Du kan nå det endnu !

Du kan nå det endnu !

16. november 2011 - kl. 0:10 - af

– Gospel for alle på lørdag i Sognehuset. Det rykker, når vi sammen med Daniel tager fat på dagens gospel-program. Opvarmning først, selvfølgelig – og så i gang. Med sange vi kender og dem, som vi ikke kender, men som vi snart er helt på bølgelængde med. Medbragte unger er anbragt på pulpituret over sangsalen, hvorfra de ind imellem legen kan ’holde øje’ med de voksne. Tiden flyver af sted – og snart er det tid til at nyde den medbragte madpakke. Og så er der et par timers sang og musik mere før vi opstemte og nynnende går ud i efterårsmørket.

Gospeldagene holdes i Sognehuset. Der er ingen tilmelding – man møder bare op. Det koster 50 kr at deltage – børn og konfirmander kommer med gratis. Alle – uanset alder og sangkundskaber – kan være med. Der er legehjørne til de mindste og et legerum for de lidt større, hvis de da ikke hellere vil synge med! Medbring selv en madpakke eller lidt frugt til pausen – vi har kaffe, te og saft.

Har du lyst til at synge med? Så tag dine børn, din søster – eller din far med. Og kom lørdag den 19. november kl 12.00 – 16.00.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Du kan nå det endnu !' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger