Julemanden vækkes på Skagen By – og Egnsmuseum!

Julemanden vækkes på Skagen By – og Egnsmuseum!

20. november 2011 - kl. 0:55 - af

Kom til stemningsfuldt julemarked på Skagen By og Egnsmuseum søndag d. 27.11.fra kl.14 til 17. Der er gratis adgang på det julepyntede museum, og alle husene er åbne. I køkkenet hos den rige fisker byder fiskerkonerne på kaffetår, saft og søsterkage. I vesterstuen spiller byens bedste spillemænd, Søren, Lars og Poul, et bredt udvalg af julens sange, og man er meget velkommen til at synge med i den lille stue.

Kl. 15.30. lige før mørket sænker sig helt, skal alle være med til at vække julemanden i museets gamle mølle. Hvis det lykkes, er der godter til alle børn.

Museets Aktivitetshus summer af liv; der er boder med gaveideer, smukke kranse, lune, hjemmestrikkede sokker og vanter samt spændende gevinster i Soroptimisternes populære tombola.

I Madpakkehuset sørger Grethe og Lissi for, at der er smagsprøver på sprøde, hjemmebagte æbleskiver, og igen i år kan man varme sig med museumsinspektørens helt særlige og meget styrkende juleglögg lavet efter hemmelig, svensk opskrift. KFUM spejderne sælger flotte juledekorationer, og i museets hyggelige cafe kan man købe hjemmebagte æbleskiver samt varme og kolde drikke. Måske kan man få idé til et par af julens gaver i museumsbutikken, hvor især litteratur om Skagens historie, og museets egen herlige bjesk lavet på perikon og blodrod igen i år er populære gaveemner.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Julemanden vækkes på Skagen By – og Egnsmuseum!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger