en forudsætning for at drive en moderne biograf.

Til finansiering af det avancerede udstyr har Skagen Bio fået støtte fra fonden ”Skagen Biografteater”, etableringsfonden, Det Danske Filminstitut(DFI), og der forventes desuden tilskud fra Kulturministeriets digitaliseringspulje.

Biografens repertoire vil være bredt, og der vil blive vist film for både børn, unge og voksne. Der bliver tale om premiere film indenfor forskellige genrer og med tiden er det også meningen at vise film i 3D. Mere smalle film og temaaftener – evt. udbudt i samarbejde med biblioteket, foreninger eller klubber, vil der også være mulighed for i den nye biograf. Bestyrelsen er åben for alle gode forslag og initiativer, der kan støtte op omkring biografens virke og daglige drift.

De aktive medlemmer af Foreningen Skagen Bio vil blive indkaldt til et stormøde i biografsalen på Kappelborg, torsdag d. 15. september kl. 19.00., hvor bestyrelsen vil præsentere den nye biograf og kommende arbejdsopgaver. Alle interesserede er velkommen til at møde op denne dag og evt. blive medlem. Spørgsmål kan rettes til: bioskagen@gmail.com

Af Lise Schnoor

2 kommentarer til “Skagen Bio slår snart dørene op” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

2 kommentarer til “Skagen Bio slår snart dørene op”

  • Nøøøj, hvor jeg glæder mig! Godt gået! 🙂

    Mette

  • Mathias Rump Hansen

    synes det er vildt fedt at skagen får sin helt egen biograf. det er også dejligt at høre at der både kommer nye og gamle film op på lærredet, var bange for at det kun ville blive nogle flere år gamle film man ville kunne se, men nu siger i dælme at i også håber på og regner med at der kommer premiere film, det er altså bare så dejligt. glæder mig til at kunne se film i skagen

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skagen Bio slår snart dørene op' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger