Tvangsauktion over Højskolen Diget i Ålbæk

Tvangsauktion over Højskolen Diget i Ålbæk

25. oktober 2011 - kl. 7:26 - af

Vi har her på redaktionen modtaget følgende indlæg fra een af vore læsere..

Fredag d. 21. Oktober kl. 13.00 var det annoncerede tidspunkt for den eneste besigtigelse der fandt sted før tvangsauktionen over konkursboet Højskolen Diget.

Foruden to advokater fra Advokatfirmaet HjulmandKaptain mødte tre personer, inklusive undertegnede, op til besigtigelsen.

Indledningsvis bemærkede jeg, at Edgar Funchs skulptur der stod ved indkørslen til skolen, var fjernet. I forbindelse med besigtigelsen af Højskolens bygninger kunne jeg ydermere konstatere, at andre værdifulde kunstværker ligeledes manglede. Deriblandt kunstværker som var udlånt af NY CARLSBERG FONDEN, kunstværker af Arne L. Hansen, og to malerier, parafraser af skagensmaleren Michael Ancher, malet af Majken á Grømma.

Svarene på mine spørgsmål til advokaterne vedr. de manglende kunstværker var blandt andet, at de var blevet solgt. Andre relevante spørgsmål blev enten ikke besvaret eller ignoreret. I den forbindelse kan det undre mig, at det er tilladt at fjerne genstande fra et konkursbo, og at salget af disse kunstværker, ikke på forhånd er blevet officielt annonceret.

Lean Waage Beck

Ålbæk

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tvangsauktion over Højskolen Diget i Ålbæk' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger