Kunst i stort format på Kappelborg

Kunst i stort format på Kappelborg

29. september 2011 - kl. 9:58 - af

Den lokale maler og billedkunstner Jimmi Flyvholm fra Skagen vil være en både stolt og glad mand, når han torsdag den 13. oktober kan afsløre og forære joint Venture billedet; ”De 4 årstider” på og til det nye Kulturhus Kappelborg i Skagen.

Det store maleri som måler 6 m x 2,40 m blev til som event på kunst messe ”Toppen af kunst”i Skagen. Jimmi Flyvholm satte 4 kunstnere i stævne, sådan at de 4 kunstnere i løbet af to dage samarbejdede over emnet de 4 årstider. De fire malere er Jørn Mogensen fra Thurø, Fyn, som arbejder i abstrakt, Ole Christian Hansen fra Frederikshavn, portræt maler, Pernille Maryat fra Skagen, landskabs maler og Marianne Rasmussen fra Skagen, som er spirituel maler.

Jimmi Flyvholm siger: ”Det er helt oplagt at det nye kulturhus skulle kunne indeholde og udstille værket ”De fire årstider”. Og så er jeg hamrende glad for at det lokale erhvervsliv har bakket op om projektet og altså nu gør det muligt at ”købe” og forære værket til Kulturhuset Kappelborg. Det er godt gået af lokale kræfter”, siger Jimmi Flyvholm.

Projektleder Jakob Dahlsgaard, er også begejstret. Han siger: ”Det er en stor og flot gave, som vi modtager i taknemmelighed og anerkendelse af den indsats som erhvervslivet og Jimmi og kunstnerne har ydet for at dette værk kan præsenteres på Kappelborg. Vi glæder os til at se byen samlet til at fejre denne dag!”

Der afholdes åben reception, hvor alle er velkomne torsdag d. 13. oktober kl. 15.00 til 17.00, hvor der vil blive mulighed for at se ”De 4 årstider” i Kappelborgs Foyer, inden maleriet hænges op på sit endelige bestemmelses sted.

En kommentar til “Kunst i stort format på Kappelborg” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

En kommentar til “Kunst i stort format på Kappelborg”

  • Som med sponser på “de 4 årstider” er det med stor glæde at læse at Skagens nye store kunstværk får sin plads på Kulturhus Kappelborg i Skagen.

    Jeg glæder mig til at opleve det, når jeg besøger Skagen fra
    den 18 – 21 November.

    Med kreativ hilsen Niels Poplens.

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kunst i stort format på Kappelborg' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger