Frem mod gode filmoplevelser i Skagen

Formand for Skagen Bio, Flemming Hardy Olsen holder tale

Frem mod gode filmoplevelser i Skagen

19. december 2011 - kl. 8:51 - af

Fredag eftermiddag blev Skagen Bio indviet ved en reception, først i foyeren på Kappelborg og senere ved filmfremvisning i Biografen. Filmbooker og bestyrelsesmedlem, Jørgen Grønkjær, bød velkommen inden han gav ordet til formanden for Skagen Bio, Flemming Hardy Olsen. Redaktionen har modtaget følgende fra Flemming:

“En stor tak til alle I der var med til at gøre Skagen Bios premiere til en uforglemmelig festdag.

Det er skønt, at så mange nye aktive er kommet til både i operatør/teamet og i kiosk/billetsalgsgruppen, i daglig tale serviceholdet. De skal tilsammen skal danne grundstammen i den daglige biografdrift.

En tak til de sponsorer der i første omgang har bakket biografen op økonomisk såvel som materielt. En særlig opmærksomhed skal henledes til Det Danske Filminstitut og kulturministeriets digitaliserings pulje og ikke mindst fonden Skagen Biografteater og Frederikshavns kommune. Der har gjort det muligt at realisere dette projekt.

Vi håber at alle skagboer og turister fremover vil få masser af gode filmoplevelser og vi kan med rette sige at filmene nu skal ses her i biografen”.

Med venlig hilsen

SkagenBio
Flemming Hardy Olsen

Kulturhuset Kappelborgs daglige leder, Lars Ilum, bød den nye forening velkommen og han glædede sig til samaarbejdet med den nye forening.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Frem mod gode filmoplevelser i Skagen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger