Ankermedets køkken vandt “Store smagedag” konkurrence

Ankermedets køkken vandt “Store smagedag” konkurrence

31. oktober 2011 - kl. 8:47 - af

Frederikshavn Kommune løb med 1. præmie til Store Smagedagskonkurrence Hvert år sætter foreningen “Store Smagedag” fokus på smag og smagsoplevelser, og for første gang i år valgte årets hovedsponsor – Royal Greenland – at udskrive en konkurrence for deltagerne

Frederikshavn Kommunes køkken på Ankermedet i Skagen vandt 1. præmien ved konkurrencen. Det blev afsløret i går ved en stor højtidelighed på Nordatlantens Brygge i København med smuk udsigt over Nyhavn.

”Årets tema var fisk, og hvad er mere naturligt for et køkken i Skagen at tilberede lækkerier fra havets store spisekammer?”, spørger Lene Christensen, der er områdeleder for Frederikshavn Kommunes Køkkenområde. ”Den 21. september serverede vi en lækker platte med forskellige fiskeretter for beboerne på Ankermedet Ældrecenter, De fik bl.a. sild, røget ål og indbagt fisk, og til aften serverede vi en velsmagende karrysuppe med rejer. Alle hjemmeboende pensionister, der er med i kommunens madservice fik også karrysuppe med rejer som en overraskelse, og det blev rigtigt godt modtaget”, fortæller Lene Christensen, som naturligvis er stolt af sine medarbejderes gastronomiske evner. En stor tak skal også lyde til plejepersonalet.

Uden dem kan et sådant arrangement ikke lykkes.

”Fra køkkenet har vi indsendt billeder fra vores særlige fiskedag, og vi har naturligvis sendt beskrivelser og opskrifterne med. Royal Greenland var dette års sponsor af konkurrencen, og de kontaktede os for nogle dage siden og inviterede os til København. De røbede ikke, at vi ville vinde, men så gerne vi kom til København. Det var med stor spænding, vi rejste til hovedstaden, og det emmede da af gourmet, da vi så, at vi skulle være lige oven over verdens bedste restaurant- restaurant Noma i Strandgade.

Førstepræmien er en aften med en gourmetkokken Mikael Christensen, som med sin kogekunst vil forkæle køkkenpersonalet ved et særligt personalearrangement.

Med dette års førsteplads er jeg meget stolt af mine medarbejdere, og jeg er glad for, at beboerne også værdsætter deres gode mad. Det er naturligvis ikke kun én dag om året, for vi gør os umage hver dag!”, slutter Lene Christensen.

2 kommentarer til “Ankermedets køkken vandt “Store smagedag” konkurrence” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

2 kommentarer til “Ankermedets køkken vandt “Store smagedag” konkurrence”

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger