Næstsidste Drachmann-aften i ”sommer”

Næstsidste Drachmann-aften i ”sommer”

14. september 2011 - kl. 7:23 - af

Den såkaldte sommer lakker mod enden, og det samme gør ”Drachmann-kvartetten”s aftner i Drachmanns Hus.

I dag, onsdag den 14. september, finder den næstsidste sted, og det bliver med et af sommerens populæreste programmer, ”Havet og Kærligheden”, der handler om Drachmann og Evert Taube. ”. Netop disse to inspirationskilder var fælles for de to, og så var der jo ”Skagens Rose” hotelejerdatteren, Ingeborg, på det for længst nedrevne Skagens Hotel, som også inspirerede begge digtere.

Selvom de to store nordiske digtere af gode grunde aldrig mødte hinanden, så har de alligevel så store ligheder, at det er en anderledes Drachmann-aften værd.

De to digtere havde også det til fælles, at begge var og er folkelige, at det også gælder for Drachmanns vedkommende bevises af, at man sommer efter sommer kan opleve fulde huse til disse aftner. Både Taubes og Drachmanns sange er så populære, at giver publikum anledning til at synge med på mange af sangene.

”Drachmann-kvartetten” består af Ann-Marie Gabrielsson sammen med sin mand, Jesper Heegaard, samt Birgit og Poul Bernth.

Mange er gået forgæves til sommerens aftner, så det vil derfor være en god idé at benytte sig af forsalget. Billetter á 120 kr. kan købes i huset i åbningstiden eller bestilles på tlf. 98 44 51 88 eller mail hnielsen@ofir.dk, og der vil også være billetter til salg ved indgangen

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Næstsidste Drachmann-aften i ”sommer”' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger