Børnene indtog Brøndums Hotel

Børnene indtog Brøndums Hotel

16. november 2011 - kl. 7:44 - af

Tirsdag aften var de historiske lokaler på Brøndums Hotel forbudt for voksne da mere end 80 børn havde reserveret alle pladserne i forbindelse med arrangementet ”Smagens Time – forbudt for voksne”. Projektet er startet af Claus Meyers nyetablerede fond, Melting Pot, der samler ind til etableringen af en madskole for nogle af de fattigste unge i Bolivia.

De 80 børn og unge i alderen mellem 5 & 15 år havde købt en billet til 100 kr. og fik for pengene serveret følgende menu: · Salte snacks og mousserende hyldeblomssaft· Amüse Bouche a la Tarte flambée· Blåmuslinger – chiffon – bacon · Kalveskank ‘en croûte’ – selleri – pebersauce · Oste fra Naturmælk – knækbrød – kvæde · Crème brulée – lakrids – ananas.

“Menuen kan jo ikke ligefrem kaldes børnevenlig men det er egentlig heller ikke meningen” udtaler Jacob Dahl Andersen der er Food & Beverage manager på Brøndums Hotel.

“Det er meningen at vi skal give de unge en madoplevelse som smager vidunderligt og stimulerer de unges gastronomiske nysgerrighed og forhåbentligt flytter nogle barrierer mht. forudindtaget kræsenhed -og det må man sige lykkedes! Det var fantastisk at se et helt bord med 5-6 årige der mildest talt var noget skeptiske da de hørte de skulle have blåmuslinger ende med at sidde og skrabe efter de sidste dråber muslingesuppe med deres brød!, slutter Jacob Dahl Andersen.

Muslinger, kalveskank og ost var sponsoreret via Claus Meyer – resten af råvarerne, arbejdstimer og planlægning stod Brøndums Hotel for.

4 kommentarer til “Børnene indtog Brøndums Hotel” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

4 kommentarer til “Børnene indtog Brøndums Hotel”

  • Det var sandelig et flot initiativ

  • Ann Mari Haucke

    Hvor ser det hyggeligt ud, godt initiativ.

  • Super godt arrangement. Vi fik to veltilfredse og mætte børn hjem…..

  • Åh hvor er det dog herligt at se og høre om så mange børn som bare kunne lide menuen. Det kan være at de nu er mere villige til at smage nye ting, som bliver serveret af forældrene.

    En skam at Aalborg ikke havde en eneste restaurant som var med i dette arrangement.

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Børnene indtog Brøndums Hotel' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger