Nytårsparade hos de lokale brandmænd

Nytårsparade hos de lokale brandmænd

1. januar 2012 - kl. 12:20 - af

Traditionen tro var de lokale brandmænd samlet til nytårsparade på årets sidste dag. Blandt flere talere var også brandstationsleder Henrik Kristensen. Han kunne se tilbage på et år hvor mandskabet endnu engang viste deres værd. 44 brande blev det til, og Henrik Kristensen kunne specielt huske en melding der kom ind:

“BRAND i skib i dok.. kandestedvej .. ” !!. ” . Det viste sig at det var en båd der var gået ild i, men den snarrådige ejer havde selv sørget for at få den bugseret væk fra sin gård.

Henrik Kristensen sluttede sin tale således. “Vi har løst alle opgaverne efter bedste evne og med en faglig stolthed som kan gøre mig meget glad. I kraft af vores øvelser forsøger vi at nå rundt i alle kroge og få alle med så ingen føler sig uden for ved skarpe situationer”.

“Til Sidst vil jeg gerne takke for endnu et år hvor i har vist at vi kan samarbejde og at vi kan lide at være sammen… Her tænker jeg også på vores seneste tiltag i brandmandsforeningen nemlig købet af Godthaab.

Vi tog det op på et af vores Skurmøder og mødte stor interesse for det og det kan også ses i dag hvor rigtig mange kommer forbi giver et bidrag med et par timer eller for andre hele lørdage på at få det gamle hus renoveret.

Jeg er sikker på at når vi holder vores åben hus til foråret er det en flok rigtig stolte og glade brandmænd der står og tager imod derude. Stolte fordi vi igen har skabt noget gennem vores samlede interesse – Brandvæsenet.

Med disse ord vil jeg gerne sige godt nytår og tak for det gamle og lad os blive med med at være en stor forsamling også i det nye år” .

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nytårsparade hos de lokale brandmænd' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger