Trio Nord og slagtøjsduoen Minos på Kappelborg

Trio Nord og slagtøjsduoen Minos på Kappelborg

6. december 2011 - kl. 0:08 - af

Der er lagt op til en spændende koncert med nyere klassisk musik, når Trio Nord og slagtøjsduoen Minos spiller på Kappelbog i Skagen d. 11. december kl. 14. 

Trio Nord består af Lisbet Thordal-Christensen, klarinet, Deborah Josephson, cello og Lili Olesen, klaver. Alle tre er flittige kammermusikere i flere sammenhænge og har uropført adskillige nye danske værker, både kammermusik og solostykker. I Trio Nord´s repertoire er hovedvægten lagt på ny musik, lejlighedsvis krydret med gode gamle klassikere. Programmet vil bestå af Martin Lohse´s ”Nocturne”, der oprindelig er skrevet for obo, cello og klaver, men venligst omarbejdet af komponisten til Trio Nord, Michael Bønsdorf´s ”Cantus Firmus over et Tema for Klokker”, skrevet til og uropført af Trio Nord på Kulturnatten i Aalborg 2011. Trioen slutter sin del af koncerten af med Beethoven´s Trio op 11 i B-dur 

Slagtøjsduoen Minos består af de to slagtøjsspillere Torsten Folke Pedersen og Anne Rom Hansen – begge uddannet fra Nordjysk Musikkonservatorium. Duoen spiller fortrinsvis nyere marimbamusik og til denne koncert er der et helt nyt værk på programmet skrevet af den nordjyske komponist Bendt Astrup. En klassisk koncert med den store rytmiske inspiration, som slagtøjsmusikken er bygget om omkring.

 DER ER GRATIS ADGANG TIL KONCERTEN

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Trio Nord og slagtøjsduoen Minos på Kappelborg' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger