Vigtigt point mod topholdet fra Hjørring

arkivfoto

Vigtigt point mod topholdet fra Hjørring

4. oktober 2011 - kl. 14:06 - af

Lørdag eftermiddag skulle Skagen Ik spille lokalopgør mod Hjørring IF på Landlyst i Hjørring. På papiret en svær opgave, da Hjørring indtog 1. pladsen og vi selv 7. pladsen. Heldigvis viste spillerne såvel mandsmod som moral og ikke mindst en stor vilje. Kampen endte uafgjort 2-2.

I første halvleg var Hjørring meget dominerende og de skabte flere gode chancer. Heldigvis for Skagen var de særdeles ineffektive foran mål.

Samtidig må jeg rose Skagendefensiven for en heroisk fight. Det betød at Hjørringspillerne blev “stressede” i de afgørende øjeblikke, hvilket forhindrede scoringer. Pausestillingen forblev 0-0.

Anden halvleg startede Skagen med brask og bram. Kaspar Sørensen fandt Kaspar Lundholm som prompte afsluttede, men en god redning af Hjørringkeeperen forhindrede en scoring. I kampens 60. minut kom kampens første scoring. Niklas Bang erobrede bolden på midterlinien i venstre side. Niklas var særdeles årvågen og havde afluret, at Hjørringmålmanden var langt ude af sit mål. Fra 50 meters afstand sparkede Niklas flot bolden i kassen. 0-1 i Skagens favør. Herefter var vi virkelig ovenpå. Det ene angreb afløste det andet. Vi spillede konstant på omstillinger og det gav pote. Et hurtigt angreb endte med at Mikael Andersen fornemt passerede Hjørrings målmand fladt. 0-2 var nu stillingen, næsten for godt til at være sandt! I kampens sidste 20 minutter måtte vi foretage mange udskiftninger, grundet skader/træthed. Desværre brød det den gode rytme på holdet. Vi havde hidtil i anden halvleg holdt Hjørring fra store chancer, men de kom nu. I kampens 80. minut fik Hjørring reduceret på et hovedstød, 1-2. Hjørring fortsatte presset hvilket gav bonus i det 86. minut. Christian Lassen sparkede fladt bolden i mål til 2-2.

En god indsats præsterede Skagen, men samtidig var det selvfølgelig ærgerligt at holdet ikke kunne holde stand hele kampen igennem. Set i bakspejlet ville vi gerne have “solgt” kampen for 1 point på forhånd, derfor var vi naturligvis tilfredse med udfaldet trods alt.

Næste weekend venter lokalbrag mod FFI på Spar Nord Arena, kl. 16.00. Vi skal her følge op på den udmærkede indsats fra weekenden

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Vigtigt point mod topholdet fra Hjørring' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger