Motion er godt – også for de lidt ældre

Motion er godt – også for de lidt ældre

8. oktober 2011 - kl. 7:19 - af

LOOP i Skagen invitere alle, der er fyldt 50 år, på kaffe te og hjemmebag, Cirkeltræning, Zumba Gold og Cycling med instruktør onsdag d. 12. oktober kl. 9.00 til 12.00.

God træning i godt selskab. Det er overskriften, når LOOP Cirkeltræning holder åbent hus på Kattegatvej 11 for alle der er rundet 50 år. Arrangementet foregår i samarbejde med ÆldreSagen Skagen afdeling.

Loop Cirkeltræning henvender sig til alle, der ønsker en sundere krop med udgangspunkt i eget niveau. Her er ingen konkurrence eller visen sig frem, men et afslappet miljø med plads til alle. Og så tager træningen kun 24 minutter, så tiden er heller ingen undskyldning.

– Træningen er effektiv for alle, uanset den fysiske form. Derfor kan Loop Cirkeltræning bruges såvel til genoptræning som til motion, siger Loop Skagens daglige leder Helle Thomsen, der håber mange vil benytte åbent hus arrangementet til en gratis prøvetur i Loop cirklen.

Personalet er klar med grundig vejledning ved cirklens 16 træningsmaskiner, der tilsammen giver en balanceret træning af kroppen i en kombination af styrketræning og kondition. Turen rundt i cirklen foregår uden ventetid, da alle skifter til næste øvelse ved et bestemt lydsignal efter 45 sekunder. Man kan træde ind i cirklen, hvor der er plads – og på kun 24 minutter er cirklen gennemført to gange, og alle muskelgrupper er trænet effektivt.

Derudover vil diætist Birte Grønfeldt fortælle om sit samarbejde med Loop omkring forløbet ”Sundhed, kost og motion” og fra Ældre Sagen vil lokalformand Kirsten Schou fortælle interesserede om fordelene ved et medlemskab af Ældre Sagen

Foruden cirkeltræningen kan gæsterne få en gratis prøve på holdtræning i form af Cykling og Zumba med uddannede instruktører.

Mette Mai Diget vil give smagsprøver på Zumba Gold – Zumba hvor bevægelserne og intensiteten er tilpasset aktive seniorer.

Rasmus Lynglund Sandfeldt er klar til at give prøve på en Cycling time som ikke nødvendigvis behøves at være en hård og en svedig affære – men sagtens kan være en cykeltur rundt havnen eller til Gl. Skagen i modvind. Timen foregår til let musik og indendørs.

– Vi har valgt at invitere til et arrangement, hvor vi kombinerer tilbuddet om gratis prøvetræning med information og hyggeligt samvær. Vi serverer kaffe, te og hjemmebag, og jeg forestiller mig, at mange vil følges med gode venner og få en god dag ud af det sammen, siger Helle Thomsen.

Der er desuden gode tilbud på medlemskab af LOOP til kun kr. 149,-*/30 dage (normal pris kr. 199,-) LOOP +HOLD til kun kr. 249,-*/30 dage (normalpris kr. 299,-)

*Alle priser er ved brug af betalingskort.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Motion er godt – også for de lidt ældre' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger