Venstre politiker lukker frisør !

Venstre politiker lukker frisør !

10. september 2011 - kl. 12:07 - af

Venstre politiker, Lis Reinholdt, der for 2 år siden stillede op til byrådsvalget, har klaget over Connie Frandsens frisør salon på Iver Christensensvej. Til kommunens plan- og miljøudvalg klager Lis Reinholdt over støj- og trafikgener fra virksomheden.

Lis Reinholdt fik i tirsdag medhold i sin klage, og det betyder nu at Salon Capelli skal fyre sine ansatte eller flytte virksomheden.

” Hvis jeg skal fyre mine ansatte, ender det nok med at jeg lukker min virksomhed, og så kan  det være at vi flytter fra byen, fortæller en tydeligt rystet Connie Frandsen. Connie og hendes mand , Tom, har boet i Skagen i 12 år.

I huset kan der nemt indrettes 3 lejligheder til udlejning, og det vil skabe en hel del mere trafik i området.

” Jeg får vel leveret varer ca 8 gange om måneden, og det er altid små pakker, så de bliver leveret med kassevogne. D.v.s at det ikke er store fragtbiler der kommer til salonen, og skulle det ske en enkelt gang, er det i hvert fald ikke i weekenderne, hvor min nabo Lis Reinholdt, kan finde på at benytte sin bolig.”

Det var i øvrigt ikke et enigt plan- og miljø udvalg der har givet Connie Frandsen besked om at fyre sine medarbejdere eller flytte virksomheden. Vores lokale medlem af udvalget, Pia Karlsen, stemte i mod og har begæret sagen i byrådet.

Da Connie Frandsen blev gjort bekendt med at hendes virksomhed var indklaget lavede hun en spørgeskemaundersøgelse i kvarteret, og mere end 80% svarede tilbage at de ingen problemer har med at hun driver sin frisørsalon fra privatadressen.

Frisørsalonen blev godkendt for godt 10 år siden, og i takt med et stigende antal kunder ansatte Connie først en elev, der nu er udlært, og lige nu er der 2 frisører plus en elev ansat i salon Capelli.

– Jeg var ikke opmærksom på at der stod i tilladelsen at jeg ikke måtte have ansatte. Jeg har lige investeret over 200.000 kr i salonen, og har fået en grøn arbejdsmiljø-smiley, så der bliver ikke tale om at jeg flytter salonen til en anden adresse i byen. Jeg kan heller ikke være her alene, det er der ikke nok timer i døgnet til, slutte Connie Frandsen.

Lis Reinholdts klage står i skærende kontrast til en udtalelse hun kom med op til byrådsvalget i 2009:

“Vi skal derfor sætte alt ind på at skabe nye arbejdspladser, og i Venstre mener vi, at kommunen skal være en aktiv medspiller, når virksomheder ønsker at etablere sig eller udvide aktiviteten.”

En beboer på Iver Christensensvej, Mette G Andersen, har sendt denne mail til Frederikshavn Kommune:

Jeg vil gerne klage over den latterlige afgørelse der er truffet i forbindelse med frisør Capelli på Iver Christensens Vej i Skagen. Som jeg forstår det, er det nabodamen, som stort set aldrig er hjemme, der har klaget over, at der holder 2-3 biler (inklusiv deres egen) ud for frisøren i hverdagene.

Vi er alle sammen meget glade for Conny og Tom, som gør en masse for at vejen har et socialt fællesskab – de sidder i vejbestyrelsen og arrangerer blandt andet vejfester. Vi er glad for at have en dygtig frisør tæt på og bilerne generer os ikke spor. Det er jo ikke fordi der er trafik, larm, støj eller svineri.

Til sammenligning har kommunen tilladt at husene i området sælges uden beboelsespligt og det betyder, at husene bruges af sommergæster – som sviner, støjer, larmer og parkerer deres biler overalt. Det lever vi med, for byen skal trods alt leve, og det er turisterne vi lever af. Men en bil for meget hos frisøren får jer op af stolene?

Det er simpelthen for små sko at gå i – der må være en nabohøring og flertallets mening må være afgørende for om Conny kan fortsætte sin frisørforretning.

76 kommentarer til “Venstre politiker lukker frisør !” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

76 kommentarer til “Venstre politiker lukker frisør !”

 • Til Palle..John… Ronja eller hvad du nu ellers bruger af navne herinde….

  Jeg kan sagtens leve med ikke at have fået noget svar på mit spørgsmål for i sidste ende forstår jeg personligt godt hvem Kurt mener i hans kommentar…..Så slap du bare helt af og brug din galde et andet sted….
  Du kunne bare ikke nære dig…vel??

  Mvh.
  En lykkelig pensionist.

 • Du har da lisom fuldstændig ret Joe Jørgensen, alle og enhver har da ret til at klage til kommunen, men omvendt har kommunen vel også ret til at afvise en klage, – især hvis den er lidet troværdig i sin udformning, som det i dette tilfælde kan aflæses i den aktindsigt Paul Wenzel så venligt fremskaffede, så enhver kunne se årsagen tydeligt.
  Personligt har jeg ingen interesse i at frisørsaloner anbringer sig i bymidten, idet huslejerne “der” gør, at en mandeklipning koster 250-280 kr. vilket i mine øjne er lige højt nok, – og så er jeg ellers ligeglad med om det er fordi det hedder Skagen, der må vel være måde med galskaben…

  Trist fru Olsen, Viola, xxxx eller hvad du kalder dig, at du ikke fik svar på dit spørgsmål.

  Hilsen, en tilfreds
  Pensionist

 • Ja det var godt svaret,Kurt Kirkedal Jensen,når loven siger at L.R. har ret så kan man jo ikke bebrejde hende for dette.
  der står også i færselsloven at man ikke må køre over for RØDT,så kan det jo ikke lade sig gøre at få dispensation til dette. Med så mange ansatte skulle det vel nok kunne lade sig gøre at finde et bedre lokale,til en overkommelig husleje.
  med venlig hilsen joe jørgensen.

 • Kurt….Hvem er LS?
  Mvh.
  Fru Olsen

 • Kurt Kirkedal Jensen

  Jeg har fulgt debatten om Capelli, og læser med glæde at der er håb for en fornuftig løsning. Hvad jeg ikke læser med glæde, og hvad der får mig til at blande mig, er specielt den sidste kommentar fra KD, samt desværre en hel del andre i samme boldgade. Klageren har sin fulde ret til at indgive sin klage uden at skulle hænges ud og fryses ud af byen. Man kan altid diskutere om en klager burde have klaget som Lis Reinholt har gjort, men man må aldrig blive hadsk i sit forsvar for en sag. Jeg er ikke i tvivl om at LS har loven på sin side, så istedet for at angribe LS, burde alle arbejde for en mere fleksibel lov angående virksomheder i boligkvarterer.
  På trods af at jeg er uenig med LS, så vil jeg sige! For mig er du stadig lige velkommen her i Skagen, hvor jeg stadig håber der er “højt til loftet”
  MVH
  Kurt Kirkedal Jensen

 • Poul Wenzel du har den rigtige medisin ,det er næsten umuligt at gøre noget rigtigt ,og skal vi have hjulene til at køre i denne lille by uden for lov og ret er det nødvendigt at være en smule smidig
  så skal vi ikke alle lige rette skytset mod problemet en helårsbolig der bliver brugt som sommerbolig af Lis Reinholts lad os se om hun har nogle lig i lasten eller hun er den perfekte
  lad os fryse hende ud af byen og da også gerne ud af ålborg vi har ikke plads til den slags her

 • Til de læsere her på siden, der ikke hørte byrådsdebatten, kan jeg her oplyse, at byrådet i aften har besluttet at sende sagen om Salon Capelli tilbage til Plan-og miljø udvalget.

  Det glædelig i aftens debat var, at et flertal af byrådet heldigvis ønskede, at der skulle gives en dispensation til, at salonen fortsat kan udøve sin virksomhed fra adressen IC vej 22.

  Byrådet henstillede blot til, at udvalget samtidigt skal udarbejde klare rammer evt. ved et tillæg til den eksisterende kommuneplan for hvorledes en sådan type virksomhed fremadrettet kan fungere/etableres i boligområdet.

  Som den der begærede denne sag i byrådet, kan jeg derfor kun glæde mig over, at
  fornuften i denne sag besejrede bureaukratiet..

  VH
  Pia Karlsen (V)

 • Er det den samme Lis Reinholdt? hilsen Paul

  Af Lis Reinholdt, Skagen
  Regions- og byrådskandidat (V)

  Vi står over for store udfordringer i Frederikshavn kommune i form af fraflytning og nedlæggelse af arbejdspladser. Udover at det i sig selv er traumatisk for den enkelte at blive fyret, hvilket vi selvfølgelig skal tage hånd om via uddannelse osv., så er det også en udfordring for kommunens økonomi.

  Vi skal derfor sætte alt ind på at skabe nye arbejdspladser, og i Venstre mener vi, at kommunen skal være en aktiv medspiller, når virksomheder ønsker at etablere sig eller udvide aktiviteten. Det skal ske i form af hurtig og fleksibel sagsbehandling, og vi vil afsætte en pulje på 10 mio. kr. årligt, hvorfra der kan ydes støtte til foranalyser m.v., som kan være med til at sætte nye erhvervsaktiviteter i gang.

  I Region Nordjylland vil Venstre arbejde for:

  – At iværksætterkulturen understøttes med fornyet styrke.
  – At der i regionen etableres testsites for bølgeenergi og vindenergi.
  – Styrke synergien mellem universitetet, erhvervslivet og nybygningen af et sygehus i Aalborg til udvikling af nye sundhedsteknologiske løsninger.
  – At der skabes grobund for udvikling af oplevelsesøkonomien. Et mere formaliseret samarbejde mellem kulturinstitutionerne og turisterhvervet vil være oplagt.
  – At der skabes et tættere samarbejde mellem turisterhvervet og universitetet for at skabe nye muligheder – f.eks. sommerskole på universitetet.
  – At regionen er i front i oprettelse af flere praktik- og uddannelsespladser til unge.

  Nordjylland bør i højere grad satse på udvikling af sundhedsteknologi, turisme, fødevareerhverv og energi. Regionen har, om nogen, mulighed for at samle kræfterne omkring udvikling og markedsføring af nye produkter inden for fiskeri, landbrug og fødevareerhvervene. Nordjylland er kendt for mange små og mellemstore virksomheder, hvor omstillingsevne og opdyrkning af nye markeder er central, og skal ses som en styrke.

  Bevar mig vel for en moral

 • Da Capelli søgte om udvidelse af salonen, var det pga flere ansatte kom til. Det er logik. Dengang skulle naboen og evt Kommunen have handlet !!! Nu er det for sent og Conni har under hele forløbet handlet i god tro og Kommunen er medansvarlig!

 • NY REKORD I SKAGENS AVIS ‘ HISTORIE?
  Efter at have læst alle indlæg i debatten om salon Capelli vil jeg gætte på, at det er første gang i “bladets” historie, at en sag som denne UDELUKKENDE har afstedkommet læserindlæg til fordel for den indklagede.
  66 for, ingen mod!
  Vi krydser fingre for, at et eftertænksomt byråd i aften vedtager en dispensation for Connys salon.
  Venlig hilsen
  Rogers Søgaard, der aldrig har oplevet problemer med parkeringsforholdene på I. Christensens Vej.

 • Tak for det Michael. Det bliver jo helt tydeligt, at LR slet ikke er klar over hvad hun har begivet sig ud i, da hun købte hus i Skagen. Hvis hun mener, at frisørens daglige erhverv giver kaotisk larm og parkering, vil hun blive vældigt skuffet når hun er her til sommer i højsæsonen, hvor er biler parkeret overalt, tomme flasker på lyskasserne, sang i gaderne og høje hvin fra børn i haver der er indrettet som oppustelige tivolier. Hvis hun får sådan nogle naboer – og det er sandsynligt, hvis Conni og Tom flytter, fordi huset så vil blive til udlejningshus – så vil hun kunne til at savne den tid, hvor der ind imellem var en bil der holdt ud for hendes hus.

  Nå, vi skal også være konstruktive – så jeg har et forslag til en løsning:
  Kommunen har lavet nogle afskyelige og helt unødvendige bump på vores vej – et af dem er ud for Connis hus og det er sandsynligvis derfor parkering besværliggøres. (Så retteligt skulle klagen fra Lis være til kommunen!)
  Vi vil også gerne af med vores. Vi er nogle af de sidste fastboende på vejen – som snart er tømt for fastboende – og vi har skønne gæster fra hele landet, som besøger os sommeren igennem – og parkering er upraktisk fordi bumpet er lige ud for vores hus! Vi har samme problem som Conni.
  Fjern de bump! Simpelthen!

  Mange hilsner
  Mette G. Andersen

  PS. Er der ikke nogen medier der har kontaktet LR og spurgt hende om hun vil udtale sig?

 • Det er tilsyneladende ikke kun Hellerup’s unge, der skaber KAOS I SKAGEN, deltidskawboen ser også ud til, at have dette talent.

 • Kære Lis R og plan og miljø,i skyder helt ved siden af.

  1. Der bliver ikke bragt varer ud 6 dage om ugen via fragtmænd
  2. De store lastbiler der bliver nævnt, er mindre kassebiler, d.v.s. det er små pakker der bliver leveret.
  3. Biler vi kører i nu om dage, larmer ikke som omtalt
  4. Der forefindes 2 p- pladser på frisørens grund.
  5. Det er en offentlig vej, og alle har ret til at parkerer, stort set hvor de vil.
  Fordi man flere gange har s….i nallerne, mht. dispensationer, kan man ikke bare lukke af for disse. Denne sag kan vel også koste penge, om ikke andet så arbejdspladser.
  Har man reget ud hvad det koster at nedlægge 3-4 arbejdspladser. I værste fald flytter 3 familier ud af byen, har vi råd til det. ? Vi er ikke for mange i den arbejdsdygtige alder.

  Håber at byrådet tænker sig om i morgen, så den rette beslutning bliver taget, og det er selvfølgelig, at salon Capelli for lov at blive, det er der vist flere finanser i, end dem Lis Reinholdt, ligger, de få dage om året hun er her.
  SÅ HUSK BYRÅDSMØDE I MORGEN; ONSDAG.

 • Michael Egelund (WebRedaktør)

  Paul Wenzel har bedt kommunen om agtindsigt i sagen, og her er svaret fra kommunen:

  Til Paul Wenzel

  I henhold til forespørgsel om aktindsigt (modtaget 15.9. 2011) særligt i Lis Reinholdts klagebrev vedr. sagen om Salon Capelli, Iver Christensens Vej 22, Skagen, sendes hermed kopi af Lis Reinholdts mail til kommunen (med Svar fra Mikael Jentsch samt udsendt naboorientering til Conni Frandsen).

  Se mailen her: https://www.skagensavis.dk/aktindsigt.PDF

 • Thomas den er god nok,det Tommy skriver byrådet skal nok se mellem finger i denne sag. Forsat god vind conni.Vi er trods alt i skagen der har vi sk—– lært at kæmpe til den bitter ende …Håber vi er mange der støtter Conni så hun kan arbejdes ro og passe sit leve brød Velbekomme men eller uden snaps.

 • Agnes Nordmann Bork

  det er da ærgeligt at cappeli måske skal lukke bare fordi at ét menneske med lidt magt synes det larmer, og forstyrer.

 • Tommy, det var en lidt tam bemærkning, godt nok har du ret i at tilladelsen måske ikke er i orden, men at sammenligne en byggesag med udsigt med at 3 mennesker står til at miste deres job, er en lidt unfair kommentar.. så snup du hellere brødet selv og lad hellere snapsen stå..

 • spis nu brød til venner, det er en gammel tilladelse som Conni åbenbart ikke har læst ordentlig, men dobbelt moralen sejrer, havde det været en byggesag hvor en udsigt var blevet forstyrret, havde det været galt hvis byrådet havde “set gennem fingre”

 • Selvfølgelig Jørgen Fink Pedersen – det må være en misforståelse, at hun er venstre medlem – også mit, men selvfølgelig, der er altid rådne kar i et parti, som glemmer hvad de står for. Peter Laigård burde holde sin mund, han giver kun en negativ stemning for sit parti. Paul tilfreds folkepensionist.

 • Føj, hvor det lugter,,,at Liberal (u)Balance, er inde og lefle for borger, som de i det daglige er total ligeglad med…..

 • Frisør skal selvfølgelig fortsætte som hidtil i Skagen.
  Efter en direkte borgerhenvendelse har jeg midt i den nationale valgkamp blevet bedt om at fortælle hvordan vi i Liberal Alliance vil stille os i sagen omkring Salon Capelli, der pga. en afgørelse truffet i plan- og miljøudvalget nu ender i byrådet.
  Jeg kan forvisse om, at vi i Liberal Alliance vil gøre vores til at beslutningen blive ændret, således at Salon Capelli og Connie kan fortsætte sin drift til gælde for både de ansatte og de mange kunder.

  Peter Laigaard, Byrådsmedlem og folketingskandidat, Liberal Alliance.

 • Jørgen Fink Pedersen

  På vegne af Skagen Venstres bestyrelse vil jeg hermed oplyse at Lis Reinholts anmeldelse af sin nabo, frisør Connie Frandsen står helt for egen regning. Bestyrelsen tager kraftig afstand fra anmeldelsen.

  Jørgen Fink Pedersen Formand Skagen Venstre

 • Nu er det enhvers borgers ret – at få akt indsigt, det har jeg idag gjort til Skagen (Frederikshavn) Kommune. Så snart jeg har papirerne vil de blive lagt på Skagens Avis hjemmeside. Imellemtiden kan Lis blive i Aalborg. Paul

 • Der er vel ikke meget andet at gøre, end at fryse Lis Reinholdt ud af byen – det plejer vi jo nok heroppe, at kunne finde ud af. Det er synd for venstre, at de har en sådan egenrådig kvinde i deres parti. Slagteren, bageren o.s.v. kunne nægte, at sælge til hende. Paul

 • Man må tage sig til hovedet over Lis Breiholdt der som deltids Skawbo vil til at lukke en arbejdsplads,som vi så hårdt brug for.
  Capella har 2 ansattet og 1en elev så det må være en god og sund arbejdsplads hvor der er 3 skatteborger som der hårdt brug for.
  Så hvis Lis ikke kan lide lugten i bageriet så er der en vej der føre ud af Skagen,
  Så er der kun en ting det er at ,Bjarne og Pia og Jeppe træder i karakter I BYRÅDET for det her finder vi os ikke i og hvis hun stiller op igen så husk hende for det mindre gode
  Leif Torp
  ,

 • Heldigvis har den nuværende regering efter sigende sørget for en rigtig god sundhedssektor. Derfor vil jeg foreslå, at du, Lis Reinholdt, gør brug af den og får undersøgt den øverste etage. Diagnosen vil sikkert lyde: Bitter og sur gammel dame med al for meget tid tilovers.

  Det er simpelthen imponerende, at EN sur gammel dame kan ødelægge en velfungerende forretning. Jeg ser virkelig frem til, at vores LOKALE politikere sætter sig igennem til gavn for byen. Selvfølgelig skal der gives dispensation til Connie og Tom.

  Held og lykke.

 • Et godt ordsprog siger “Hvis du vil undgå solstik, så bliv i skyggen”.
  Vi mangler stadig en kommentar til denne sag fra Lars Møller som tilsyneladende foretrækker skyggen.
  Mvh.
  John N

 • Nu er det da gået for vidt, når kommunen nu engang har sagt A, så må man også sige B, denne polimik må stoppe, og hvis der er noget udestående burde det også kunne løses stille og roligt. En god arbejdsplads der beskæftiger 4-5 personer, burde alle være glade for i Skagen, arbejde hænger ikke på træer. Hvis en deltids Skawbo, sådan kommer farende og påpeger dit og dat, så er det nok fordi hun ikke har andet og give sig til.
  Jeg håber og tror på, at kommunen maner sig op og giver dispensation, og naboen, ja, hvis ikke hun kan lide lugten i bageriet så må hun finde et andet sted, hvor hun sikkert også vil brokke sig over alt muligt. Held og lykke til Salon Capelli!!!!
  Venlig hilsen
  Aase L. Nielsen

 • Come on, politiker her i Skagen/ Frederikshavn. Der må og skal gøres noget.
  Lokalplaner m.v kan jo ændres i et ruf – det har vi da set tidligere.

  I de år jeg er kommet på salonen er der ikke mere end en bil som holder udenfor den velindrettet parkeringplads som Capelli har etableret – for netop ikke at genere nogle omkring boende.
  Vi alle har vel alle engang imellem nogle på besøg hvor heller ikke vores parkeringspladser rækker. Eller pakkeposten kommer forbi…

  Fru Lis Breinholt – har jo allerede forskanset sig bag høje mure og stor gitterlåge. Hvad er det hun ønsker ??
  og føler sig generet af ??

  Kan forstå at hun er med i venstres vælgerforening- mon ikke det har været oppe der ??

 • Marie-Louise lennert

  Fy da..!! Lis burde skamme sig over at klage over at naboen holder skagen ved live og kan tilbyde nogle et job. Tænk på hvor mange ledige som går uden arbejde og lever af staten (KOMMUNEN) og hvordan kan kommunen så give Lis medhold?? Så kommer der lige 3-4 mere arbejdsløse som skal leve af staten? Hvordan kan man gøre det mod en som sørger for at passe sine kunder og gøre andre folk til freds?? Håber virkelig at alt ændre sig til din fordel Conni…. For du gør en stor forskel her i Skagen…

 • Britta & Arne I.Christensensvej 10

  Vi er dybt chokeret over en ” sur deltids Skawbo” kan lave en sådan ravage. Hun må da have en utrolig dårlig smag i munden, når hun læser alle de indlæg i Skagens Avis. Hvis komunen ikke gi`r en dispensation i sådan et tilfælde, hører al fornuft op.

 • Marianne Bindslev

  Heldigvis kalder denne grimme sag både på undren, forargelse, medfølelse og stor opbakning. Ingen kan vel ønske andet, end at Conni kan bevare grundlaget for både sin forretning og sin private eksistens..

  Men for hulan da! hvordan kan kommunen have givet damen medhold i klagen???

 • Netop hjemkommet fra ferie vil jeg da godt give mit besyv med til denne mildest talt groteske sag. Jeg har i mine mange år som postbud delt post ud på I.Christensensvej hundredvis af gange og har da aldrig nogensinde oplevet trafikale problemer af nogen art på vejen eller foran salonen.
  Det er klart der skal være regler for hvordan virksomheder kan udvikle sig i et boligkvarter, og om ejerne er flinke og rare mennesker eller det modsatte er vel egentligt irrellevant. Men her er altså hverken tale om en støjende autoopretning eller en stinkende giftfabrik men en frisørsalon som hverken støjer eller sviner.
  Mon ikke det var bedre hvis man i Plan- og Miljøudvalget tog fat på den omsiggribende ulovlige ferieudlejning af helårshuse i vore boligkvarterer. Her kan man da virkelig tale om støj- og trafikgener for dem som er så uheldig at være nabo!
  Jeg vil naturligvis , lige som Pia og Jeppe gøre alt hvad jeg kan for at overbevise byrådet om, at der i det her tilfælde selvfølgelig skal gives en dispensation fra lokalplanen.
  Med venlig hilsen
  Bjarne Kvist

 • Solveig Lundholm

  Fyr dine ansatte eller flyt. Har man hørt noget så galt. Connie har ikke været opmærksom på, at hun ikke må have ansatte i frisørsalonen. Det havde været pænere af kommunen, at hjælpe Connie med at ansøge om en dispensation, efter en evt. høring i kvarteret, om der er andre der føler sig generet. Kommunen plejer ellers ikke at holde sig tilbage med at give dispensationer eller lave en ny Lokalplan for et område, når kommunen har lavet en fejl.
  Det kan ikke være rigtigt, at de søde mennesker som Connie og Tom skal flytte fra byen pga. af en klage fra naboen Lis Breinholdt, som desuden er deltids Skagbo. Kommunen må se at få ordnet denne sag. Det er nok, at mange personer har fraflyttet Skagen i de seneste år pga. manglende arbejde og arbejdspladser, og det må ikke ske i dette tilfælde.

 • hvad med at forlange helårs bopælspligt af konen, så kunne det jo være hun forduftede

 • Gitte og Ole Iver Christensensvej 52

  Hvor må det være trist ikke at have andet at gå op i, mon ikke Lis skulle tage og mure sig inde på en øde ø og så lade andre driftige folk passe deres arbejde.

 • Jeg fatter intet ????
  Hun ved udemærket godt forudsætningerne for at have en virksomhed på en villavej,,
  Og sikke noget fis, at hun skal lukke, eller fyre sine folk,,,hun kunne jo udvide sin shop med en afd. i byen ?? og jo det koster penge, men sådan er livet…
  Problemet er at hun er blevet for stor/dygtig, så selvfølgelig skal hun finde et sted der er passende til sådan en størrelse.
  Og hvor er jeg træt af at Skagen altid skal brokke sig over de regler der nu er fastsat.

 • claus redkjær jensen

  jeg syntes det er rigtig godt der så mange inde og kommentere dette og at alle syntes det er sørgeligt hvis vi igen skal miste arbejdspladser pga en der går i alt for små sko,så må de folk tage fat som sidder med dette og finde en ordning er jo alt i alt en gammel aftale,og jo kun en på en hel vej der syntes at der er problemer syntes det fortæller alt om hvor problemerne ligger hvis på den matrikel,håber på en god løsning så saksen stadig kan klippe i salon capelli……….

 • Anne Christiansen

  Gud hvor ville jeg skamme mig hvis jeg var Lis Reinholdt. Hvad bilder kvinden sig dog ind at lange ud efter så søde og rare mennesker som Connie, hendes famlie og ansatte. Jeg er selv en trofast kunde i Salonen og ville da blive utroligt ked af det hvis Connie skulle ende med at dreje nøglen om. Jeg forstår simpelthen ikke argumentet om larm og støj og mange biler. De gange jeg har besøgt salonen har jeg da aldrig været udsat for at der har været larm og støj og mange pakerede biler. Desuden så er det en forretning der har åbent i dagtimerne på hverdage hvor de fleste folk alligevel er ude, enten på job eller andet…. Så hvis Lis virkelig ikke har andet at få tiden til at gå med de gange hun er i sin bolig i Skagen, end at irritere sig over hendes nabos succes og “larm” som hun kalder det. Så vil Jeg anbefale hende at få sig en hobby i stedet for…. FOF vensyssel har lige udsendt et rigtig fint katalog med masser gode tilbud… Op med humøret Lis. Smil til verden og den vil smile tilbage til dig….

  Håber det hele ender med en fornuftig løsning for alle parter.

 • Christian og Lina Iver Christensensvej 47

  Det er sørgeligt at en god forretning må lukke pga en sur nabo som ikke engang bor her hele året rundt. Vi håber at politikkerne vil se fornuften i at lade Connies salon fortsætte, frem for flere arbejdsløse i Skagen.

 • Det var ligegodt s….. Var min første tanke da jeg læste denne artikel.
  Derefter blev jeg lidt sur og tænkte det må da være en and. Det kan da ikke passe en sur Nabo kan lukke en velfungerende forretning og det uanset hvem man er.
  Jeg er nok klar over at der Regler for den slags , men der gives også dispentationer og det bør der gives i dette tilfælde.

  Til sidst blev jeg helt glad ,Fordi jeg tænkte at det er da godt at “Konen” kun havde Råd til at købe et hus på Iver Christensensvej og ikke på F.eks Savvej eller Østre strandvej for så havde hun jo nok prøvet at lukke Skagen Beton eller Karstensens Skibsværft. for der kan man da tale om støj en gang imellem.!

 • Lis burde virkelig skamme sig, men det kan jo også være det er det hun gør, siden hun ikke kommer med hendes version af historien.

  Det kan da godt være være at der var en klausul i papirerne som blev lavet for 10 år siden da Conni åbnede sin salon, men hvem kunne vide at Connies foretning blev sådan en succes historie, hvor hun kunne skabe 3 arbejspladser (for det må man da vist kalde en succes historie) det håber og drømmer man da om, men der er jo ingen sikkerhed (slet ikke her i Skagen)

  Jeg håber virkelig Lis trækker snuden til sig selv, får klagen trukket tilbage, kommer til sin sunde fornuft, og giver Connie og Tom en undskyldning

  Som boligsalget ser ud i Skagen, har Connie og Tom, hvis de vælger at flytte fra Skagen, vist ikke andre muligheder end at lave ferielejligheder i huset

  Jeg bor selv på en meget lille vej, min nabo har også hans eget firma, med 2 ansatte, skal jeg så også lave en klage der, nej vel. På samme vej kommer der 2 hjemmehjælpsbiler hver anden time døgnet rundet for at tage hånd om min syge genbo, skal jeg lave en klage over det. nej vel.

 • Det her er jo helt hen i hegnet og jeg fatter ikke at en “Venstre” politiker går ind i en sag som denne på et tydeligvis meget tyndt grundlag. Jeg forstår ganske godt alles klare forargelse over afgørelsen, som jeg så sandelig håber der er nogen der tager op til revurdering på bagrrund af de mange indlæg her på siden!!
  Conni – jeg håber for dig og dine ansatte, at Pia Carlsen finder en løsning for det giver da INGEN mening at 8 ansatter skal stå uden job på grund af EN enkelt person som kommer i nabohuset 3-4 gange om året – come on Venstre – det er ikke det i står for!

 • Hvor betaler Lis Reinholt sine skattekroner? I Danmark?
  Da hun kun bruger huset i ferier og weekender, må det jo være fritidsbolig!
  er det tilladt i et villakvarter? ell- er der givet disp.?

 • Håber Connie vinder denne groteske sag, det er dog for galt at en person og som ikke engang bor fast i byen skal kunne lukke en god og velfungerende salon, lad os nu bevarer de arbejdspladser der er tilbage i byen.
  Håber det bedste for Connie og hendes familie

 • Kære Connie og familie. vi her på iver christensenvej 50 håber virkelig at du får lov til at fortsætte din salon, alle snakker så dejlige ting om dig og din salon. vi er bestemt ikke enig om, at den her lis ting kan få lov til at få det sidste ord da hun kun er der 3 til 4 gange om året. Det kan ikke passe at folk skal flytte fra byen, bare for at gøre et andet menneske tilfreds som slet ikke har fast bopæl her hele året. Synes at du Lis har din næse alt for langt fremme, pas dig selv og gør et andet menneske glad…

 • Det kan vel ikke være så svært at give er godkendelse til Conni det ved i da godt hvor dan det skal gøres hvid det er et byggeri til turisterne men det er heller ikke
  4 arbejdspladser men det betydervel ikke så meget vi har jo så mange i forvejen
  Venstre vil heller gøre det det godt en af deres egne end at have 4 arbejdspladser stem ikke på dem

 • Hvis Lis Reinholt udtaler sig som privat person hvor har hun så kendskab til hvor mange personer Conni må have ansat i sin salon,men Lis har måske haft snuden lidt for langt fremme for at se de kommunale papirer til sin egen fordel.

 • Monica Steinicke

  Kæmp videre Conni, i den tid jeg har kendt dig både fra Iver Christensensvej som vejbo og som frisør, så har både du og din mand været nogle dejlige mennesker med hjertet på det rette sted. Der skal være plads til os alle men de deltidsskawboer der er her de må altså acceptere at der skal være plads til os der bor i byen til dagligt osse og der ville nok blive mere larm hvis huset blev lejet ud ligesom mange andre huse i Skagen gør.

 • Skulle det gå så galt, at Connie må lukke butikken, så kan hun da søge om at blive dagplejemor – når børnene så skal afleveres og hentes, vil der være op til 4 biler, der må holde ude på vejen 2 gange om dagen. Plus hun måske får besøg af andre dagplejere ind i mellem.Så kan Lis gå og nyde støjen fra de små poder, når de kører rundt ude foran Connies hus på scootere, og når de vågner fra deres middagslur.

 • Hvor man dog harmes. Hvor meget ballade kan én person lave for så mange andre!
  Conny har åbenbart overset en detalje i sin tilladelse til at drive forretning, men hvor mange før hende har ikke fået en efterfølgende dispensation?
  Det kan simpelthen ikke passe, at dette her skal ende med at hun må lukke sin forretning og fraflytte byen med sin familie.
  Hvis dette bliver resultatet kan den kære nabo se frem til en nabo som skiftende turister med den støj det må medføre.
  Jeg ved godt hvad jeg ville vælge.
  Jeg undrer mig over hvor Lis Reinholdt er henne i debatten? Men den er måske for lokal til at hun mener hun skal involvere sig!

 • Hvor er det synd for Connie, Tom, hendes familie og ansatte.
  Der er simpelthen ingen mening i denne galskab. Der må da for pokker kunne gives en enkelt dispensation mere i denne kommune.
  Hvad tænker Lis Reinholt dog på??? Hvis Connie`s hus bliver lavet om til f.eks 2-3 ferieboliger, så kommer Lis Reinholt da først til at mærke trafik- og støjproblemer.
  Jeg håber, at problemet løser sig med positivt udfald til Connie`s fordel.
  Er i øvrigt enig med Pia Karlsen i, at overskriften kedelig.

  Vh.
  Marianne Smed

 • Hva så Lars Møller, kommer du ikke på banen i denne sag? Du traskede da gladeligt rundt i Skagen da du ville være borgmester…

  Palle N

 • Arrrhhhh men gu jøsses, kan det virkelig passe at en af Skagens ‘Turister’ kan komme her og klage, som den eneste over en ganske velfungerende virksomhed her i Skagen, bare sån…. Og så guddødme få medhold, det fatter jeg bare MINUS af, ak ak ak…….
  Ja kan snart ikk se ret mange grunde til at blive hængende her i Skagen, er selv tilflytter på mit 16 år og har altid været glad for at være her, men men men, det er lissom ved at slut nu, fatter i hva det er der sker med det dejligste Skagen…. Det er ved at udvikle sig til at det kun er en Turist By, det er ihvertfald ikk Skagboerne der bliver tænkt på…… Tværtimod……..

 • jeppe nielsen kyk

  Det glæder mig at sagen, nu kommer i byrådet.
  der sidder heldigvis mange fornuftige folk, så jeg ser med fortrøstning frem
  til, at den bliver debatteret.

  Jeg vil have en meget flov smag i munden, hvis det skulle lykkes Lis Reinholdt,
  at få lukket salonen, hvilket jeg heller ikke håber.

  Arbejdspladser har vi ikke for mange af.

  Overalt i kommunen, ligger der en del frisørsaloner, på villaveje, dem har der aldrig været støj og trafik problemer med.

  Det er desvære blevet sådan i vores dage, at det er kommet på mode at klage
  over den mindste ting.

  Jeg håber at denne sag, får en lykkelig afslutning, og salonen, får lov at bestå,
  med de nuværende ansatte.

  Med venlig hilsen

  Byrådsmedlem JEPPE NIELSEN KYK. (DF)

 • I øvrigt er jeg enig med en læser i, at det er en (for mig) ærgelig og kedelig overskrift. “Lokal venstre politiker” her i Skagen er undertegnede – og jeg står for
  (p.t som den eneste) lokale politker og arbejder for det modsatte.

  Lis Reinholdt handler i denne sag udelukkende som privat person og ikke som nogen Venstre politker. Politiker er man først, når man er valgt. Og det var ikke tilfældet for Lis.

  vh
  Pia

 • Som “enegænger”, skal jeg gerne gøre mit til, at denne sag må få en udgang til glæde for såvel indehaveren som Skagen generelt. Jeg mener heller ikke vi blot skal “smide” gode arbejdspladser ud af byen. Jeg begærede sagen i byrådet, idet jeg mener, at såfremt Connie skal tvinges til at lukke sin forretning (eller afskedige sine ansatte), på et så spinkelt grundlag ( en enkelt klager) skal det være et flertal i byrådet, der tager ansvaret for den beslutning. Jeg ved det bliver en svær kamp – men den skal i hvertfald i min optik ikke være uprøvet.

  Jeg er naturligvis bevist om, at Connie ikke følger reglerne i den kommuneplan, der gælder for området, men jeg mener vi i Skagen igennem meget lang tid har været “rundhåndet” med dispensationer og derfor også bør kunne finde en løsning på denne sag.
  vh
  Pia Karlsen (V)
  og medlem af Plan- og miljøudvalget

 • Kommunen kan vel bare rette lokalplanen til, så en driftig arbejdsplads kan forblive. Det har man jo gjort før, når det gjaldt byggerier.

 • Problemet er at den ligger i skagen,for havde den lagt på en villa vej i Frederikshavn,så havde der ingen problemer været,så havde den sikkert fået tilskud oven i.
  Politikkerne i Frederikshavn og især venstre,har kun en dagsorden, og det er at lukke alle virksomheder i skagen,for de vil have det hele selv.

  Chr.

 • “Dobbeltmoral længe leve” – Ja, sådan tænker jeg, når jeg læser Lis Reinholts udtalelser i en artikel på denne side: http://www.kanalfrederikshavn.dk

  “Vi står over for store udfordringer i Frederikshavn kommune i form af fraflytning og nedlæggelse af arbejdspladser. Udover at det i sig selv er traumatisk for den enkelte at blive fyret, hvilket vi selvfølgelig “Vi står over for store udfordringer i Frederikshavn kommune i form af fraflytning og nedlæggelse af arbejdspladser. Udover at det i sig selv er traumatisk for den enkelte at blive fyret, hvilket vi selvfølgelig skal tage hånd om via uddannelse osv., så er det også en udfordring for kommunens økonomi.

  Vi skal derfor sætte alt ind på at skabe nye arbejdspladser, og i Venstre mener vi, at kommunen skal være en aktiv medspiller, når virksomheder ønsker at etablere sig eller udvide aktiviteten. Det skal ske i form af hurtig og fleksibel sagsbehandling, og vi vil afsætte en pulje på 10 mio. kr. årligt, hvorfra der kan ydes støtte til foranalyser m.v., som kan være med til at sætte nye erhvervsaktiviteter i gang”skal tage hånd om via uddannelse osv., så er det også en udfordring for kommunens økonomi.

  Vi skal derfor sætte alt ind på at skabe nye arbejdspladser, og i Venstre mener vi, at kommunen skal være en aktiv medspiller, når virksomheder ønsker at etablere sig eller udvide aktiviteten. Det skal ske i form af hurtig og fleksibel sagsbehandling, og vi vil afsætte en pulje på 10 mio. kr. årligt, hvorfra der kan ydes støtte til foranalyser m.v., som kan være med til at sætte nye erhvervsaktiviteter i gang”

  (Lis Reinholdt, Skagen
  Regions- og byrådskandidat (V))

 • Hva`skal man skrive man er må-løs.

 • Hvis Byrådet vil, kan de bare lave reglerne om – i Hjørring Kommune er der frisører i villa kvartererne, som har flere ansatte. Der fungerer det uden problemer, og så meget anderledes er vi vel ikke i Frederikshavn Kommune.

 • Helt ærligt, hvad har Lis Reinholdt gang i. Er det virkelig meningen at hun vil lukke en god etableret forretning, bare pågrund af lidt støj og trafikgener.
  Da Conny startede sin frisørsalon, var hun helt alene, nu har hun 2 ansatte og 1 elev. Hvor svært er det ikke at finde en elevplads i dagens Danmark og især i lille Skagen. Håber at de lokale politikere lige vil tænke sig om engang mere, så der i fremtiden stadig vil være frisørelever hos capelli i Skagen.

 • Hende Lis har skrevet/udtalt sig sådanne i en artikel her på hjemmesiden. “Er der boligkrise i Skagen”? spørger byrådskandidat

 • Heller en god frisør end en gammel dame med dårlig humør!

 • Carsten Sørensen

  Vi (DF) har bedt formand for plan- og miljøudvalg at komme en uddybende forklaring for denne sag!

  Mvh

  Carsten Sørensen (O)
  Byrådsmedlem

 • jette kvistgaaarden

  hvor må denne nabo gå i små sko, hvordan kan hun høre støjen, det er da ford nox hun bor i. og for øvrigt kan hun da ikke forbyde folk at parkere foran hendes bolig, der er da fri pakering, kæmp videre conni, kan fortælle damen hun kan glæde sig til en flok gæster sidder og synger skønsang kl 23 om aftenen, det er ikke spor hyggeligt, særlig ikke en hverdag hvor man gerne vil have sin nattesøvn, vi er nogle der stadig har et arbejde, og så må det da være 5 arbejdspladser, tom har vel også hans
  hilsen jette

 • En meget ubehagelig overskrift, Michael. Fordi man en gang har stillet op til et valg, er man så “Venstrepolitiker”?
  Overkskriften får det til at lyde, som om det er partiet venstre, der vil lukke salonen – hvilket Pia Karlsen jo heldigvis er et modbevis på.
  Titlen “Nabobrokker” havde været bedre.
  Lyder i øvrigt lidt uhyggeligt, hvis kommunen træffer så fatale afgørelser på bare een klage – uden at foretage en nabohøring. Hvad bliver det næste?

 • Lene Kirkedal Jensen

  Det er da lige godt det værste jeg længe har hørt. Nu har vi i flere måneder ikke hørt andet om vækst og vækstpakker og når så der er en forretning som kan vise at det kan lade sig gøre , selv i disse krisetider ,så vil man i Frederikshavn kommune lukke den . Hvis man som denne dame vil have total ro så må man godt nok ofre lidt flere kroner på et hus et andet sted og ikke her i midtbyen hvor der gerne må summe af liv.

 • Ja OS fastboende kan snart kigge i vejviseren efter noget som helst. Hvorfor ødelægge en god Frisørforretning. Håber vores kære Byråd kommer på andre tanker, og ændrer mening.

 • Det her hører ingensteder hjemme. Byrådet må træde i karakter og give tilladelse til fortsat drift. De udenbys ødelægger for meget for skagboerne.

 • Ja, det er en flot historie, når der jo er så mange arbejdspladser i Skagen, så hvad betyder det at et par damer og en lærling bliver fyret bare fordi en enkelt person (som jeg kan forstå næsten aldrig er i huset) er sur over støjen, jamen så må vi se hvad vedkommende siger til alle de støjende sommergæster der senere skal bebo huset.
  Jeg håber Frederikshavn kommune kommer til fornuft og vil se på sagen endnu engang, eller betyder 4 arbejdspladser ingen ting ???

  Birger T

 • Skal vi så endnu engang “miste” et par behagelige medborgere på et fuldstændigt latterligt grundlag?Tom kender jeg fra hans altid gode og service venlige måde i Bygma,og Connie har fjernet mine krøller hver anden måned nu igennem de sidste 6 år.
  Helt igennem et par venlige mennesker der er “faldet” godt til i Skagen,og mon ikke de fleste foretrækker en driftig frisør frem for endnu 3 stk. “ferie—weekend” lejligheder, dem er der der ikke ligefrem mangel på.
  Jeg håber at Pia Karlsen får held med det videre forløb i sagen fra “udkants Skagen”
  Og det ønsker jeg også for Connie og Tom.
  M.v.h Bent Hellum

 • syntes vores politiker har for lidt at gå op i…… kan det passe at en arbejdsgiver skal fyre sine 3 medarbejder, eller lukke sin virksomhed pga en nabo? connie har netop sørget for arbejde til 3 ekstra medarbejdre på mindre end 2 år… og det er vel og mærket i en by hvor arbejdspladserne ikk just hænger på træerne….. og det er jo ene og alene pga 1 nabo……..

 • claus redkjær jensen

  pyh ha det er da helt ude i skoven,kunne forstå hvis der var larm,men det der forstår jeg ikke jo ikke ligefrem nemt og finde job på disse kanter,håber godt nok på nyt i denne sag.

 • Ja, desværre kan et råddent æble fordærve alt og alle! Mon ikke naboen trænger til nye græsgange! Hun har ikke selv rent mel i posen! Hun har bla. forsøgt at vælte vores søn da han var på vej til frisøren, med fuldt overlæg lavet en bule i vores bil(desværre var det kun vores 5 årige datter der så det) så det fik vi ikke meget ud af at melde! Vi håber Connie og ansatte fortsætter for vi vil ikke undvære jer! Så kan naboen jo bygge et fort et andet sted i landet!

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Venstre politiker lukker frisør !' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2023 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER