Endnu en succes for Jule- markedet pĂĽ Hedeboskolen

Endnu en succes for Jule- markedet pĂĽ Hedeboskolen

19. december 2011 - kl. 7:05 - af

Hedeboskolens SFO slog i fredags dørene for det sidste julemarked pü Hedeboskolen. Og igen var det et arrangement som trak rigtigt mange besøgende til.

Cirka 500 besøgende var der i løbet af de to en halv time markedet varede, og i flere af boderne mütte der meldes udsolgt før lukketid. SFO leder Ivan Bengtsen bød velkommen, hvor efter Fritterens band tog over med julemusik. Her efter tog Brasskapellet over og lagde grunden til en god julestemning blandt de mange gÌster.

Klokken 17.00 var der underholdning fra Musikskolens kor ved Agnete Harding. Børnene sang flotte julesange og høstede velfortjente bifald

Som noget nyt var der i år lavet julestue i SFO’ens multirum. Her var aktiviteter fra start til slut, hvor der blev lavet mange flotte dekorationer mm..

Udendørs var der som sÌdvanlig boder, og i ür var pølsevognen tilbage og blev hilst velkommen af rigtigt mange markedsgÌster. Inden for i varmen kunne man nyde gløgg, kaffe Ìbleskiver mm.. samt handle i boden hvor børnenes kreative produktioner blev langet over disken.

Julemarkedet blev afsluttet med et forrygende festfyrvĂŚrkeri i samarbejde med Bygma Skagen.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Endnu en succes for Jule- markedet pĂĽ Hedeboskolen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
Š 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger