Anderledes juletræspyntnings- konkurrence på Brøndums Hotel

Anderledes juletræspyntnings- konkurrence på Brøndums Hotel

3. december 2011 - kl. 0:29 - af

De fineste og smukkeste trommer, julehjerter, engle og meget mere får lov til at stråle om kap, når Brøndums Hotel lægger hus til en storslået juletræspyntnings-konkurrence i december.

Mandag den 5. december er der kalenderlågeåbning på Brøndums Hotel, hvor de smukke englebørn åbner dagens kalenderlåge i Skagens Levende Julekalender. I den forbindelse dyster fire kreative ildsjæle om, hvem der har pyntet det flotteste juletræ, og det er kun fantasien der sætter grænser for, hvad juletræspynterne har fundet på at pynte juletræet med. De fire juletræspyntere er skuespillerne og forfatterne Lene og Mads-Peter Neumann, kunstner Lone Marie Stig, blomsterkunstner Else-Marie Andersen og så har Brøndums Hotel selv pyntet et.

Konkurrencen løber frem til den 22. december, og alle Brøndum Hotels gæster kan stemme om, hvilket juletræ der er det smukkeste. Træet med flest stemmer, og personen bag arbejdet med at pynte træet, belønnes med en flot julegave til brug på Brøndums Hotel

I tilknytning til kalenderlågeåbningen er der et stort kaffe- og kagebord, hvor man kan spise lige så meget, man vil. Kaffe- og kagebordet koster kr. 85,-. Der er gratis saft og kager til børnene. Derudover kan der købes glögg og lækre, hjemmebagte småkager.

Brøndums Hotel har været med hvert år i Skagens Levende Julekalender, siden julekalenderen blev til i 2007. Grunden til det er, ifølge direktør Ragnhild Jensen: ”Julekalenderarrangementet er super, og det er for os alle en god idé at støtte op omkring et arrangement til gavn for hele byen, og derfor er Brøndums Hotel fortsat med.”

Læs mere på www.broendums-hotel.dk eller på www.juliskagen.dk

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Anderledes juletræspyntnings- konkurrence på Brøndums Hotel' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger