Nytårshilsen fra byråds-medlemmerne i Frederikshavn

Nytårshilsen fra byråds-medlemmerne i Frederikshavn

30. december 2011 - kl. 11:41 - af

Vi har på SkagensAvis og SaebyAvis i anledningen af det forestående nytår givet vores lokale byrådspolitikkere muligheden for at sende en hilsen til borgerne i hele kommunen. Herunder ses et af de indlæg der er modtaget.

Nytårshilsnerne vil i de kommende dage blive bragt i den rækkefølge, de er fremsendt til redaktionerne.

Da vi ønsker at bevare den gode stemning og tone i juletiden, har vi besluttet, at det ikke er muligt at kommentere på de fremsendte indlæg, som iøvrigt bringes i deres helhed uden vores indblanding.

Byrådsmedlem Pia Karlsen (V) skriver i sin hilsen:

Her midtvejs i min første valgperiode, har jeg med de første 2 års erfaring som byrådspolitiker, fået lidt grundlag for at kunne reflektere lidt over tiden der er gået.

Som politiker i en så lang og stor kommune, med bl.a så fantastisk et by som Skagen indenfor kommunegrænsen, er der altid masser af interessante politiske opgaver, men også mange forskellige rettede interesser og synspunkter. Som politiker i Frederikshavn kommune, skal og har vi naturligvis pligt til at varetage alle interesser – uanset geografisk placering. Dog vil det nok altid være sådan – uanset om det er velset eller har – at vi naturligvis altid har en særlig interesse (og hjertet) placeret lige præcis der, hvor vi selv bor og færdes i hverdagen. Det kan (og skal) i min optik, simpelthen ikke være anderledes.

Jeg syntes de 2 år, jeg har fået lov at repræsentere Venstre i Frederikshavn byråd har været utrolige interessante, udfordrende og ikke mindst givende, men det har også været 2 meget turbulente og i særdeleshed krævende år. Både på det rent personlige, men også det arbejdsmæssige plan.

Vi politiker bruger i mine øjne, alt for ofte meget unødvendig tid på ligegyldig “populistiske sager” i stedet for, at bruge vores energi og muligheder for at skabe de bedste rammer for borgerne i vores kommune – og i den forbindelse -i særdeleshed udvikling af vores kommune. Jeg tror på, at et så bredt samarbejde (modsat “kedelig” blok politik) er det, der til enhver tid vil gavne vores kommune allermest.

De kommende 2 år, vil jeg forsat arbejde for den tidlige indsats (med særligt vægt på børne- og ungdomsområdet), være opmærksom og have yderligere fokus på alle former for erhvervs muligheder/udvikling – vel og mærke udvikling i hele kommunen, skabe og se mulighederne i stedet for at fokusere på begrænsningerne, sætte fokus på bosætning og uddannelsesmuligheder.

Jeg vil fortsat arbejde for, at vi skal tænke over, hvor skønt vi bor. Negativ tale og tænkning er på ingen måde gavnlig for Skagen eller kommune generelt. Hvis vi ønsker at få flere til at bosætte sig i vores by, få flere til at investere og være innovative her hos os – er vi nød til at starte med selv Vi skal være positive omkring vores by og de omgivelser vi er så privilegeret at være omgivet af. Ingen har lyst til at bosætte sig et sted, hvor kun negativitet råder. Vi skal være stolte af vores by og kommune.

Vi har brug for nye og yngre tanker og ideer i såvel vores politisk bagland som i vores politiske styrer.

En ny og yngre generation af politiker i vores byråd, bredt repræsenteret fra alle dele af vores kommune, vil i min optik, være gavnligt for vores kommune og den udvikling vi gerne vil se.

Det kræver i min optik, bl.a et mere fleksibelt byråd, der kan se mulighederne i, at der ikke nødvendigvs kun kan holdes møder, der hvor familier med små børn også skal være tilstede et andet sted. F.eks kunne en ugentlig politisk arbejdsdag være fantastisk gavnligt for at tiltrække “yngre” kræfter. Så sparede man f.eks som en af de nordligste valgte politiker for, at bruge yderligere ca 5-7 timer om ugen på landevejen.

Mit ønske for 2012 skal være;

et byråd, der ser værdien i et bredere poliske samarbejde

flere politiske interesserede unge mennesker, der har lyst til at være med hvor det sker

flere borgere, der kan se ideen og energien i, at vi begynder at gå med den positive strøm

Med disse ord, vil jeg ønske alle læsere her på SaebyAvis.dk og Skagensavis.dk et godt og lykkebringende nytår.

Med venlig hilsen

Pia Karlsen

Byrådsmedlem (V)

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nytårshilsen fra byråds-medlemmerne i Frederikshavn' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger