Læserbrev: Skagen i en nøddeskal

Læserbrev: Skagen i en nøddeskal

27. august 2011 - kl. 12:20 - af

I Auktionshallen fødevaremessen, der signalerer kvalitet – det ypperste af det ypperste. Ved kajen Sømandshjemskibet, det er vel fordybelse og omsorg – på kajen det mest lavpandede,brægende og talentløse svenske orkester, som fra en blokvogn ”underholder” hele midtbyen på højeste decibel. Hvad er det mon vi vil med byen og dens turisme? Hvis vi vil det hele på en gang, tror jeg ærlig talt, at vi skræmmer de fleste væk.

Agnete Ellegaard Christensen

6 kommentarer til “Læserbrev: Skagen i en nøddeskal” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

6 kommentarer til “Læserbrev: Skagen i en nøddeskal”

 • “Rummelighed” er et begreb der skal plejes. Selvfølgelig skal der være plads til dårlig smag – ligesom der skal være plads til god smag. Hvem skulle så iøvrigt bestemme hvad der er god, og hvad der er dårlig smag ? Og udstede spille tilladelser derefter :). Skagen har masser af kvalitet, og så rigelig plads til rummelighed.

 • Lotte Scherlund

  Tak Paul Wenzel – jeg er HELT enig.

  Hvorfor er der altid nogle der skal brokke sig – livet er for kort til den slags.

 • Dejligt med musik, smil og glade mennesker, lidt trist der går et halvt år inden det begynder at rumstere igen. Kan vi ikke når vi nu skal brokke os over larm i byen få gjort noget ved det der lyn og torden der var natten til lørdag. Det larmede helt vildt. I tror det er løgn men jeg vågnede faktisk!!
  Dan

 • Hørte ikke musikken, I har sikkert ret – men en gang imellem må man bide i det sure æble og sige det var så det – det går over igen. Uden svenskerne og nordmændene,som er mere glade for Skagen end vi andre.Så kunne hovedparten af cafeer, restauranter, værtshuse, forretninger o.s.v godt lukke. I næste uge kan vi så i hi for vinteren og håbe på, at de penge vi har halet ud af dem, kan holde vinteren over. Paul

 • Marianne Bindslev

  Selv når man tager i betragtning, at smag og behag er forskellig, er det svært at få øje på nogen overordnet stil i byens rum. Skal der være noget for enhver smag alle steder?

 • ja vi kunne også høre det oppe ved drachmanns hus, hvor det man hørte der lød meget bedre, så hvis vi skal være her “alle” så skru lidt ned for musikken på havnen kvj.

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Læserbrev: Skagen i en nøddeskal' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger