Donation fra Skagen Hånd- værker – og industriforening

Donation fra Skagen Hånd- værker – og industriforening

7. november 2011 - kl. 14:56 - af

I dag, mandag den 7. november fik forstanderen, for Skagen Skipperskole,  Anders Chr. Toft Andersen overrakt en donation på kr. 20.000 fra formanden fra Skagen håndværker- og industri forening – Jens Gram. Overrækkelsen fandt sted på Skagens nye Skipperskole

Foreningens lod i 1906 Skagen Tekniske skole opfører på Sct. Laurentiivej 2, der hvor Skagen Museums administrationsbygning i dag ligger.

Den tekniske skole blev i 1966 solgt til Skagen kommune og midlerne fra salget administreres i dag af Skagen Håndværker- og industri foreningens bestyrelse.

– Om end det historisk set er mange år siden, syntes vi det var en passende lejlighed at sponsorere en af vores lokale uddannelsesinstitutioner, der nu skal huses i så unik en bygning som vi står i her, med et bidrag (gerne anvendt lokalt), der har sin oprindelse i en anden uddannelsesinstitution i Skagen, siger Jens Gram.

Anders Chr. Toft Andersen modtog taknemmeligt den flotte økonomiske håndsrækning.

– Det er fantastisk dejligt, at mærke den generøse og lokale opbakning, vi har mødt efter udsendelse af vores ”May-day” i sidste uge. Der er ingen tvivl om, at Skaw-boerne ligesom os syntes, at den nye Skipperskole skal fremstå som noget, vi alle kan være stolte af og formodentlig vil skabe nyt ”liv” i Skagen, slutter den taknemmelige forstander.

En kommentar til “Donation fra Skagen Hånd- værker – og industriforening” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

En kommentar til “Donation fra Skagen Hånd- værker – og industriforening”

  • Jørgen Chr. Jensen

    Det er med stor glæde jeg læser, så mange ikke nødvendigvis maritimt kyndige, forstår betydningen af ordet, “Mayday”.
    Gaven fra “Den gamle tekniske skole” er for mig noget helt særligt, idet gaven kommer oven i alt det andet positive, netop denne bygning har været rammen om, for Skagen Skipperskole.
    Da bygningen husede Skagen Uddannelsescenter fostredes der ideer, der på forunderlig vis satte en nærmest eksplosiv efteruddannelsesaktivitet i gang på Skagen Skipperskole, i form af den dengang nye GMDSS radiouddannelse. Få uden for “Byen, på toppen” forestillede sig at den dengang, relativt lille skipperskole, skulle blande sig i den udvikling. Mange millioner indtjente kroner senere dukker Århundredets Skipperskole op af sandet.

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Donation fra Skagen Hånd- værker - og industriforening' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger