Hr. Skæg kommer til byen

Foto: Agnete Schlichtkrull

Hr. Skæg kommer til byen

29. oktober 2011 - kl. 5:20 - af

Hr. Skæg behøver næppe nogen nærmere introduktion. “Kendt fra TV”-mærkaten må siges at passe på ham. Han er kendt og elsket af alle børn. Først i DR TV-serien “Skæg Med Tal” og lige nu i serien “Skæg Med Bogstaver”, som var det mest sete program i Fjernsyn for Dig-fladen på DR1 i 2011.

Heldigvis besøger Hr. Skæg biblioteket. Du kan købe eller bestille billetter fra den torsdag den 27. oktober på Skagens bibliotek på tlf. 98 45 92 00. OBS! Vi sælger kun forudbestilte billetter ved indgangen til spillestedet..

Vi håber, at mange forældre og børn når at få fat i en billet og oplever ”Hr. Skæg og stavemaskinen”.

Skagens Bibliotek: Torsdag den 10. november kl. 15.30.

Hr. Skæg og Skattejagtsfabrikken præsenterer – Stavemaskinen

Hr. Skæg elsker bogstaver, og i dag er han ekstra glad, for hans gode ven hr. Over-skæg har opfundet en fantastisk maskine: Man putter bogstaverne ind i maskinen – og så kommer det, man har skrevet, ud af maskinen. Genialt! Den maskine skal afprøves. Børnene hjælper hr. Skæg med at skrive bogstaverne i det ord, han vil putte i Stave-maskinen. Bogstaverne finder de frem til ved at danse, synge bogstavsange og gætte gåder.

Efter showet bliver Hr. Skæg naturligvis gerne og snakker med børnene, tager fotos og skriver autografer, og du kan købe en plade med sangene, hvis du har lyst. Selve forestillingen henvender sig til børn fra 3 år til ca. 10 år og varer ca. 30 min. Herudover må beregnes ventetid til autografskrivning.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hr. Skæg kommer til byen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger